Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam do dyskusji......

nasze życie, codzienność

Polecane posty

witam! Chciałabym żebyśmy w tym topiku podzielili sie swoimi codziennymi sparwami, z którymi sie borykamy, nasze radości, Jak sobie radzicie w życiu, co robicie aby stało sie barwniejsze? Wiadomo raz jest lepiej, raz jest gorzej, kazdy ma jakies problemy:) Może podizelimy sie nimi, porozmawiamy:)

Gość no to zaczynaj

heh.. no pop prostu kazdy z czyms sie boryka:) dla jednych moze byc czas wielkiej radosci i moze sie tym podzielic, dla innych czas jakichs problemow:) co kto chce:) mam zaczac? ogolnie nie narzekam, zawsze bylam tego pzreciwniczka. Obecnie przeprowadzilam sie do innego kraju, oczekuje dziecka, mezczyzna w pracy. Rożnie bywa, raz lepiej rz gorzej,ale najwazniejsze ze jestesmy razem pomimo problemow dnia codziennego.

Gość abcdefgahc
a w jakim kraju jestes?

Gratuluję Maleństwa:) I chyba tak należy do tego podchodzić - cieszyć się tymi drobnymi radościami i szybko zapominać o smutkach:) Założyłaś topik długodystansowy;)

w USA:) i staram sie tu jakos przystosowac:) mam nadzieje ze dolaczy sie pare osob i bedize mozna porozmawiac

Gość abcdefgahc
w USA to ciekawie masz:)

Gość abcdefgahc
koniec dcyskusji?hehe

dziewczynka:) wiesz. nie narzekam,ale nei mysl ze USA to nie wiadomo co.. Wielu osobom sie wydaje ze to raj na ziemi,a tka nie jest. Na wszystko tzreba sobie zapracowac.. Nie ma latwo

Gość abcdefgahc
gratuluje:) przepraszam ze pytam ile masz lat?

Gość Czekająca zawsze
A ja spotykam się z kimś i nie wiem czy to ma przyszłość, aktualnie czekam na informację czy dziś zawita do mojego miasta. Poza tym rzuciłam studia. Zaczynam rozwijać powoli karierę modelki, hihi.

julianna:) a wlasnie chcialam zapytac.. co do imienia.. julianna.. czy to jest jakas dluzsza forma julii? bo julki sa teraz bardzo popularne,a a julianna bardzo mi sie podoba

mam 22 lata Czekająca - wow.. duzy krok w zyciu,ale wiesz co? Czasem trzeba ryzykowac i ja Cie rozumiem bo sama tak zrobilam. A ten ktos..czas pokaze:)

Gość abcdefgahc
szczerze powiedziawszy to nie mam pojecia.Julka to ladne imie tylko strasznie wiele dzidci sie tak nazywa.Nie myslalas o czyms innym orginalnym ale oczywiscie bez przesady hehe

Gość abcdefgahc
to mloda mamusia bedzie z Ciebie :)ale ja tez tak w tym wieku mniejwiecej planuje :)

Gość Czekająca zawsze
Na codzień i tak zapewne nie będziesz używać całego imienia - Julianna,ani córka,tylko będzie Julka lub Ania ;). 22 lata, ciekawe, ja mam 20, zobaczymy kiedy mi dane będzie mieć już tego właściwego partnera przy sobie i dzidzię ;).

przyzanm ze u mnie sama dzidzia sie zaplanowala:) Z tymi julkami to wiem,ale z drugiej storny nie mieszkam w Polsce..sama jzu nei wiem:( miala byc nadia,ale ostatecznie stanelo na juliannie

Gość abcdefgahc
Nadia sliczne imie sama chce tak nazwac swoja coreczke o ile ja bede miala hehe

czekajaca.. oj pewnie jako przyszla modelka bedziesz sie nad tym dlugo zatanawiac:) oczywiscie duzo zalezy od faceta i tego co bedozesz czula

musze zmykac na chwile, bede pozniej:)

Gość abcdefgahc
milego wieczorku:) papapa

Gość Czekająca zawsze
To się jeszcze okaże, czy kariera się rozwinie jak trzeba ;) Ja wciąż czekam aż da mi znać czy przyjeżdża, czy nie... Mamy iść gdzieś z jego znajomymi, których nie znam i się boję :P

Hey Ja mam 24 lata i 3 letnia core-wczesnie wyszlam za maz bo mialam 18 lat-lestem juz 5 lat po slubie i mieszkam na Slasku Jak w USA opieka medyczna?? odpowiada Ci??

Gość szukam wciaz siebie
czesc, to i ja sie przylacze.. mam 20 lat i szczerze mowiac, jak czyam, ze autorka jest tylko o 2 lata starsa i juz planuje dziecko, to mam wrazenie, ze miedzy nami jest ogromna przepasc. ja siebie nie wyobrazam w tej roi, ciagle sie czuje dzieciakiem:O a autorka, przynajmniej z tego jak pisze, widac, ze jest dojrzala:)gratuluje:) mam te 20 lat, na koncie zero calowania, zero swojego faceta, ale w sumie do tego to sie nawet przyzwyczailam.ciagle jako ta 20-latka szukam sebie, swojego ja, nie wiem tak naprawde kim jestem, brauje mi tego powera, wiecie, mam wrazenie, jakbymnie potrafila byc spontaniczna, zarzucac zarcikami i w ogole:O boli mnie to. studiuje sobie, kocham te studia, mam nadzieje, ze je ukoncze.mam ez nadzieje, ze spotkan milosc, prawdziwa.. musialam to z siebiewyrzucic:) pozdrawiam:)