Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość space harmony

Szczupłe kobiety dla szczupłych facetów , a grube kobiety dla grubych facetów !!

Polecane posty

Gość space harmony

Jakiś porządek musi być , i proporcje też muszą być zachowane. Bo jak to będzie wyglądać taka puszysta dziewczyna przy szczupłym mężczyźnie. :)

kurwa skończ!! te tematy są tak nudne że rzygać mi się chce!! 😡

a ja jestem szczupła i wolę grubych :P utuczyłam sobie swojego i na tym nie spocznę :P

Gość mi sie zdaje ze to troche
jest na wzor rodzicow...np dziewczyna ktora miala grubszego ojca szuka tez bardziej napakowanego faceta, a chlopak ktory mial drobna matke szuka takiej kobiety i odwrotnie...cos w tym jest...

no to u mnie jest zupełnie odwrotnie ale wyjątek podobno potwierdza regułę

Gość a ja mam grubego
a sama mam niedowagę. I fajnie :-) bo on mnie nosi i jest zawsze ciepły :-)

Gość hah co za bzdura
moj facet do chudzielcow nie nalezy a ja niecale 46 kilo:D

a co jak szczuplej dziewczynie nie podobaja sie szczupli faceci? Ja jestem szczupla ale szczupli mnie nie kreca zwyczajnie.

A ja mam nadwagę a mój facet to chudzielec. I co, mam skoczyć z mostu? nam to pasuje i już.

Gość calkiem calkiem
a u mnie odwrotnie ..ja jestem szczupla a moj facet wazy 100 kg ...i co z tego

mój mężulek 94 a ja 46... i jest moim cieplutkim kocykiem mrauuu

a czy waga ma az takie znaczenie ???? ja waże normalnie i chce miec normalną dziewczynę :)

Gość ja jestem według waszych
durnych kryteriów grubą babą ale mój mąż jest bardzo szczupły.I żadne z nas by nie zamieniło partnera :D.ale jak Was czytam to mi się żygać chce.Wpędzacie ludzi w kompleksy bo sami macie ich aż za dużo.I więcej wpędzacie swoją nietolerancją dziewczyny w anoreksję.Takie 13- 15 to latki zaczynają odchudzanie lub głodzenie mając np:170 i ważąc 60 kilo bo ktoś taki jak Wy wmówił im że za dużo ważą albo że jak siedzą mają oponę na brzuchu.Gratuluję braku wyobraźni i empatii w stosunku do innych.Banda debili i gówniarzy.Najpierw spójrzcie krytycznie w lustra a potem oceniajcie innych.Nie wierzę w to że wszyscy jesteście ideałami.Nawet jeśli nie jesteście grubi (e) to jesteście pryszczaci , macie rzadkie włosy ( co poniektórzy już łysieją choć są młodsi ode mnie) macie krzywe zęby nogi , nieproporcjonalne sylwetki albo o zgrozo dziewczyny mają płaskie dekolty wypychane push upem i tak samo płaskie tyłki.I do tego te wredne jadowite jęzory pełne nienawiści do innych ludzi.Sam wygląd to nie wszystko jeszcze żeby ludzie Was kochali.

"a czy waga ma az takie znaczenie ???? ja waże normalnie i chce miec normalną dziewczynę" alt Twoj mozg nie wazy normalnie, poza tym jest zupelnie gladki, wiec normalnej nie znajdziesz :P "ja jestem według waszych durnych kryteriów grubą babą ale mój mąż jest bardzo szczupły.I żadne z nas by nie zamieniło partnera" tzn Ty bys nie zmienila, bo co zrobilby Twoj mąż, wie tylko on... a kryteria nie sa durne, bo od pewnej nadwagi otylosc ze stanu skrajnego lenistwa staje sie po prostu stanem chorobowym i tyle w tym temacie

bosz w dupach wam się poprzewracało ja jestem chuda a mój mąż ma brzuszek i co komu do tego? a czy wy z nami śpicie? rani to wasze odczucia estetyczne to odwracać głowy

komiczne- to jak myślisz czemu chudy wybrał sobie grubszą? z poczucia winy? czy mu się poprostu takie podobają ?

ustalmy jedno ike - zaden facet nie lubi brzydkich kobiet... znamienita wiekszosc wiaze sie z brzydka partnerka, z powodu niskiej samooceny bo bierze co mu wpadnie w rece nie wierzac w inna mozliwosc... a jakis tam procent, niewielki, lubi grube

tak samo kobiety nie lubia brzydkich zaniedbanych mezczyzn

lubie cię ale piepszysz chłopie jak potłuczony juz prędzej uwierzyłabym , że ci "super faceci" biorą sobie brzydką do sprzątania gotowania itp- bo jak to się mówi na ładną trawkę muchy srają - brzydka nie zrobi skoku w bok i będzie wiernie wpatrzona w takiego co ją chciał teoria o niskiej samoocenie mnie nie przekonuje:P

zaden facet nie wiaze sie z gruba i brzydka dzewucha zadna kobieta nie zwiaze sie z grubym,oblesnym pseudo facetem z malym ptaszkiem pasuje?:classic_cool:

myślę, że problem jest źle przedstawiony nie ma tak w życiu, że coś jest od tej do tej kreski podobnie - z doborem partnera nam musi się podobać, powinien przynajmniej musi nas pociągać a to, co o nim myślą inni? powinno się mieć głeboko w ... skoro autor topiku ma zapędy do narzucania innym swojego zdania, lepiej się zrealizuje w polityce, niż na kafe 🖐️

no to dobrze ze chociaz Tobie :D mnie to wcale nie pasuje ale rybka z tym i tak przegralam zycie i ide sie zabic :O :classic_cool:

cream;) i kto to pisze??? na każdym topiku wręcz zalewasz się łzami nad swoim wyglądem a tu strugasz twardziela:P

Gość Błyskotka_19
A właśnie rzadko się zdarza taki dobór partnerów. Jak sie na ulicy widzi puszytsego faceta z puszystą dziewczyną, to to zwykle sa amerykańscy, angielscy albo niemieccy turyści :). Wśród Polaków to jak do tej pory zauważyłam tendencję dokładnie odwrotną - pulchne dziewczyny z wysokimi chudzielcami i te drobniutkie z wielkimi miśkami. I nie ma w tym nic złego ani nawet nic, nad czym trzebaby się zastanawiać. To może w ogóle się posegregujmy - blondynki z blondynami, rude z rudymi...??

cream- a musisz być ?? nie musisz- nie ty pierwszy - nie ostatni- ba- powiem ci szczerze że pewnie na całej kafeterii idealu nie znajdziesz