Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

Gość onnn
a ja druga:P

Kazdy ma inny gust,mi po prostu nie podobaja sie takie "tyczki " chudziutkie albo niscy ani takie typowe karki ktorzy pakuja caly czas i maja straszne miesnie......Lubie takich w sam raz ale wiadomo ze serce nie sluga i np zawsze lubilam brunetow a przewaznie zakochiwalam sie w ciemnych blondynach ... :-P tak wiec nie ma reguły

Gość jjjioj
z byłym mi sie kojarzy

Gość anonimowa ona 123
Ale zdjęcie może być bez koszulki :P A poza tym sylwetka to nie wszystko :P twarz też jest bardzo ważna, jeśli już mówimy o wyglądzie :P

opcja pierwsza akceptowalna, aczkolwiek zarys (dla mnie) musi być większy niż lekki (ale bez przegięć) :P znam kolesi którzy są chudsi ode mnie - a to już wyczyn :D i bez marudzenia tu o ektomorfikach, braku czasu itp :o

Gość anonimowa ona 123
Oj :( a ja chciałam tylko porównać z Borucem :O Ale jak nie to nie :O

S_A_M_A_N_T_A ......ja pracuje 10 godz. i po pracy śmigam na siłkę jak się chce to można :) ja narazie mam lekko zarysowane mięśnie ale czego się spodziewasz po 3 miechach cwiczen ??? mam się koksowac :O tego byś chciała

Gość jajajaj
uwielbiam chudzielców

c.r.e.a.m. to ja cie podziwiam ze mimo tego smigasz na silke :D nie koksuj sie :-0 !!!!!

Gość anonimowa ona 123
A czemu piszesz, że na szczęście? :O Gejsza oj tak Boruc to ciacho :D

nic do niego niemam ale poco miałbym wyglądac jak on ???? ja jestem zadowolony z tego jaki jestem :)

cream - właśnie o to chodzi. ja jak wiem, ze wieczorem nie będę miała siły, to ćwiczę rano (choć wielkim poświęceniem jest dla mnei zwlec się z łóżka wcześniej niż to naprawdę konieczne), o ektomorf też wiem duzo, siłą rzeczy. cudów nie ma, ale jak się zgra dietę i ćwiczenia to zawsze się coś zdziała ;) na wyrobienie ciała potrzeba czaaaaaasu, nie 3 miesiące. poza tym co to za "wyrabianie" żeby wyrobić i przestać bo już jest ok :P stale trzeba ćwiczyć, może mniej "na podtrzymanie" ale i tak. odkąd pamiętam zawsze zrywałam się z wf w szkole, a dziś? jak dwa dni nie poćwiczę (ale nie na siłce, nie ma zandej fajnej w mojej okolicy, a osiedlowe pakernie jakoś mnie odrzucają na samą myśl..) to chora chodzę :P żadnych koksów :o bez przesady

S_A_M_A_N_T_A .. chodziło mi oto że jak chodzisz na siłkę to odrazu nie będziesz miała super ciałka więc szczupły facet zanim nabierze masy ciała to wedłóg kafe nie powinien podrywac dziewczyn bo nie ma u nich szans :O

Gość jnbgft
ja lubie!!!! uwielbiam szczuplutkich i chudych tez lubie za to nieznosze miskowatych facetow, jak facet na nawet pare kilo nadwagi i brzuch wystajacy ciut ciut to jest juz dla mnie aseksualny wzrost najlepiej 170 cm, mam 160 i nie lubie jak mnie koles zanadto przewyzsza :P

Gość Prowizorka
Ja mam ojca ktory jest wysoki i chudy. cala rodzina zawsze myslala ze ja na partnera wezme sobie tez takiego szczuplego faceta w stylu moj ojciec. a ja tymczasem zakochalam sie w takim misiowatym faceciku i jestem z nim szalenie szczesliwa.

Gość onnn
chcialbym tak wygladac:) ale piszac szczuplych chodzilo mi o jeszcze szczuplejszych;-D no coz, pozostaje miec nadzieje, ze jednak kiedystam komustam sie spodobam. cream ja pracuje po 10-12h na dobe 6 dni w tygodniu i 3x w tyg trening innej dyscypliny sportowej ... wiec silowni nie ma raczej szans upchac. Jestem i bede chudy i ja to akceptuje, ale boli mnie, ze inni tego zaakceptowac i zrozumiec nie moga.

Gość Czekająca zawsze
Ja także lubię szczupłych :> Bez zbytniej masy mięsniowej :/

Gość onnn
posture komputerowego trolla, hahah skad ten wniosek?

Gość onnn
hahah czlowieku, moge sie zalozyc ze przegralbys ze mna na 100m, na 1000m, w skoku w dal, wzwyz i do tego jeszcze na macie polozyl lewą ręką. Nie wiem w sumie po co z toba dyskutuje

Gość szczupli faceci są boscy
onnnn kup jakieś legalne odżywki dla sportowców i nie pakuj się zanadto na siłowni..zwykły aerobowy sport i piła nożna Ci wystarczy.. facet ze zdjęcia, które zapodałam tak naprawdę jest szczupły i ma bardzo wąski tors i drobną posturę bo ma tylko 175cm wzrostu:) takze luuz

Gość onnn
pilke nozna to ja trenuje od 8 lat:)