Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

Jak to nie lubimy szczupłych???!!! Kobieta w niczym się tu nie różni od mężczyzny - nie lubimy wieszaków z wystającymi żebrami, ale szczupłych, zadbanych, o normalnej proporcjonalnej sylwetce - jak najbardziej! Jak dla mnie miśki won:)

Krem co Ty taki upierdliwy... Jedne wola misiowatych inne nie, czego Ty tak jeczysz... co dwa posty to Twoj o tej samej tresci! Ja pikole zaczynasz draznic.... I nie wole misiowatych!

Gość ona 24 bam
dla mnie im szczuplejszy tym lepszy!!!!!:) tylko jedno zastrzezenie-nie moze byc wysoki! max 175cm a najlepiej tak ok 170cm. niewysoki i szczuplutki facet to moj ideal:) ale wiekszowsc moich kolezanek woli tych wysokich i dobrze zbudowanych:O przynajmnje mi nie beda odbijac faceta:D sa gusta i gusciki-to ze wiekszosc woli takich nie znaczy ze nie ma lasek ktore wola ich przeciwienstwo:) poza tym szczupli maja najczesciej ladnie zarysowana linie szczeki i kosci policzkowych co mi sie bardzo podoba i jest seksowne:) chociaz mam 24 lata to wole tych chlopiecych facetow a nie meskich;)

Gość ona 24 bam
mnie tez juz zazynasz denerwowac cream. wydawales sie sympatycznym gosciem, ale juz przesadzasz. zaczynasz sie robic tak samo denerwujacy jak "a ja wygralem zycie" ciagle marudzicie i marudzicie. i wy sie dziwicie ze dziewczyn nie macie? z takm nastawieniem?

mi chodzi oto że ja jestem szczupły ale mi żebra nie wystają a dziewczyną wydaje się że szczupły to oświęcim :O

Gość ona 24 bam
cream mysle ze powiniens wrzucic tu swoje zdjecie klaty to by Ci kafeteruszki napisaly co o niej sadza;)

Słuchaj Ty to bierzesz do siebie wszystko i jakis kompleksow sie nabawiasz, a potem jeczysz tak by Ci babki mowiły ze "nie, nie lubimy chudych" Chudy to taki co wyglada jak szczypiork, watły i wazy np z 65kg do wztrostu 175 i wyzej, wtedy juz jest ciut chudy, ale to tez zalezy od budowy! Ja mam swój ideał obecny, ciemny blondyn 182 wzrostu waga ok 73! Wiec przestan jeczec, albo wsraw fote to kobiety ocenią!

masz chłopie problem :-) nie ma takiej opcji, żebyś był zadowolony, zawsze źle "jestem szczupły, ale nie za bardzo, nie jestem chudy, ale nie jestem misiowaty i nie podobam sie dziewczynom" boszszsz.... słuchaj kolego, to nie w twojej sylwetce leży problem tylko w twojej głowie

pewnie niewytrzymam i zapodam fotkę :P już raz to zrobiłem chyba 3 miechy temu ;)

zapomniałam_hasła ... nie jestem chory psychicznie tylko mnie to denerwóje że misiowaty jest lepszy odemnie

Ale który misiowaty? Ale Ty masz podejscie chłopie... na świecie jest 6bl ludu, zapewne polowa to kobiety, wiec jeszcze polowa z tego lubi chudych a druga misiowatych, wiec w czytm Ty masz problem? Raptem z 10 osob sie na forum wypwiedziałą a tY se wbijasz schiz w głowe! Już taka dupa za przeproszenem sie robisz, ze sluchac się tego nie chce, daj fote i przestan jęczeć!

Ja tam cierpliwości nie mam, więć albo sie wstydzisz, albo dajesz, a jak nie to radz se sam z kompleksami :P

Gość Selene...
Ja kocham chudych/szczupłych facetów. Nie lubie ani napakowanych, ani takich grubszych, odrzuca mnie to. Im bardziej chłopak jest anorektyczny, tym lepiej [dla mnie].

dzisiaj kupuje sobie koszulkę bez rękawków i potem zapodam fotkę :)

c.r.e.a.m. ty jestem po prostu sweet :D hehehehe :D Dawaj bez koszulki !!!!!

Czyli wstydzisz się pokazać, brzuch? taa? Olaboga człowieku, to juz mi sie oglądać nie chce...

To w paincie zamaluj se sutki na czarna, cenzure zrób... radzic se trza w zyciu ciut!