Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vila18

studia zwiazane z biologią

Polecane posty

Gość vila18
psychologia tez mnie nie interesuje;)hmm wiem ze jest duzo anatomii ale znowu anatomia to troche za malo,hmm a np tak ogolnie czym zajmuje sie biolotechnologia?komorkami,tkankami,robieniem badan?

Gość Los desperados
Kierunki działalności naukowo-badawczej: Proteomika - poszukiwanie nowych biomarkerów białkowych w chorobach neurologicznych. Bioinformatyka - proteomika - badania nad strukturą przestrzenną enzymu odpowiedzialnego za chorobę Gauchera. Komputerowe wspomaganie projektowania leków

Gość Los desperados
Odnośnie pytania na temat biotechnologii

To ja juz nie wiem co Ci poradzic:D heh Moze po prostu jeszcze nie dojrzałas do wyboru studiów, ja tez w drugiej klasie nie miałam pojecia co chce robic a pozniej nagłe olśnienie:)

Gość vila18
hmm biola w kazdej ilosci mi odpowiada:)w liceum u mnie jest jak dla mnie jej za malo:)hmm a czym tak ogolnie zajmuje sie biotechnologia?bo nie wiem czy mam dobre wyobrazenie:)

Gość Los desperados
po polsku badaniem badaniem i jeszcze raz badaniem

Gość vila18
hmm moze akurat dostane olsnienia:)hmm moze sie zbiore i sprobuje ta chemie rozszerzoną,wiele stracic nie moge,tak na zdrowy rozsadek wydaje mi sie ze lepiej sprobowac ,dostac mniej punktow ale miec cos niz nie miec wcale:)