Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam do dyskusji......

nasze życie, codzienność

Polecane posty

Gość abcdefgahc
co strasznie tu cicho..............

Gość abcdefgahc
a jak sie udala impreza? jak relacje z mezem wszystko juz wporzadku?

Gość abcdefgahc
hehe przepraszam Cie pomylilam sobie ciebie z bernadka hehe

Gość abcdefgahc
chyba dopiero teraz do nas zawitalas bo wczesniej Cie nie widzialam chyba ze slepa jestem hehe:D

Gość abcdefgahc
moze napiszesz cos o sobie?:)

Ja napisze o Malinowej ,jest bardzo fajna,miła i ogolnie czytajac jej posty stwierdzam ze madra i do tego kochana bo mnie ostatnio z doła wyciagneła 🌻 🖐️

Gość abcdefgahc
dziekujemy gejsza za wypowiedz:)hehe

witam! ja tez dopiero wstalam ale na usprawiedlwienie dodam ze u mnie jest dopiero 7 rano:) co tam u Was dziewczyny? ja jeszcze w lozzeczku ale trzeba bedize isc zjesc jakies sniadanko bo dzidzia sie domaga:)

Gość abcdefgahc
jest tu kto?jhakos rzadko zagladacie... :(

Gość Czekająca zawsze
A ja wróciłam ;) Studia rzuciłam na dobre. Myślałam, żeby może jednak od października znów coś zacząć, ale jakoś nie widzę sensu. Facet wtedy przyjechał, ale ja jednak nie poszłam się spotkać :P Nie pytajcie czemu ;). Za to na drugi dzień razem poimprezowaliśmy i było suuper ;). Bardzo chciałabym żeby coś z tego wyszło, ale obawiam się, że on nie chce się angażować :/. Nadia - nie martw się, ja wstałam godz temu...na czas Polski :P

Hey dziewuszki :) Witam nowe dziewczyny A abcdefg.....powiem ci ze impreza taka sobie :( Mama miala pretensje ze Grzesiek nie przyjechał ale z jednej strony wcale mu sie nie dziwie bo na jego urodziny tez nikt nie przyjechał baaa nawed mysmy pojechali z ciastem ale zyczen i tak sie niedoczekał....wiec powiedzial ze on tez nie pojedzie A mecz z ta inna firma co grali wygrali 3-5 wynik :) A z mezem pogodziłam sie dopiero wczoraj :) Po obiedzie siedlismy i porozmawiali tak bardzo szczerze i od serca..... Powiedzialam mu co mnie boli on mi powiedzial co jego... Pozniej pojechalismy na spacer i do tesciowej na kawe Jak przyjechalismy Natka poszla spac mysly zrobili sobie drineczka z zubrowki i posiedzielismy sobie przytuleni obejrzelismy nasz serial (CSI) i poszlismy spac oczywiscie wczesniej uczcilismy nasze pogodzenie hehe :) wiec bylo bardzo milutko A dzis w pracy bylam poznie do przedszkola po core...na zakupki bo musialam malej kupic sandaly oczywiscie skaczylo sie na sandałach,poduszcze ze scobby doo i reczniczka do rak z tygryskiem Hehehe Zycze milego wieczorka buziole dla wszystkich :*

Gość abcdefgahc
czesc dziewczynki? co u was?:) troche juz mnie tutaj nie bylo. jakos nie mozemy sie zetknąć hehe

witam! niestety nie bylo mnie tu troche,ale wiecie jak to jest. Wlasnie jestem w trakcie przeprowadzki. Moj facet maluje pokoje,ja robie jakis obiadek. A co tam u Was? \"Ja bylam dzisiaj na spotkaniu dla przyszlych matek.. wiecie takie tam. I ogladalam film z narodzin. Ja zdawlalm sobie sprawe ze to jzu blisko ale przyznam ze po tym filmie.. Troche sie zaczelam bac:( Napisz ecos wiecej jak bede miala chwilke. pozdrawiam wszystkich

Gość Czekająca zawsze
Nie ma się co bać. Jest to coś, czego nie da się uniknąć, ale za to nie trwa wiecznie ;)

a co tu tak cicho?:P Ja nareszcie już jestem, otóż przez kilka dni miałam duzo pracy, bo konczymy sie przeprowadzac.. Poza tym to bez zmian. Własnie zjadłąm sniadnakoi (u mnie 12 w poludnie) i relaksuje sie. W Polsce zielone świątki, wszyscy sie bawią, rodiznka na jakis kolejnych imieninkach,.. ja tez chce! A tak to siedze w domku, spotkam sie ze zajomymi... ale nei narzekam.. A co tma u Was?

Gość kawa z mlekeim bez cukru
to znalazlam topik.. widze ze troche tu cisza,ale co tam.. wygadam sie to bedzie mi lepiej.. Mieszkam z facetem, wlasciwie niedawno wprowadzilismy sie do nowego mieszkania. jestem w 9 miesiacu ciazy,moja mama przyjezdza do nas na miesiac za jakeis 2 tygodnie (nie mieszkam w polsce) Ogoleni jest dobrze i nie narzekam, ale dzisija dopadl mnie jakis podlejszy nastroj. Otoz dopiero co z narzecoznym sie ulozylisy w mieszkaniu jego kolega przyszedl do nas bo go laska za drzwi wyrzucila. Ja to rozumiem ze trzeba mu pomoc i nie mam nic przeciwko,ale wkurzaja mnie te jego rzeczy w salonmie, znowu wszystko narzucane po calym mieszkaniu.. no powtorka z rozrywki, bo jakis miesiac temu to nasze rzeczy tak staly. Ech i po prostu dzisiaj mnie to wybitnie wkurza,ale ogolnie nie narzekam bo wiem ze to podbramkowa sytuacja. Gosc nie spi w naszym domu ale ten balagan mnie po prostu dobija. Moj facet tez nie jest zadowolony, ale coz.. nie mozemy tez goscia za drzwi ot tak wyrzucic. tak tylko sie wygadac chcialam.. moze sobie jakas komedie dla poprawy humoru obejrze

Gość kawa z mlekiem bez cukru
to znowu ja... i znowu pisze bo mnie maly dolek zlapal.. az spac nie moge.. u mnie 3 w nocy..u was juz ranek.. a ja nawet oka zmruzyc nie moge

Gość HAJDI KLAM
a ja wlasnie siedze w pracy i nieco sie nudze. Boli mnie brzuch i mysle o jutrzejszym grillu :)

dobrze Ci tez bym cos z grilla zjadla.. Ogolnie to teraz znowu zaczynam byc ciagle glodna..hehe moze mi sie troche humor poprawi..Wlasnie moj luby przed chwila przyszdl i sie dziwnie popatzryl, bo u nas 3 w nocy a ja na kokpie..ale co ja zrobie,spac nie moge

a jak Wasze nastroje o poranku?:)

szkoda ze takie pustki, pogadalby..:)

niech mi ktos cos poradzi co tu zrobic z tym antem... spac nie moge bo sie denerwuje, cisnienie mi sie podnosi.. powod..no juz pisalam powyzej.. ten balagan.. no ludzie,ja moge rodzic w kazdej chwili.. chyba grzeczei wyprosze jutro tego kolege i poprosze o zabranie rzeczy.. a z reszta, tak sie zastanawiam cyz jakby moj facet mial taki problem czy on by go przyjal..niewiem, bo jak go o cos prosi to wielka lache czasem robi