Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juthjk

Czy odezwalybyscie sie do kolegi, ktory...

Polecane posty

Gość juthjk

Nie oddzywal sie do was ponad rok, nastepnie przypomnial sobie o was, wypytal sie co i jak, napisal kilka smsow i znowu sie zmyl? PS. to tylko kolega, nie zaden chlopak;)

a czemu nie? przeciez kolegowac sie mozna z kazdym, nie obowiazuja nas zadne zasady ani zazyle stosunki

Gość juthjk
Zle skonstruowalam pytani;) czy odezwalybyscie sie, gdyby znowu sie odezwal?

Gość zimowa kobieta
pewnie ze tak :) ja mam takiego kolege z ktorym pisze od kilku lat a miedzy rozmowami mija czasem nawet kilka dlugasnych miesiecy ;)

Gość steretetete
raczej tak, w sumie dlaczego nie-tylko, ze z dosyc duzym dystansem i wlasnie takim typowo kolezenskim podejsciem, jezeli probował cos wczesniej, to nie wiem czy bylabym miła :P

pewnie;) spytałabym jednak czemu sie tyle nie odzywał i uprzedziłabym go pytając czy czegoś ode mnie czasem nie chce:P a może jest typem samotnika;) i jemu taki kontakt urywany zupełnie wystarczy?;) takie naloty;)

Gość juthjk
Natali---. tak tez zrobilam za 1szym razem;) podeszlam do niego sceptycznie. On twierdzil,ze sie zmienil,ze sie bedzie oddzywal i NIc:P Kiedys miedzy nami cos bylo, ale wlasnie przestal siew do mnie oddzywac. Nie plakalam za nim oczywiscie;), ale jakos teraz dziwnie sie znowu czuje,ze dalam 2 szanse na odnowienie kontaktu (tym razem na stopie kolezenskiej), a on to kolejny raz olal

Gość steretetete
sam nie wie czego chce, moze z inna mu nie wyszlo i tak jakos sobie przypomina, niech spada, jezeli kreci, jezeli nie jest szczery.......

Gość juthjk
steretetete---> Obawiam sie wlasnie,ze taka jest porawda. Szczery to on nie byl na pewno. Tylko po co zapewnial o swojej zmanie? Nie mam szczescia do ludzi

Gość steretetete
ech ale dlaczego ciebie to martwi >>????? w takim razie powiedz mu, ze szukasz przyjaciół nie krętaczy i dlaczego sie odezwał, niech odpowie szczerze, jak nie niech turla dropsa;)

ech jeśli rzeczywiście między wami coś było(po obu stronach;)) to Go nie rozumiem:o Może rzeczywiście się zmienił i tym razem odezwie się po pól roku a nie jak wcześniej za ponad rok:o Przepraszam za ironię .Pytałaś się czego teraz oczekuje? Dlaczego się odezwał? Bo to kawał czasu:o Mnie by było głupio na Jego miejscu:o

Gość jajestem typem osoby ktora
czasemi sie do kogos odezwie a potem dlugie dlugie nic i znow:) wiec nie widze problemu.

Gość steretetete
no nie ma problemu pewnie jak sytuacja jest jasna, a m sie wydaje, ze dziewczyna ma cos do niego, wiec ja to pewnie meczy ....

Gość juthjk
Juz sie go pytalam dlaczego sie odezwal i stwierdzil,ze tak po prostu, bo sie zmienil:D;) Chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie go olac, nawet jesli sie znowu odezwie.... Milczenie jest chgyba najleposza odpowiedzia

Gość steretetete
milczenie moze, wywalenie z kontaktow zdecydowanie!!!!!! moze taki maly tchorz z niego, nie potrafi postawic sprawy jasno, nie wiemy co siedzi w psychice ludzi, nie tlumacze nikogo bron Boze, bo nie wiem co nim kieruje, ja wiem ze kiedys tak kogos odnalazłam, ale myslałam o nim przez caly czas kiedy nie dawalam o sobie znaku zycia, chcialam zamknac, jednak nie udalo sie ... emocje-straszne cholerstwo ;)

Gość juthjk
Natali----> Wlansie, moze jego zmiana polega na tym,ze zamiast po roku odezwie sie po pol:D;) Meczylo mnie to, dlaczego sie nie oddzywal, bo jednak cos miedzy nami bylo fajnego... Napiusal mi tez w ramach wyjasnienia,ze bal sie stalego zwiazku;) Smieszne to,bo nie bylo nawet zadnych zwiastunow zewiazku-bylismy po prostu dobrymi znajomymi

Gość steretetete
milczenie??? ze co, ze masz go w dupie?? jak masz go w dupie wywal go z kontaktów, jezeli bedzie w stanie to zauwazycz, to bedzie odpowiedz:P

acha tak po prostu bo się zmienił ekstra :P Tylko ,że jakoś tej zmiany nie widać:P Chyba sama sobie właściwie na zadane w temacie pytanie odpowiedziałaś;) Nie jest wart uwagi olewacz:P

Gość juthjk
Natali---> gdybym zobaczyla taki problem na kafe, to od razu napisalabym OLEJ, a jak przychodzi do wlasnych doswiadczen to czlowiek zawsze tlumaczy innych i probuje doszukac sie jakiejs filozofii tam gdzie jej nie ma:D;) Prawda jest chyba taka,ze nie zalezy mu na znajomosci ze mna, a ze sie odezwal... moze strasznie sie nudzil a neta mu odlaczyli:D;)

heheheh całkiem prawdopodobne;):P Prawda - najłatwiej doradzać komuś;) Jednak mam wrażenie że już Ci jest trochę bardziej obojętny niż kiedyś (czemu się wcale nie dziwię:o:P) Najlepiej powalcz Jego własną a bronią olewawczą:P Jeśli Jemu choć trochę na Tobie zależy odczuje na sobie Twoje milczenie-może do Niego wtedy dotrze jak Ty się czułaś kiedy milczał...;) I wtedy pewnie będzie Cię zalewał lawiną smsów:P;)

Gość juthjk
Natali-----. wypalilo sie, oj wypalilo. Po 1sze czas a po 2gie moja zraniona duma;) Milcze juz doscyc dlugo. On tez, wiec watpie,ze sie juz odezwie. Gdybymu zalezalo na mnie to bylaby lawina smsow;) Trzeba sie chyba pogodzic z porazka. a zreszta jego strata!!:P;)

Gość eeeeee
nie lubie takich ludzi którzy nagle po długiej przerwie sie odzywają. i jeszcze głupoty gadaja ze sie bali jakiegos związku. ja mam znów takiego jednego byłego z którym w sumie normalnie gadamy. Ale.. kilka razy mówił żeby sie spotkac, ja nie odmawiałam bo w sumie sama chciałam ale dziwnie jakos nigdy nie mógł znaleźć czasu... nie wiem po cholere więc mówił o tym spotkaniu. Sprawdzić mnie chciał czy co? ;)

hm a moze to ten Niemiec ten no jak mu tam... zapomniałam:o A a Alzheimer:D:P Pogódź się -choć tak naprawdę to nie Twoja porażka a Jego-widocznie nadal do tego nie dorósł;) Oj stracił , stracił...i pewnie sam i nie wie jak dużo... Nie był Ciebie wart jak wyczuwam:P;) Pozdrawiam:)

Gość juthjk
eeeeee ma chybab racje. Moze chcial mnie sprawdzic... I chyba oblalam ten test, bo bylam za mila dla niego;) Nie zdradzilam sie oczyeiscie,ze bylo mi przykro,ze sie nie oddzyal, ale i tak bylam zdecydowanie za mila;) Natali-----> Alzheimer:D i to dosc zaawansowany;) z jego strony;)

Gość oczywiscie ze tak
nie widze powodu dla ktorego milabym sie nie odezwac :D