Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana -

czy to już żylaki?

Polecane posty

Gość zalamana -

Bylam u lekarza rodzinnego, powiedziala ze nie, ale mnie to niepokoi.. nie mam bólu nóg puchniecia. Moja mama nie ma zylaków, moj, dziadek ze strony ojca mial ale w wieku 70 lat. moj synek tez ma podobny uklad zyl a ma dopiero 2 l. oj za dlugo siedze przy kompie. Jak zadbac o nogi? Zyc mi sie nie chce przez to;- ((zerknijcie proszę http://www.voila.pl/028/wemnx/index.php?get=1&f=1

myślę że żyły uwydatniają się też przez jakiś wysiłek, jazda na rowerze czy jakieś sporty, ciągłe chodzenie itp

Gość zalamana -
a ja mam własnie zadnego wysilku, poza kilk krotnym podnoszeniem mojego 2 latka wazy 16, 5 kg . Generalnie ostatnio mam lenia czesto siedze przed komp. (takze pisze prace magisterska) malo sie ruszam, poza 3 godzinym spacerze z malym dziennie.. wiem, ze mam to na wlasne zyczenie, i teraz w brode sobie pluje... walcze tez z cellulitem i zakupilam ineov ten proszek

Gość lolooaaa
to normalne zyly

Gość oj wymyślasz naprawdę
widocznie jesteś szczupła i masz dość cienką skóre i stąd te żyły widać. Może taka twoja uroda że płytko są schowane. A jak spuścisz w dół dłonie, to wystają też? Ja mam tak od zawsze i zylaków nie mam

Gość pandorlaaa
to przeswitujace zyly!