Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

Gość onnn

dlaczego wy kobiety nie lubicie szczuplych mezczyzn, tylko 'miskow'? przy swoich 186cm mam 76kg, szczuple rece, nie jestem zbyt szeroki w barkach ani w klatce, ale nie wali ode mnie, nie mam obsesji na punkcie kolejnych cm w bicepsie. Ciagle tylko slysze ze jestem fajny, tylko chudy:/

A mi się właśnie szczupli mężczyźni podobają. Wolę chudzielca niż napakowanego steryda. pewnie jestem w mniejszośći, ale nie generalizuj. Szczupli mężczyźni też się podobają. Moje Kochanie ma 187 cm, a waży zaledwie 67 kg. Dla mnie jest przystojny, a jego bardzo niska waga mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie.

Gość Nauzykaja
Nienawidzę. Wysoki, chudy facet wzbudza we mnie obrzydzenie, zwłaszcza jak jest włochatym brunetem. Już wolę brzydali z solidną nadwagą, jak Boga kocham... Ale są dziewczyny, którym się tacy podobają. Raz jeden taki do mnie zarywał - 1,90 cm, a ważył chyba z 60 kilo (bleeeee). Za to mojej koleżance się bardzo spodobał, więc dałam jej jego numer, poderwała i są dzis razem. Wyglądają razem trochę zabawnie, bo ona jest niziutka (1,52 :)), ale ważne, że są szczęsliwi i sobie nawzajem się podobają.

Nauzykaja, no właśnie o tym pisałam:) Każdemu podoba się coś innego i nie ma co już rozpisywać się w tym temacie.

Gość ja lubię i proszę nie
generalizować kocham mojego Misia :))

Gość onnn
to jeszcze mi powiedzcie jak rozpoznawac takie, co lubia szczuplych (skoro istnieja), bo ja jeszcze nie trafilem:/

onnn ... no to popracuj na siłowni troche :) ja walcze już 3 miechy i jest git :classic_cool:

To będzie ta, której się spodobasz i odda Ci swoją rękę, alebo coś innego...:P

Gość ja lubie
wysoki i szczupły brunet to dla mnie estetyczny ideał ale od dwoch lat jestem szczesliwa z dosc niskim blondynem, i zmieniac tego nie mam zamiaru :P

ja lubie takich w sam raz :D Jak Boruc na przyklad to moj ideał i z twarzy i z ciałka... :D

Gość anonimowa ona 123
ja tez wolę miśkowatych facetów, czyli takich z lekko wystającym brzuszkiem najlepiej żeby miał tak koło 180 wzrostu :D

GEJSZA88 .... 5 kg mi brakuje abym miał sylwetkę boruca :P czy to znaczy że jestem gorszy ????

Gość onnn
cream, z wagi moze normalnie, ale z sylwetki wygladam jakbym mial z 15kg mniej ... oswiecim i tyle. A na silownie nie mam czasu, bo trenuje inny sport

Gość anonimowa ona 123
Jak dla mnie Boruc też jest ok :D

nie jestes gorszy :D tylko on ogolnie mi sie podoba i z twarzy i jako calokształt :D

Gość anonimowa ona 123
Jak pokażesz zdjęcie to ocenimy czy jesteś od niego gorszy czy lepszy :P

oki spoko ale mi tylko chodi o wage ??? gdybym wyglądał jak on tylko miał 5 kg mniej to byś mnie olała??

anonimowa ona 123 ... sylwetkę chce wkleic ale jak sobie kupie koszulkę bez rękawków :P

mam takiego kolege wlasnie z ryjka :d byl fajny i taki w sam raz,nie miesniak tylko taki spoko.Teraz ogolil sie na łyso i cwiczy chyba ponad rok i wyglada duuuuzo gorzej niz wczesniej.Zalezy co komu pasuje,mi sie duzo bardziej podobal jak byl taki w sam raz a nie taki przypakowany jak teraz....:-0

co to znaczy szczupły facet..? lekki zarys mięśni czy zero mięsni..? opcja druga zdecydowanie zdecydowanie blee

Gość losiek superktosiek
lubimy szczupłych. nie lubimy chudych:)