Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sagga

Internet - miejsce jakich wiele ...

Polecane posty

Gość Sagga

Dllaczego jest jakiś taki durny stereotyp, że przez internet poznają się tylko nieudaczniki?? Moim zdaniem to są brednie, tak samo mozna kogos poznac w realu jak i przez internet!! Nwet lepiej przez internet, bo jest mozliwosc bardziej swobodnej rozmowy niz np w zatloczonej i halasliwej dyskotece gdzie trzeba krzyczec zeby sie porozumiec. Przeciez mozna sie wymienic przed spotkaniem zdjeciami, zoabczyc jak wyglada 2 osoba i zdecydowac czy chcemy sie spotkac czy nie. Tak samo jak w realu widzimy kogos i oceniamy czy pasuje nam czy nie. Zreszta nastepny plus internetowych znaomosci jest taki ,ze czasami nawet brzydal nam sie moze spodobac ,gdy przed wyslaniem fotki mozemy go poznac porzez dluzsza rozmowe i moze okzac sie bardzo wartosciowym czlowiekiem :) Mamy 21 wiek internet to normalna sprawa!!

\"czasami nawet brzydal nam sie moze spodobac\" Nie nie może, przynajmniej jeśli wyśle swoje zdjęcie :o

Gość Ju...
Internet - miejsce jakich niewiele:) Taki nbiepozorny, a wszystkich pomieści;)

Gość Ju...
*niepozorny

Gość no własnie...
Ja poznałam męza przez internet i napewno nie jest nieudaczniekiem !! Poznaliśmy sie na forum ( nie na tym :p ) pisaliśmy ok. 3 miesięcy, wymiana fotek i spotkanie. Okazalo sie ze mieszkamy nawet blisko siebie. To bylo przeznaczenie, szaleńcza milosc, bardzo sie kochamy :)

jak to dlaczego.... bo porządny , normalny, świetny, fajny, atrakcyjny człowiek nie potrzebuje takiego wynalazku... ma dość okazji w swoim nie kończącym się aktywnym życiu towarzyskim... a ci przegrańcy, którzy takiego nie mają, muszą siedzieć w internecie :O 🖐️

Gość hahaaa
a ja wygrałem życie --> a Ty taki mądry jesteś, a sam siedzisz w internecie w dodatku na kobiecym forum :// To chyba cos z Tobą tez nie tak ! A internet jest dla ludzi , więc nie sądze, żeby tylko przegrańcy siedzieli na necie

Proponuję zajrzeć w statystyki:) Jeśli ponad 60% korzysta z komputera na co dzień i większość ma dostęp taki czy inny do internetu... ... to ciężko znaleźć kogoś "normalnego"??:) Czyli wychodzi na to, że normalni są tylko emeryci i inni bez dostępu do net-a?

Gość hahaaa
Szukanie no własnie :D

Gość gocha*22
dla mnie to miejsce jak kazde inne, 7 miesiecy temu na regionalnym czacie poznalam swojego ukochanego skarba z ktorym jestem bardzo szczęsliwa

Gość Ju...
Co zrobić, że przegraliśmy.:(

Czytam ze zrozumieniem: "porządny , normalny, świetny, fajny, atrakcyjny człowiek nie potrzebuje takiego wynalazku... ma dość okazji w swoim nie kończącym się aktywnym życiu towarzyskim... " Normalny, porządny, pracowity, uczciwy rolnik nie potrzebuje traktora... ma dość dobrego konia, który orze jak koń ojca i dziadka. Zapytaj konia czy też jest takim tradycjonalistą. A plony, cóż... przy pomocy traktora chyba wyższe, nie? :)

Gość szukanie chyba nie zrozumialeś
ironii a ja wygralem.;)

Gość Ju...
Ha ha, tym razem.:D Nie wnikam, chociaż jeśli mogę...

Gość eheeee
na ironię to nie wyglądało