Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

Gość szczupli faceci są boscy
cóż jak onn bedzie ważył 80 kilo to już wystarczy.. ty Jaruś masz już wałki na brzuchu jak siedzisz :classic_cool:🖐️

Gość szczupli faceci są boscy
hmm gdybym ważyła 60 kilo to bym była pasztetonem.. różnie to bywa z ludźmi, znam taką laskę co waży 65 kilo a wizualnie jest bardzo chuda, wystają jej żebra kości obojczykowe, ma kościste kolana.. z kolei moja siostra ma 175 wzrostu ma baardzo drobne i cienkie kości, waży 53 kilo, gdyby ważyła 57 to już by się jej brzuch wylewał:O ja natomiast mam mocniejsze kości, ważę 47 kilo, mam 160 wzrostu-czyli jestem "karłem" wg kafeterii, nigdy się nie odchudzałam.. mam świetny kaloryfer na brzuchu a na siłowni byłam 7-8 lat temu :classic_cool: [ czesc]

Gość jnbgft
onn- ty glupku, tyle lasek ci juz tu pisalo ze lubia szczuplych a ty nadal jeczysz!!!!! twoje wymiary sa super, lubie szczuplych i jak jeszcze uprawia sport to bosssko, i jest naprawde duzo takich lasek, tacy duzi, umiesnieni faceci sa okropni, bleah ciesz sie ze nie jestes pasztetem jak jarek bo wtedy to bys zycie przegral

no ja właśnie nie kumam tego, tyle lasek pisze, że woli szczupłych a tu co chwila wątek - jestem za chudy i nie podobam sie dziewczynom kurła, jesteś sam, bo w kółko jęczysz, a takich marud to laski nie lubią, rzeczywiście

ja nie marudze tylko takie są fakty dziewczyny lubią misiowatych :O

Jarek weś sie odwal jak ci sie nie podoba to nie czytaj moich postow, jesoo zakochales sie czy co ?( o bosie tylko nie to :( ) cream-->a Ty znowu to samo no gorzej od bab ,my narzekamy ze za grube a Ty ześ za chudy aj aj aj aj aj aj...świat schodzi na psy :(

ale które dziewczyny? wiesz co? ja myślę, że tobie chodzi o jakąś konkretna dziewczynę, która akurat woli misiowatych, ja jestem dziewczyną (kurła, chyba tak) a stanowczo wolę szczupłych

Gość onnn
szczupłych. a chudych tez przetrawisz?:)

Gość onnn
cream, skoro brakuje ci 5kg do Boruca to wygladasz tak jak ja bym chcial wygladac, no i na pewno trafiasz w gusta zdecydowanej wiekszosci kobiet:)

Gość onnn
moim zdaniem Boruc jest misiowaty, i 5kg przed Borucem tez, wiec nie masz co narzekac;)

a czego się spodziewałaś po misiowatym :O ale takich lubicie :D a szczupłych odpychacie :O