Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Rozmowa zamiast gadania

Polecane posty

I na tym to wszytsko polega ,nigdy nie mamy pewnosci czy ktos nie gra z Nami,nie manipuluje,nie kieruje rozmowa ,nie podszywa itp itd ale moze to i dobrze ,nutka niepewnosci sie orzydaje :)

Gość eyo eyo
Andrzej skoncz juz.

"ja mam dziwne wrażenie, jakbym Cię już jakiejś nocy na kafe widziała." "no wlasnie Ju ja tez odnosze takie wrazenie " A co ma do tego wszystkiego noc? Przecież można rozmawiać. Nawet trzeba! (wiem, bo Pospieszalski mi mówił, że warto) :) Kto powiedział, że blondynki są złe? Wewnątrzczaszkowe może czasem dołujące, ale tlenione dlaczego nie? :)

Gość Ju...
Ale przyznasz, Mexia, że się nami Szukający wzorowo zaopiekował? Oderu świnki na pewno nie dostanie.:)

Gość Andrzej idz spac
nie wytrzymałes, chlapnales za duzo wiec spadaj

Odnosnie facetow,e tam pierdzielisz ,kazdy to swinia ,szuja ,oszust,bajerant i oj jeszcze dlugo by tu wypisywac :D A czy sa wyjatki? nie wydaje mi sie ,czasem mamy zludne przekonanie ze jednak ten 1 na 100000000 jest malym prezentem od losu ale niestety to tylko piekne zludzenie ktore szybko mila ,taka prawda :)

Gość Ju...
Oj, żartowałam.:P Czy uważasz, że dziś rozmawialiśmy? Przecież to były pogaduchy do poduchy.:) Nie, Mexia?

Nie było nakazu, żeby koncetrowac się na rozmowach serialowych, kto kogo kim jest i z kim żył. Może dlatego rozmowa przypominała gadanie. Nie ma winnych, to nie sąd. Każdy facet to świnia, mexx. Nie łudź się, ze jest inaczej. Możesz trafić tylko na takiego, który delikatniej chrumka:)

Gość Andrzej poszedł

Gość poszedłem sobie potwierdzam
Andrzej

Gość Ju...
Oczywiście, że nie ma winnych. Błąd wystąpił jedynie w założeniu, że możliwa jest na kafe rozmowa. A może jest możliwa, tylko moja wyobraźnia mało szeroka? Na mężczyznach się nie znam, na kobietach - tym bardziej. Ale świnek jako takich nie spotkałam. No, najwyżej czasami jacyś młodzi wilcy;) przemknęli

Gość Ju...
Ale chciałeś coś powiedzieć, Szukający...

Ostatnia rzecz, która by mnie ucieszyła, to jakaś dziwna efemeryda forumowa. Lubię rozmawiać. To wszystko. Bez podtekstów, założeń, polowań, uwikływań i rozwiązywań tematów, które niczemu nie służą. Ktoś ma poważny problem - powiem, co myśle, spróbuję podsunąć rozwiązanie. Ktoś chce porozmawiać - proszę bardzo. Pierwszy raz zawsze jest trudny:)

szukajacy--?a czy ktos tutaj poluje na kogos?tzn byc moze i tak ale nie ja ,moze i poluje ale nie w necie tutaj moze co najzwyzej byc flirt czy tez gierki slowne nic wiecej hehe

Gość Ju...
Jesteście? Mexia? Rozumiem, że ONI (mężczyźni) są, a nie MY w sensie Szukającego i mnie, prawda? Rozmowy na forach wyzute są z emocji... Tylko dlaczego ludzie tak się spierają wytrwale, niszczą nawzajem, tworzone są kółka wzajemnej adoracji? Skąd te emocje?

Polowanie miało znaczenie nagonki na kogoś, za coś lub z jakiegoś powodu. To czysta perwersja emocjonalna, dla sportu tworzyć sensacje "z życia wzięte". Witaj, maj, pierwszy maj!:)

Ju--> jestem jestem ,jesce nie padlam i ie zasnelam ale moj koniec jest blisko :D Bozee nie oamietam nicka hehe wiec nie napisze --->aaa chybaze w tym sensie sorka ale juz nie mysle ,chce mi sie lulu ale zimno w wyrku jest wiec nie bardzo mi sie chce klasc :(

Gość Ju...
Możecie coś zaśpiewać.:classic_cool: Crazy zakłada kolejne topiki:) Słońce świeci w oczy, które i tak ledwo widzą. A godzina jakoś dziwnie mocno podejrzana. Dopiero po 1.00 kest, prawda?

Gość Ju...
Skoro nas wyganiasz...

Gość Ju...
No właśnie, co Was cieszy? (chyba że to tematy zbyt osobiste)

Gość Ju...
... i uzależnienia od kafe.;) Dziękuję Wam za możliwość miłego spędzenia czasu w wyśmienitym towarzystwie. Udanej majówki życzę🌻🖐️