Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmineczka

czy jest jakis domowy sposob sprawdzenia ze jest sie w ciaży?

Polecane posty

Gość mija dzionek
witam! od ostatniego stosunku mineło 3,5 miesiąca , od ostatniego seksu mialam 3 okresy normalne , teraz czekam na nastepny okres i spoznia mi sie 2 dni , zawsze mialam regularnie wczoraj rano zrobiłam test i wyszedł negatywny , a w dodatku 2 tygodnie temu byłam na badaniu kontrolnym u ginekologa bo bolały mnie jajniki , zrobił mi usg dopochwowe i powiedzial ze wszystko ok czy obawiac sie ciazy ???? moze lekarz nie zauwazył ciazy zawsze mialam okres regularnie a teraz sie spoznia , jestem załamana

Gość mija dzionek
monia a robilas test? jesli nie to zrób test i bedziesz wiedziala

Gość Monia292929
tylko strasznie sie tego boje.bylo to tak . ja lezalam i moj chlopak. moj chlopak wszedl pod koldre UBRANY i doprowadzil mnie do orgazmu (ja bylam rozebrana od pasa w dol).potem wstal i lezelismy obok siebie. potem ja rozebralam mu spodnie i majtki i tez doprowadzilam go do orgazmu(mialam na sobie pizame czyli majtki i spodenki tez) potem wstalam , on sie ubral i koniec. jak myslisz czy jest mozliwosc zebym byla w ciazy? bardzo boje sie tego testu. ODPISZ JAK NAJSZYBCIEJ PROSZE.

Gość mija dzionek
nie ma mozliwosci zebys byla w ciazy

Gość monia292929
jeśli nie to skąd te objawy ciąży?

myślę, że wskazana jest wizyta u psychiatry. jest coś takiego jak ciąża urojona. psychiatra wszystko wam wytłumaczy.

Gość Anna8888hv
HEHE tak szybko nie występują takie obiawy ciąży ;d np ból pleców to wynik ciężaru dziecka a po miesiącu dziecko jest nadal wielkości fasolki ;d masakra widać że brak wam wychowania do życia w rodzinie:D Małolata coś sobie ubzdurała, w podświadomości pragnąc współczucia innych i widać że nie ma za wielu problemów w życiu:)

Gość Anna8888hv
Mam 18 lat i chociaż wiem że jeszcze za wcześnie to chciałabym mieć własną córkę i mieszkać razem ze swoim prawie "3 letnim" chłopakiem ;)

Gość olenka-P
kochalam sie z moim chlopakiem bardzo czesto... No i spoznia sie mi okres juz 7 dzien. Od 4 dni zaczelam jesc za 5 ciagle odczowam glod! No i co najgorsze narazie w tym wszystkim przytylam juz 3 kg! Czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze? Odpiszcie prosze!

Gość Elodia
Jak nie dać się zwariować? Nie uprawiałam seksu i żałuję tych pettingów i głupich zabaw, ponieważ teraz się boję. W internecie rzeczywiście jest o tym dużo, ale głównie idiotyczne pytania ("uprawiałam seks wtedy a wtedy czy mogę być w ciąży") z odpowiedziami jakie to te osoby są żenujące a poziom wiedzy z biologii niski. Może po prostu raz gdzieś napiszcie WSZYSTKO o tym, jak można zajść w ciążę, kieruję to do osób które wyśmiewają te biedne nastolatki z urojonymi problemami, bo może raz się ogarną i zrozumieją swoje problemy. Pozdrawiam.

Gość Kasiulkaaaa
Kochani pomóżcie, zawsze miałam dość regularne miesiączki, i objawy tej miesiączki, twarde obrzmiałe piersi itd, z chłopakiem w tym mies kochaliśmy się może z 2x ale zawsze jest to bezpiecznie, nie pękła nam gumka ani nic w tym stylu zawsze on wychodzi wcześniej dodatkowo więc na nasz rozum nie mialo prawa się nic wydarzyć poza tym ostatnią mies dostalam 20 stycznia i w tyg od końca stycznia do ok 7 lutego nic nie było a wtedy wypadały dni płodne z moich obliczeń. Mimo to okres spóźnia mi się już 6 dzień (bo cykle z reguły mam 30 dniowe). Objawy też nie są tak bardzo nasilone jak zwykle :( miałam dość stresujący ten mies o dwie sesje do zaliczenia ale boję się bo nigdy mi się nie spóźniał aż tyle i trudno mi uwierzyć że to wszystko spowodował stres:( Przymierzam się żeby zrobić test po niedzieli a póki co zaczekać jeszcze. Wczoraj miałam bóle podbrzusza i byłam pewna że to już a tu nadal nic:( może znajdzie się ktos kto miał podobny problem albo będzie umiał mi doredzić bądź uspokoić;( odpiszcie

Gość patttt
masz racje okres moze sie pojawic w ciazy mam 4 letniego synka okres maialm 4 miesiace. dopiero na poczatku 5 urusl mi brzuch i piersi, nawet objaww zadnych nie mialam.....

Gość Asobu
Witam miesiączka spóźnia mi sie okolo 2 tygodni lecz musze dodać że miałam już częste zmiany okresu miesączki nawet powyżej 2 tygodni lecz wspołrzyłam z moim chłopakiem tylko raz z prezerwatywą Firmy Durex sprawdziliśmy , upewnialiśmy się testem ciążowym lecz wykazał że nie jestem lecz dalej mam obawy moje piersi są wrażliwa na dotyk i są troche większe lecz to sie dzieje także przed okresem po za tym nie mam nudnosci jem caly czas tak samo nie mam dziwnych smaczków . dodam iż mam mało czasu mam sen spie dziennie okolo 4godzin przez co jestem zmęczona dodatkowo czesto się stresuje z powodów rodzinnych jak i spóźniającego się okresu pare razy odczułam jakbym miałą zaraz dostać okresu lecz po chwili to mijało za 2 dni planujemy ponowić test ciążowy o ile do tego czasu nie dostane okresu . Propo różnego typu wysypań to na twarzy pojawyiły mi się pryszcze które zawsze pojawiały mi sie przed okresem lecz dziś zauwarzyłam że pokazały mi się piegi na rękach wcześniej miałąm je tylko na twarzy lecz piegi mogą być przyczyna przesiadywania na słońcu co czesto robie przesiadując w pracy. Prosze o możliwie szybką odpowiedź

Po pierwsze zaprzyjaźnij się ze słownikiem ortograficznym. Po drugie idź do ginekologa, dostaniesz luteinę na wywołanie miesiączki. Ile masz lat? Jeśli powyżej 18 to lekarz powinien poszukać przyczyn nieregularnych miesiączek.

Gość Asobu
17 lat

Gość czy to ciąża?
Hej, nie wiem jak zacząć... Prawie 8 miesięcy temu urodziłam synka niestety zostało mi trochę kilogramów po ciąży i jestem w trakcie diety żeby się pozbyć tego nadmiaru. Ale to nie o tym chciałam napisać. Z partnerem planujemy drugie dziecko ale gdzieś za rok... Miesiączkę miałam 10 sierpnia a 21 kochaliśmy się bez zabezpieczenia i poszliśmy na całość... dodam ze to było 3 dni przed owulacją. Następny okres/plamienie dostałam tak jak powinnam 8 września natomiast krwawienie było słabe i okres trwał o około 2-3 dni krócej niż zwykle. Brzuch mnie boli tak jak lada dzień miałabym dostać okres, bolą mnie plecy, najchętniej cały czas bym spała Przy pierwszej ciąży prawie w ogóle nie miałam objawów jakie wypisują w necie , książkach czy gazetach. Co myślicie na ten temat? Ogólnie to chcę mieć drugie dziecko ale jak schudnę jeszcze około 16 kg

Gość Beti 22
Hej wszystkim ja juz miesiąc nie mam okresu moge być w ciąży ?? Mgli mnie czasami mam ochote na slodkie , jestem śpiąca pomocy

To zalezy czy czy odbylas stosunek. Jesli tak,to mozesz byc w ciazy. Zrob test i bez wzgledu na wynik do ginekologa idz

Gość gusia1755
ja tez nie mam okresu prawie 2 miesiace a w ciazy nie jestem ale testy zrob, jak zdarzylo ci sie kiedys w życiu cykle 50 dniowe to może to byc zwykle rozregulowanie

Gość Diamentowa20koko
odnosnie czerwonego wina i gorącej kąpieli to jest to dobre ale nie do wywolania okresu a poronienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość songowka
Ostatni gosciu! Nie wiem czy zauwazyles ale ta dziewczyna z (jak ty to napisales) paranoja odzywala sie tutaj dwa lata temu wiec przestan obrazac innych bo sam swoja inteligencja nie blyszczysz:-) :-) :-)

Gość songowka
Sorki lekka poprawka PONAD 5 LAT TEMU!

Gość gość
Najprostrz sposób zamiast robić tyle testów niech idzie do ginekologa bo jak bedzie tyle myślała to te obiawy ciążowe bedzie sobie wmawiać a jest takie coś jak ciża urojona A ciaża urojona to ma się wszystkie objawy brzuch rośnie wymioty itp tyle tylko że w ciąży urojonej przychodzi termin porodu a dziecka nie ma i można wtedy do głowy dostać

Gość Midnihgt
To może i mi poradzicie coś. uprawiałam stosunek w 6lipca a 21 powinnam dostać okres dostałam 31. teraz jest 6 września a od tego czasu nie miałam okresu. wszystko mnie boli jak normalnie przy okresie ale go nie ma...

Gość gość
czesc okres spoznia mi sie 3 tygodnie w dodatku mam podwyzszona temperature ciala ... co robic

Gość tacholinka
Kochana zrób test jeżeli masz problem a jak byś miała więcej pytań to radzę iść do giginekologa. Ja np zazdroszczę wszystkim dziewczyną którym się ten okres spodnia bo staram się od 8 miesięcy i nic byłam u ginekologa i przepisał mi lutenyl a z tego co wiem to ten oto lek jest na wstrzymanie oowulacji. Także zazdroszczę tych dolegliwości:)

Gość gość
Witam mam pytanko moze to dziwne ale mam wrazenie ze jestem w ciazy :( pierwszy raz zaszlam w pazdzierniku zaraz po slubie zrobilam test 2razy i okazalo sie ze jestem wiec poszlam do ginka tam dowiedzialam sie ze serduszko dziecka nie bije okazalo sie ze to 9 tydzien zabieg mialam w listopadzie. Po tym zabiegu w grudniu nie dostlam wg miesiaczki a w styczniu dostalam dwa razy :( Przyszedl luty a ja nie mam jeszcze miesiaczki brzuch mi odstaje jak bym byla conajmniej w 2 lub 3 miechu czy to normalne??? ratujcie prosze nie wiem co robic czy kupic test czy poczekac az dostane miesiaczke :( :( :( :(

Gość gość56
Czy jeśli chłopak nie spuścił się we mnie to mogę być spokojna że nie zaszłam w ciążę ? proszę odpowiedzcie :(

Gość gość
Wsatarczy jak praciem odwiedzi ci/pkę.

Gość gość
gdzie jakie domowe sposoby, takich rzeczy nie ma, testy czasem są mało wiarygodne a co dopiero :D w sumie nawet o takich nie słyszałam rzeczach, chyba szukają takich info laski co się wstydzą, hihi :) radzę poczytać; http://www.ciazaobjawy.pl/pierwsze-objawy-ciazy/