Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slaven bilić

Dlaczego dziewczyny trzeba przepraszac nawet za to ze one cos zlego zrobia ?

Polecane posty

Gość slaven bilić

bo wtedy zawsze i tak szukaja winy nie w sobie a w nas :-( nie raz mialem taka sytuacje ze cos ona zrobila zlego i pozniej najezdzala na mnie ze to moja wina ze ja ja nieslusznie oskarzam i jak moge i wogole foch :-( dlaczego dziewczyny takie sa ? jak tego sie pozbyc bo zawsze gdy ona cos zrobi zlego to jest moja wina i dopuki jej nie urobrucham to chodzi nabuzowana i sfochowana :-o

Gość daj jej w pysk
to moze sie nauczy.....

Gość daj jej w pysk
mnie w pysk regularnie wali pan Miecio i chodze jak w zegarku.:classic_cool:

Gość zgadzam sie z tym co piszesz
ostatnio poklocilem sie z przyjaciolka bo ewidentnie spieprzyla pewna sprawe ... w konsekwencji ja ja przepraszalem :D

Gość slaven bilić
ja pytam powaznie :-p jak sie tego pozbyc ? to jest meczace i przeszkadza mi bardzo a jak jej o tym mowie to jest foch ze czepiam sie bezpodstawnie :-o

Gość mofo
to wybierajcie kobiety a nie rozpieszczone smarkule

Gość kobiety takie są

Gość slaven bilić
ale ona wcale nie jest rozpieszczona, ma rodzenstwo czyli nie jest jakims tam rozpieszczonym jedynakiem, jednak za wszsytko musze ja przepraszac bo inaczej ma na mnie focha i sie dąsa a ja tego nie akceptuje, nawet jak jakis czas udam ze nie widze tego focha to ona zaostrza swojego focha coraz bardziej... ja nie chce tak i nie wiem co mam zrobic aby ona pszestala

Gość mofo
nie chodzi o to czy jest jedynaczka czy nie :O uwaza, ze jako kobieta moze wszytsko i na wszystko co jej nie pasi reaguje fochem to jest dziecinne zachowanie. kreci cie bycie z dzieckiem ?? powiedz jej to :O mam dwie kumpele, ktore robia dokladnie to samo, strzelaja focha za kazdym razem jak cos zrobisz nie po ich mysli, az mi sierpnie skora kiedy ktoras z nich widze.

Gość slaven bilić
a najlepsze jest jak spróbujesz jej powiedzieć że zachowuje sie dziecinnie - wtedy jest darcie ryja ze jak ja moge, jak smie ze sam jeste dziecinny ze ja jej sie czepiam i wogole wtedy to dla swietego spokoju musze ja przeprosic bo jak tego nie zrobie to mam pieklo. mieszkamy razem i nie chce caly czas zyc pod dachem z roshisteryzowana laska a ona wprowadza taki nastroj i mowi ze to wszystko moja wina :-o

Gość slaven bilić
wkurza mnie to i coraz powazniej mysle o rozstaniu ale przeciez nie wyrzuce jej z mieszkania, ona nie jest z mojego miasta, przyjechala tu na studia i u mnie mieszka, bylaby bez mieszkania i pewnie obgadalaby mnie u kolezanek jaki ze mnie cham ( w sumie nie mam pewnosci czy teraz mnie nie obgaduje ). po tym wszystkim co dla niej robie ona jeszcze strzela fochy z powodu wlasnych win... :-o

ona jest jaka jest :O i nie zmieni się chyba że na gorsze :O ps. umiesz już szczekać?????

Gość to nie prawda że KOBIETY takie
są:O jestem kobieta i wcale tak nie postępuję, wręcz przeciwnie, raczej dopatruję się zawsze winy w sobie, więc przeginam w drugą stronę:O Ale jeśli ktoś zachowuje sie w ten sposób, to niegdy, przenigdy się tego nie pozbędzie. Taka jest moja matka. I do tej pory, a ma prawie 50 lat jak ktoś coś źle zrobi to potrafi (kobieta na poziomie, wysokie kwalifikacje, stanowisko kierownicze, bardzo dobre wykształcenie i ogólna kultura) zbluzgać wszystkich od debili, pojebów, ćwierćmózgów, nierobów pierdolonych itd. A jak jej coś nie wyjdzie (np. upuści talerz czy coś rozleje) to zawsze woła kogoś z domowników, mówiąc przy tym: ojej, i zobacz, co się stało":O I wmawia wszystkim, że to dlatego, że ją denerwujemy i nie ma na nic siły albo czasu. Moja matka nigdy, przenigdy nikogo za nic nie przeprosiła, w ogóle przez jej gardło nie przeszło nigdy takie słowo jak "przepraszam", nawet jak w supermarkecie wjedzie w zupełnie obcą osobę wózkiem, o rodzinie już nie wspominając. Zawsze uważa, że to ona ma rację a inni ludzie są debilami. Myślę, że Twoja dziewczyna też się nie zmieni, bo to po po prostu taki charakter.

Gość hehhehhe
powiem wam, ze nieprawda, ze kobieta tak zachowujaca sie nie zmieni;), sama sie tak zachowywalam, dopoki moj facet kilka razy nie powiedzial mi tego, na poczatku oczywiscie foch jak on mogl itp, ale w koncu zaczelam sie nad tym zastanawiac heheh no i zobaczylam, ze ma koles racje, od tam tej pory fochow nie robie-zenujace ogolnie;)

Gość slaven bilić
czyli wg was ona sie nie zmieni nigdy ? to co mi pozostalo robic ? nie chce jej z domu wyrzucić :-( żal mi jej ale wyraznie nam sie nie uklada, co robic ? jej nie mozna nic powiedziec

Gość bo som gópie

Gość SLAVEN-A OPISZ
dokladnie ta sytuacje-w czym byla jej wina a Ty miales ja przepraszac?

Gość dlaczego Cie juz nie ma
?opowiedz co to byla za sytuacja.

a ja powiem Ci tak: kobieta traktuje Cie tak jak na to zaslugujesz... Pamietaj o tym.Czy Ty jestes takim idealem ktoremu nie ma nic do zarzucenia? Jesli tak to w porzadku,ale sadze ze tak jednak nie jest. Moze na poczatek przeanalizuj swoje zachowanie i kiedy stwierdzisz ze nie masz sobie absolutnie nic do zarzucenia to wtedy wymagaj od partnerki.PS.Poza tym zamiast tu pisac to moze pogadaj o tym co Cie meczy ze zwoja dziewczyna? Nie uwazasz ze to troche nie fair zalic sie na nia na forum podczas gdy ona moze sobie z niczego nie zdawac sprawy?

Gość kots
naprawde to jest tak... w kazdym zwiazku ustala sie w poczatkowej fazie kot za kim lata kto kogo przeprasza... jesli kobieta jest górą to bedzie cie gnoić.. a wszyscy i tak powiedza ze to twoja wina... o z kilei jak facet od razu wszytko ustawi na poczatku jak nalezy to dla niego ok... no myslicie ze skad te kobiety co to maz 10 kochanke juz zmienia a one ciagle zadowolone mimo ze wiedza o tym??