Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kunegunda23

Jak pocieszac.....

Polecane posty

Moja najlepsza przyjaciolka zostala od wczoraj sama..Chlopak ja zostawil.. jest zalamna..caly czas placze.. wkoncu byli ze spba 3 lata... glupia ambimcja wszystko im zepsula:( chce jej pomoc doradzic ...nie potrafie... jak pocieszyc zalamana dusze ktora z dnia na dzien zostala sama??:(

Gość Ju...
Bądź przy niej po prostu, pozwól się wygadać, wypłakać na ramieniu. Dobre rady w tej chwili nie są wskazane.

Tak... ale kiedy ona mi opowiada ze jest jej zle.... widac ze czeka na cto co jej powiem..przeciez nie bede jej mowila caly czas \"bedzie dobrze\".... :( smutno mi .. cala noc nie spala...nie jadla nic od wczoraj:( a tego h...bym zabila!! ja mozna miec dziewczyne a jezdic do innej....!!!!!

Gość Ju...
"ja mozna miec dziewczyne a jezdic do innej....!!!!!" No ba, wystarczy być facetem.:o:P Myślę, że dobrze by jej zrobiło, gdybyś ją "oderwała" od myślenia o nim. Ale ja sie nie znam - pewnie zaraz ktoś mądry coś zaradzi:)

Gość tak myślę
przede wszystkim słuchać i słuchać, wyciągać na spacer, do kina, zakupy itp . nie krytykować tego związku ani faceta. teraz będzie straszna huśtawka nastrojów, a zatem cierpliwiości jeśli chcesz naprawdę pomóc

Gość tak myślę
po prostu bądź

No tak... ale moge zejsc z tematu ona ciagle placze... i sama do tego wraca.. najgorsze jest to ze sama siebie obwinia... mam ja nastawiac na to ze kiedys zapomni?? czy na to ze jest nadzieje ze wroca keidys do siebie.Jejku....:(

Gość dlaczego się rozstali

Gość Ju...
Powierz ją nam.:) Poważnie piszę.

Heh:) Ona kiedys pisala na kafeterii... W sumie nie wiem czy bedzie miala glowe teraz o tym pisac.... Czemu zerwali?? Najpierw ona zerwala... bo przez 3 dni sie do niej nie odzywal... jak zobaczyl ja na miescie ntak jakby jej nie znal... bez przyczyny cos mu nagle odbilo... Przeprosila go..zalowala...pogodzili sie... od tego momentu zrobil sie jeszcze gorszy... spotykal sie z innymi w jej obecnosci chwalil sie swoimi podbojami...a ona sie starala... wczoraj do niego poszla i postawila sprawe jasno: albo ja albo zabawa.... wybral to drugie... Szczerze?? w zyciu nie spodziewalabym sie ze sie rozstana.... takim dobrym facetem byl...ale teraz mysle ze kazdy jest taki:(

Bardzo mi jej szkoda:( naprawde bo go bardzo kocha....nie bedzie go prosic zeby wrocil.. Chcejakos ja wesprzec w tych chwilach ale mam wrazenie ze jeszcze pogarszam sparwe:(

Gość Ju...
Nie pogorszysz.:) Polepszysz:D Tylko nie daj jej tego w nieskończoność rozpamiętywać - to jej na dobre na pewno nie wyjdzie.