Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneserka

Kilka podgatunków faceta.....

Polecane posty

Gość koneserka

1) Koks pospolity – bardzo często spotykana istota, charakteryzuje się nadmiernie rozbudowanym ciałem, brakiem włosów, co najmniej jednym złotym łańcuchem, no i oczywiście samochodem, najlepiej zachodniej marki.Jednym słowem-pustak 2) Ołówek – zazwyczaj w okularach, przylizanych włosach, ubrany w spodnie na kancik. Ten typ nie prowadzi życia towarzyskiego, więc generalnie jest rzadko spotykany w realnym świecie. Większość życia spędza w towarzystwie książek i komputera. Jego kondycja fizyczna nie istnieje:((( 3) Dżolo – grasujący wszędzie typ łowcy, myśli że jest modnie ubrany, ma tonę żelu na głowie. Jego iloraz inteligencji również nie jest zbyt wysoki, ale nie robi błędu we własnym nazwisku jak typ koksa. Myśli, że pociąga każdą kobietę. W rozmowie obsypuje nas ogromem tandetnych komplementów, bo zwyczajnie ma ochotę na seks-w 99% 4) Facet pospolity – jak się okazuje, rzadko spotykany, często niezauważany. Ubrany normalnie, czasem elegancko. Zdecydowanie zadbany, często inteligentny. Czasem uśmiechający się do mijających go kobiet.Coś nas w nim pociąga,nierzadko potrafi nas zaciekawić, słucha, komplementuje nas tak, jak jeszcze nikt tego nie robił.No bez przesady!!!!!:)))) W podgatunkach wyróżnić można jeszcze inne mieszańce, ale generalnie zwróćmy uwagę na nasze otoczenie, na uśmiechających się do nas tzw.,,zwykłych" mężczyzn, bo to oni mogą uczynić nas kochającymi siebie księżniczkami.No nie wiem??????

5) Geriavit - można go znaleźć w pięknym domu, otoczony jest zazwyczaj kochającą rodziną. Trudno go owinąć wokół palca, bo zazwyczaj jest na wózku.Od innych różni się tym, że ma odpowiednie konto z odpowiednią sumą, którego pilnuje kochająca rodzina (przynajmnie aż do śmierci posiadacza).

...podziel sie. Slysze ciagle o idealach i nawet nie wiem jak taki zawodnik wyglada, co robi i jak sie zachowuje. Nie prowokuje tym razem, moze jestem wredny. :-)

Gość fggh
"zwykłych" mężczyzn, bo to oni mogą uczynić nas kochającymi siebie księżniczkami" ale w tekscie jest napisane, zetacy zwykli nie sa zauwazalni, co jest prawda.

...OK kazdy za nas jest wyjatkowy, ale mamy wspolne cechy, wszyscy jestesmy ludzmi i to w jakims stopniu czyni nas podobnymi, ludzie to kobiety i mezczyzni, kobiety beda mialy jakies cechy wspolne i faceci tak samo, ta unikalnosc to jednak nie cale 100% tylko nie wiem 30%? Czyli idealy beda mialy jakies wspolne cechy. Takie swoje najintymniejsze marzenia pomin :-) Znowu sie narazam :-)

Gość 8 życiowa ciamajda
opis chyba zbyteczny :O

Gość ghghkg
12. Gej, idealny facet dla kobiety ale niestety nieosiągalny

spotkałam juz Pana PRAWIE Idealnego wiec Go opisze męski stanowczy umiejący udowodnić ze ma racje umiejący płakać wie kiedy moje nie oznacza tak potrafi napisać 400sms w tydzień jak w czasie kłótni skończy Mu sie karta kupić ją nawet w nocy słuchać kiedy mówie i nie przerywać mi. rozumieć kiedy sie boje czegoś nie nadużywać słowa kocham nie śmiać sie ze mnie kiedy coś poplątam wybaczyć wysłuchać a dopiero potem odejść pomimo wszystko i na przekór wszystkiemu mnie chcieć być ze mną i przy mnie dobry w łózku:) gotować

Zapomniałyście o tym, że istnieje również typ \'huligan\' oraz \'kanalia\' i z ogromną przyjemnością się pod tymi tytułami podpisuję :)

Jakos nie jestem zaskoczony. Nie chce brzmiec cynicznie, zwiazek to umiejetnosc dawania siebie, w akcie dobrej woli, ale ... tam w glebokiej podswiadomosci czai sie, ze chcemy czegos w zamian. Czy to nie jest tak, ze ow ideal, trafia w nasz gust tego co chcemy w zamian. Dobrze, a co kobieta, jest gotowa zrobic... Bardzo mi sie ujelas tym, ze nie musi opuszczac wiadomej klapki :-) Jesli ja mam sie odtajnic to jest takie specjalne cos wyraz oczu i twarzy w spojrzeniu typu "alez jestes idiota! ale i tak kocham Ciebie"

Gość koneserka
Geja to dziś nie problem znaleźć.Ja osobiście znam kilku.

O mój drogi każdy z Was mężczyzn wie jakiego faceta kobieta potrzebuje.Dopiero teraz w wieku 30 lat spotkałam pana z mojej głowy.Skoro to takie oczywiste dla Was,to czemu tak trudno takiego spotkać?

Gość ciekawskaaaaaaa
faceci wbrew pozorom dziela sie tylko na 2 (DWIE) kategorie: -kretyni (90% populacji meskiej), -wybitni (10% populacji meskiej). ze smutkiem musze stwierdzic, ze nie ma kategorii posredniej. albo kompletne dno intelektualne albo ponadprzecietnie uzdolniona jednostka. wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze kretyni bardzo czesto przypisuja sobie zaslugi wybitnych, tlumaczac je, jako ogolne zaslugi populacji meskiej, co w ich wydaniu jest kompletna hipokryzja i brakiem odpowiedzialnosci za samych siebie.

...dlatego, ze czasem diabel tkwi w szczegolach. Jesli irytuje Cie w jaki sposob robi najglupsza czynnosc swiata to po jakims czasie powiesz stop. Dlaczego, dlaczego? Dobieranie sie w pary jest skomplikowane i czesto niestety nie dokonuje sie dobrych wyborow. Drazni mnie ton, ze to faceci zawsze sa do kitu. Nie neguje, ale to na serio pewnie jest po rowno.

samica jak ktoś zakłada z góry, że będzie sie cieszyć osiągnięciami sportowymi dopiero po pobiciu rekordu świata, to kariera sportowa ma smutny przebieg. Ale jak juz się uda... Rzadko komu sie, niestety taki plan udaje. Większośc się cieszy z wygrania wyścigu dookoła osiedla.

skoro Złośliwa zaczęła składać zamówienia to ja chcę takiego jak Mark Darcy (Bridget Jones) :classic_cool: może też być podobny do Retta Butlera (Przeminęło z wiatrem) :-D albo.... zresztą, nie będę za dużo marzyć, bo nie zasnę ;-)

Widzisz na podstawie Retro myslisz ze każda kobieta czepia sie szczegółów.2 rzeczy w facecie nie toleruje--plucia na chodnik i przeklinania(tylko w czasie seksu może) Wiem jaka jestem,wiec nie bede sie czepiać bzdur.Wiem czego chce i czego potrzebuje i to jest mój plus.Jesli coś ja spieprze to nie zwalam winy na faceta.

...przychodzi kobieta do agencji matrymonialnej i opowiada o wymaganiach: Ma byc przystojny jak Janek, Silny jak Gustlik, Grac na harmonii jak Tomasz Miec wasy jak Grzes, Byc wierny jak Szarik Na nastepny dzien dzwonek do drzwi... Facet mowi Nie jestem przystojny jak Janek, Silny jak Gustlik, Nie gram na harmonii jak Tomasz Nie mam wasow jak Grzes, Nie jestem wierny jak Szarik, Ale... mam LUFE jak Rudy!

Gość ciekawskaaaaaaa
prawdopodobienstwo mowi samo za siebie, a jak jest w rzeczywistosci, tego nie wiem, bo cie nie znam. a tak, btw, to gdzie jest retro? bardzo poprawiala humor. :D