Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam do dyskusji......

nasze życie, codzienność

Polecane posty

Gość abcdefgahc
Bernadka i jak Ci sie uklada z mezem.przepraszam ze pytam wyszlas za maz z milosci czy sama wiesz...?

A powiem Ci ze spoko Wiadomo raz lepiej raz gorzej Ale nie zaluje ani jednej minuty-kochamy si ei to jest najwazniejsze Znalismy sie 1 rok i 26 dni po 3 miesiacach znajomosci mi sie oswiadczyl :D Nie wpadlismy bo nasza cora ma 3 lata a mu 26 kwietnia mielismy 5 lat po slubie PRAWDZIWA SZCZERA MILOSC

Gość zapraszam do dyskusji......
juz jestem niestety musialam zniknać na chwilke..Dobra chwilke mozna powiedizeć:) Czekająca.. a nie żalCi troche studiow? zrezygnowałas tka na zawsze czy moze przerwa, dziekanka? A facet przyjechal czy nie? szukam wciąż siebie.. wiesz to nie jest tak do konca. Kiedy przychodzi odpowiedni czas to samo wszystko przyjdzie. Ja tez zawsze bylam taka ze żaden facet na stałe, znajomi, imprezki, itp. Dopoki nie poznalam tego mojego.. i uwierz mi.. myslenei sie zmienia a jak juz sie dowiadujesz ze jestes w ciazy, to w ogole. Jakbys przeszla na inny level. Ale co moge polecic? pozyj troche, powychodz na imprezki, baw sie, wyszalej, zeby Ci kiedys tego nie brakowalo. ALe oczywiscie z glowa:) A facet? Uwierz mi, samo Cie dopadnie. W najbardziej nieoczekiwanym momencie, tak ja mnie. I właśnie Ty bedizesz jego idelaem z Twoim charakterem, nawet jak nie jestes spontaniczna, itp. Bo ten wlasciwy pokocha wlaśnie Ciebie:) a ja w ogole uwazam ze warto czekac na ta wlasciwa milosc, bo jak przyjdzie to wynagrodzi Ci wszystko bernadka - opieka medyczna jest tutaj okropna,ale ma sie to zmienic z wyborami na nowego prezydenta. Wszyscy nie mogą sie doczekac tej chwili. A co od zycia i w ogole to wiem o czym mowisz. Wiadomo ze troche sie zmnienia ale jak sie kogos naprawde kocha to mysle ze wtedy uczucie ewoluuje,dojrzewa. Nie ma ciagle tzw. motylkow ale dojrzala, rosnaca milosc. Czasem sa lepsze, czasem gorsze dni. Dlatego powtarzam jeszcze raz - zwiazki bez milosci to najgorsza rzecz. Bo bez tego codziennosc moze nas przytloczyc,a jak sie kogos kocha, to...heh zreszta sama wiesz. abcdefgahc - moze napiszesz nam cos o sobie? pozdrawiam wszystkich

Witam U nas wlasnie aktualnie troszke gorsze dni w malzenstwie...... Ale mysle ze to minie Nie kłócimy sie,ale jest jakos chlodno......a to chyba gorsze od kłótni Mam nadzieje ze to minie....... Anie tesknisz troszke do Polski?? Jak długo mieszkasz w USA ??

Gość abcdefgahc
witam wszystkich ja wlasnie wstalam szykuje sie ciezki dzien hehe. mam cos napisac o sobie wiec hmmm mam 20 lat obecnie studiuje a za rok planuje wyjazd za granice kto wie moze na stale:) chyba na poczatek tyle wystarczy:)

Gość abcdefgahc
bernadka nie martw sie w malzenstiwe tak samo jak parom zdazaja sie gorsze dni to minie:) przepraszam ze tak ie pytalam jak Ci sie uklada ale sama planuje slub a kazdy twierdzi ze jeszce zamlda jestem hehe

Gość abcdefgahc
nie ma nikogo?

A spoko nie ma sprawy Mi tez wszyjscy mowili ze mloda i ze pewnie wpadka Liczy sie nie wiek a to jak czujesz i czy jestes gotowa na to!!

Gość abcdefgahc
mysle ze jestem bardzo tego chce a poza tym chcemy razem wyjechac a moi rodzice sa troche staromodni i uwazaja ze najpierw slub.ale jak by na to nie patrzec na poczatek tylko cywilny pottem jak uzbieramy kase to koscielny:)

Gość abcdefgahc
niestety ja musze spadac na jakis czas postaram sie byc pozniej.milego dnia:) buziaczki

Gość abcdefgahc
jest tu kto?

My juz po obiadku Zaraz sie zbieram do mamy na urodziny-oczywiscie tylko z cora bo mezus idzie na mecz jego firma na inna firme jaka budowlana.... :(

Gość abcdefgahc
ja tez juz po obiadku.jakis ten dzien jest dziwny.pochmurnie i ciagle pada. mam nadzieje ze bedziesz sie dobrze bawila na imprezce ja tez z checia bym sie gdzies wyrwala....

No niewiem czy bede sie dobrze bawic.....nie chce mi sie isc jak niewiem papap

dobrze, to ja moze napisze z mojego czarnego nicka a nie spod pomaranczowej \"zapraszam do dyskusji\" wiadomo ze tesknie za Polska, ale to jest taka zdrowa tesknota, nie jakas depresyjna. A w ogole mama przyjezdza do mnie w wakacje wiec troche sie rozerwe:) Bernadko nie martw sie w zwiazkach tak bywa. I to nie znaczy ze maz mniej Cie kocha. Po prostu faceci okazuja uczucia troche inaczej, a jak maja duzo na glowie to zdarza sie ze \"odsuwaja\" sie troche od nas. Wiesz zmoim jet tak ze nawet jak nie okazuje mi tego uczucia wprost, ja to widze gdzie indziej. Wystarczy ze znikne gdzies niezapowiedzianie to martwi sie o mnie, gdyby cos mialo mi sie stac to wiem ze zrobilby wszystko zeby mi pomoc. A jak spac w nocy nie moge i np. ide sobie cos poczytac do inengo pokoju albo cos, to sie tak \"kreci\" w tarkcie snu, pyta co robie. Jak jestem obok spi jak dziecko:) A do jakiego kraju bys wyjezdzala? abcdefgahc - jak czujesz ze to ten z ktorym chcesz byc to sprobuj. Kazdy ma inny czas, dla jednych jest to 27 lat , dla innych 18. Nie patrz na to co mowia inni bo ot jest Twoje zycie i nikt go za Ciebie nie przezyje.

Gość abcdefgahc
do Anglii:) jestescie tam jeszcze dziewczynki?

Gość abcdefgahc
kurczaczek zawsze sie mijamy jak ja jestemto was nie ma hehe:D

Gość abcdefgahc
???????????????????????????????

Gość abcdefgahc
jak mina dzionek?:)

Hey Ja po urodzinach............... Bylo oczywiscie masakrycznie 100 pytan czemu Grzesiek nie przyjechal i wogole... A jak przyszlam to otworzyl drzwi ale ani slowka nie zamienilismy ze soba...... Poszlam uspac mala a jak przyszlam to on tez juz spal I teraz wlasnie spi...................Nie porozmawial jak bylo ani ja niewiem jak u niego czy wygrali czy co......Nielibie takich sytuacji :( w sumie to pierwszy raz mamy takie cosik :( Echh niewiem co sie dzieje Chyba se winko otworze.....

hmm.. to moze zapytaj go co sie stalo? cyz ma jakis problem? Mi si ewydaje ze faceci czesto tak sie odsuwaja bo ich cos gnebi. A moj dzionek..heh przespalam i mysle o jakims obiadku

a w ogole u mnie w domu w Polsce jakeis imprezki, pyszne jedzonko,wypieki,.. chyba sie rozplacze,ja tez chce:)

Gość abcdefgahc
jest jeszce ktoras z was?

Gość abcdefgahc
dzien dobry zytkim:D

Gość abcdefgahc
jak minela nocka? bo mi tak obie chetnie bym jezce popala:)

Gość abcdefgahc
przepraszam za pionie ale klawiatura mi sie psuje hehe