Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka ops

prosze doradzcie w sprawie bhcg...bede wdzieczna

Polecane posty

Gość kruszynka ops

witam.dzis robiłam test bhcg,wyszedł 2 czyli nie ma ciazy.mam dzis 23 dzien cyklu,cykle 27-28dniowe... czy ktoras z was tak miala ze wynik z krwi nie pokazal ciazy a jednak bylyscie w niej??moze slyszałyscie o takim przypadku...?tak bardzo pragne dzieciatka..wiem chyba niepotrzebnie sie łudze... bede wdzieczna za jakakolwiek sugestie

Gość to że zawsze miałaś cykle
27-28 dni wcale nie oznacza, że i ten będzie tyle trwał Twój organizm to nie szwajcarski zegarek być może jest jeszcze za wcześnie albo po prostu w tym cyklu nie udało Ci się zajść w ciążę poczekaj cierpliwie na @

Gość kruszynka ops
tak wiem moge dostac w innym terminie @..chciałam byc cierpliwa ale sie nie udało..ciekawa jestem poprostu czy to jednak mozliwe dziekuje za odpowiedz

Gość wypier
a hustmnie obchodzi twoja ciaza

Gość kruszynka ops
no cóż myslalam ze znajde tutaj pomoc,kolezanka polecila mi to forum..nie myslalam ze tak zostane przyjeta dziekuje jednej osobie za pomoc a ta ktora mnie pobluznila pozdrawiam

A dlaczego tak szybko poszlas na badanie? Nawet test z krwi wychodzi dopiero w 48 h po implantacji. A implantacja odbywa sie 6-10 dni po zaplodnieniu. Wiec teoretycznie jak mialas owu w 14 dc nawet test z krwi moze byc pozytywny dopiero w 12 dni po zaplodnieniu. Jak dla mnie mozesz byc w ciazy, ale wstrzymaj sie z jakimikolwiek testami do czasu spodziewanej @.

Gość bo ci zaje
mialo cie tu nie byc,a wy jej nie pocieszajcie glupia jest

Gość kruszynka ops
surfitko gratuluje ślicznej fasolinki dziewczynki!!zostało juz ci tak niewiele i bedziesz tuliła w ramionach swoje najwieksze szczescie!! dziekuje za odpowiedz i masz racje poczekam do @....co do tego ze za wszesnie zrobilam ta bete..poprostu nie wytrzymalam..juz nie moge si doczekac kiedy nam sie uda.. pozdrawiam i zycze duzo sił!!!

Bardzo dziekuje i zycze szybkiego zaciazenia :) Od testow w ciaze sie nie zachodzi, wiecej luzu i samo szczescie zapuka do drzwi :)

Gość kruszynka ops
masz racje surfitko..dziekuje za rade :)