Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUPIDA FARFALLA

HISTORIA ITALIANA

Polecane posty

Farfalla, dziękuję za uznanie... Jak to jest, że komplementy na temat osobowości umie kobiecie powiedzieć tylko druga kobieta, bo ze strony faceta się nie spotkałam chyba nigdy? :P No cóż, oni chyba bardziej zainteresowani są komplementami na temat zapachu intymnego (rozbroiło mnie to:) ) Co do intrygujących osobowości, więc u mnie Jean Michela:D sama cos wiesz na ten temat, więc co Ci będę tłumaczyć...;) wiadomo, że intryguje, czyli na zmianę denerwuje, wykańcza i fa ammirare, o invidiare nie wspominając;) taka mieszanka wybuchowa... Stąd też Twój problem - niby sprawa jasna, facet żonaty, nie Twój, Ty go za bardzo nie chcesz, ale jednak...jednak...jednak...coś się tam dzieje w głowie i nie tylko, prawda? inaczej byś o nim nie myślała:) Anch\'io vado a gia a letto;) Si, si, questi giorni sono a casa allora chiacchierero con voi con un grande piacere. Dopo, normalmente nella settimana, torno tardi a casa e non ho molto tempo... ma la sera dovrei anche esserci. Buona notte!

Gość STUPIDA FARFALLA
..no i nie ma dziewczyn.. :-(

Gość STUPIDA FARFALLA
che peccato, veramente.. xche io di solito sono creatura notturna, anche se mi devo svegliare presto.. notte.. ;-)