Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_Wroclaw

Kobiety opamietajcie sie miejcie odrobine samokrytycyzmu

Polecane posty

Gość tez powód
nie przekładała oczywiście ;)

Gość wandecz-ka
a ja chyba przestane mojego męża opieprzać , że rozrzuca wszędzie majtki i skarpety i zostawia porozstawiane słoiki z nutellą, dżemem i masłem orzechowym - bo jeszcze mnie porzuci

Gość pepea
rozwiedz sie i zabierz mu plyty;)

ona ma prawo się ze złościć o coś takiego w takim wieku ma się na tyle ukształtowane reguły życia że twoje pudełko zaburzyło jej wewnętrzną równowagę . Jeśli jest to osoba która lubi porządek to miała prawo ci zwrócić uwagę bez względu na spędzoną noc czy nie. A z twojego toku myślenia wynika że jeśli ja sypiam z facetem /mężem i on zostawi wymienione już przez niektórych skarpetki bądź gdzie to nie mogę mu zwrócić uwagi bo przecież spędziliśmy ze sobą noc no pięknie. A niech robi syf bo przecież się nie poskarżę. Myślę że przesadzasz szanuj ją i to co ma i tyle.

Gość wandecz-ka
jak chcesz mieć laske do ciupciania, która będzie z uśmiechem na ustach tolerować bałaganiarstwo, spóźnialstwo i inne takie, to zakreć sie koło smarkatej dwudziestolatki; dla takiej posiadanie faceta to priorytet , obojetne jakim kosztem

Gość dobredobre
czuję sie naprawdę rozbawiona dzięki autorze topiku :) może troche samokrytycyzmu ci się przyda

Gość On_Wroclaw
Ludzie czy wy nie widzicie ze nie ciastka sa najwazniejsze tylko pozostale jej wypowiedzi? Jak mozna dazyc do zwiazku zachecac faceta zeby zostawal na noc (regularnie) a potem pieprzyc takie bzdety BEZ SLOWA WYJASNIENIA jesli z nia zostane to np za pol roku bede bardzo zaangazowany i nagle dostane w leb informacja - znudzilo mi sie konczymy zegnaj - mam do tego prawo bo mam swoje lata bo staropanienstwo moje bo irytujesz mnie w moim mieszkaniu bo .... bo ... ble ble ble To jest taki typ kobiety zmiennej egoistki. Dlaczego ja mam sie meczyc ? Dlatego wlasnie zwijam zagle i plyne do nastepnego portu :-)

Gość łóóóóó
łoooooooo matko, żebym tylko na Ciebie nie trafiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napisz w jakich okolicach wrocka bywasz...będę je omijać szerokim łukiem

Gość On_Wroclaw
A co czy facet ma byc zawsze rycerskim - frajerem chcacym dla swej ksiezniczki pokonac wszelkie przeszkody nawet jesli ksiezniczka demonstruje ze jest niedojrzala i ma znajomosc i uczucia drugiej strony w dupie? Moze ja zaczne tez jej pieprzyc na GG pierdoly w stylu: "wiesz masz ciut za duzy celulit co ja mam z tym zrobic" albo "wolalbym kobitke nieco inna, mam prawo wybierac jeszcze sie zastanowie i nie bede przyzwyczajal" albo jakis inny rownie cieply tekst po ktorej jej zrobi sie slodko :-)

ja tez bym na Twoim miejscu ja rzucila,babka daje jasno do zrozumienia ze jest z nia cos nie taki chce byc sama.daj sobie z nia spokoj;)

Gość dlatego młodsze są lepsze
nie takie wybredne i nie tak upierdliwe i CHORE 🖐️

Gość wan-dzia
Jak ci nie odpowiada, to przeciezx nikt ci nie każe z nia zostawac. Ale przynajmniej jej powiedz, że już sie z nia nie spotykasz.

Gość ty tez jestes dno i tez
by ci sie przydala odrobinka samokrytycyzmu :o

No i bardzo dobrze, skoro wiesz, że będziesz się z nią męczył, to skończ to jak najszybciej. Angażowanie się w związek bez przyszłości to krzywda dla obu stron. Ale skończ jak dojrzały FACET, a nie chłoptaś. Wyjaśnij wszystko na spotkaniu. Powiedz w 4 oczy, o co chodzi i dlaczego tak zdecydowałeś.