Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalejskop

powiedziałam pierwsza KOCHAM CIE

Polecane posty

Gość kalejskop

jestem z chlopakiem 4 miesiace. ostatnio, 2 tygodnie temu powiedzialam ze go kocham. On nie powiedzial mi tego samego. Powiedzial po jakims czasie ze sie bardzo cieszy. Czy jestem przegrana?:(

Gość LULILULI
PRZEGRALAS ZYCIE

Gość sprawa smierdzi
nie jestes :-)

Gość ja bym nigdy nie powiedział
tego pierwsza

Gość ja bym nigdy nie powiedziała
błąd w nicku w moim poprzednim wpisie...jestem dziewczyną..

Gość kalejskop
ja z poprzednim moim partnerem... mialam przeciwnie. nie powiedzialam mu pierwsza, on powiedzial. teraz, nie potrafialm sie powstrzymac...

Gość kalejskop
dlaczego mowisz jeszcze nic straconego?

Gość jesteś przegrana

Gość a ja powiedzialam
ja tez powiedzialam pierwsza, po jakichs 3 miesiacach. dlaczego niektore sie burza ze by nie powiedzialy?? skoro tak czujlam to powiedzialam, ja jestem z tych "co w sercu to na jezyku" :D on mi powiedzial wtedy, ze tez bardzo chcialby mi powiedziec, ze mnie kocha ale zrobi to dopiero jak bedzie pewny w 100 procentach. no i powiedzial. jestesmy juz 4 lata razem

Gość kalejskop
moj facet powiedzial ze nie wzial tego na powaznie. przemilczalam wtedy akurat. kiedys spytal czy na powaznie to powiedzialam, odpowiedzialam mu ze kolejnym razem powiem mu to kiedy bede tego w 100%pewna.

Gość kalejskop
to jakis podszyw........ mamy po 23 lata. od razu pocalowal mnie i przytulil. powiedzial ze nauczylam go R i M. Radosci , bo z kazdym dniem podobam sie mu coraz bardziej, i czuje sie szczesliwy, a M nie powie mi, chociaz chcialabym to usłyszec. (M czyli miłosci)

Gość rada faceta
Kolega w pracy opowiadał , że jego córka pierwsza oświadczyła się swojemu facetowi i zrobiła to z premedytacją aby przełamywać stereotypy oraz przyjęte kanony , z tego co słyszalem to ich ślub ma być w sierpniu tego roku

Gość kalejskop
glupota:|

mhmm, bo ona jest ta madrzejsza. daje sie olewac kolesiowi 4 miesiace :) ktory twierdzi, ze okazywana przez nia troska jest rodem z przedszkola.

Gość sucha13
ja też jestem z chłopakiem 4 m-ce i zastanawiam się czypowiedzieć mu pierwsza. a tak bardzo bym chciała żeby on to zrobił. ja jestem bardzo niecierpliwa i nie wiem jak długo wytzrymam. chciałabym to już od niego usłyszeć. faceci tacy są nigdy się nie domyslą że my lubimy to słyszec...

Gość uuuuuyhbn
Miłósc to gra - kto pierwszy powie kocham...przegrywa

Gość do poprzedniej wypowiedzi
własnie przegrałas bo powiedziałas kocham cie

Ja też powiedziałam pierwsza słowa kocham, po 5,5 miesiąca znajomości. mój ukochany wyjechał z pracy na tydzień, a ja tak bardzo za nim teskniłam, ze obiecałam sobie, ze jak wróci to muszę mu wreszcie powiedzieć, jak bardzo go kocham. Jak pomyślałam tak zrobiłam. Serce waliło mi jak oszalałe:) On był bardzo mile zaskoczony i odpowiedział, ze też bardzo mnie kocha. Jak wrócił do siebie do domu, to napisał mi smsa, że to jest jeden z najszcześliwszych dni w jego życiu. Po jakimś czasie przyznał mi się, ze wczesniej nosił się z zamiarem zeby mi to powiedzieć, ale bał się, ze nie odpowiem mu tym samym:) Teraz kochamy się jak wariaci, 2 maja mija rok jak jesteśmy razem.

Gość ja tez powiedzialam
po prawie roku bycia razem... Ale juz nigdy nie popelnie tego bledu :O

ja tez powiedzialam pierwsza, po jakis 3miesiacach bycia razem. bardzo sie denerwowalam, bo nie bylam pewna, czy odpowie mi tym samym. ale powiedzial, ze tez mnie kocha. co za roznica, kto mi mowi pierwszy \' kocham\'? jak ktos tak czuje, to informuje o tym swoja druga polowke, proste! kalejskop, nie jestes przegrana. poczekaj, az on tez uzyska pewnosc, ze Cie kocha i ci o tym powie

Gość przysmak0123
Ja mu powiedzialam wczoraj przez email ze sie w nim zakochalam, mozliwe, ze nie wzial tego na powaznie bo juz zerwalismy ale wciaz rozmawiamy ze soba. On twierdzi, ze powinnam znalezc kogos innego a on bedzie sam. Na moje wyznanie nie odpowiedzial wogole, ciagle mnie obwinia o rozpad naszego zwiazku:(

Gość nie wiem po co powiedzialas

Gość przysmak0123
Bo chce go odzyskac, gdybym powiedziala prawde o swoich uczuciach wczesniej zamiast wszystko ukrywac nie doszloby do rozstania.

Gość vvbbmm
"Miłósc to gra - kto pierwszy powie kocham...przegrywa" moj facet pierwszy mi to powiedzial ....i co z tego ? :( jak teraz jestesmy tylko przyjaciolmi ? , bo on "nie jest w stanie teraz stworzyc normalnego zwiazku"

Gość vsdfvdfvsf
;DDDDDDDDDDDD przecież ktoś z dwojga siłą rzeczy powie to słowo pierwszy dlaczego nie miałaby to być ta osoba która to po prostu czuje - mamy przecież prawo wyrażać swoje emocje, dla swojego dobra, a jeśli nie spotkamy się z odpowiedzią, to trudno :)