Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

czekoladkaa ja jutro sie nasmaruje i bede sie opalac :D no i uczyc wywijac tylkiem :D

Gość zakochany w Tyziku
Gejsza ja tu jestem od patrzenia;)

eeee bo jarek to tez tu tak jakoś dziwnie bywa, zreszta jak zakochany

no to zakochany jest moderatorem;p jak jest od patrzenia;p i dlatego zawsze jest jak sie pojawiam O! :P

No wlasnie Gejsza wiec wiesz o czym pisze ja bym wtedy tylko spala nawet caly dzien:O Czekoladka ja bym sie poopalala ale za bardzo nie ma gdzie bo przed blok nie wyjde juz raz z laskami jak u mamy mieszkalam wyszlysmy to dopiero sie dzialo wole tego sama nie praktykowac.Ide na solarke jutro bo dawno nie bylam i wygladam jak corka mlynarza mimo tej ciemniej karmnacji ktora juz ciemna nie jest:(.A ktorego balsamu Garniera uzywasz?

faceci to tylko klopot moze by sie przydali to wypelnienia rozmowy ale jak ich nie ma to tez nie ma co plakac;)

zakochany w tyziku hehe :D ale moglbys pogadac z nami od czasu do czasu :P ooo zielak wpadl :P 🖐️

czasem sie alada a wy co romansujecie ?? jakies miłosci netowe, hehe smieszna sprawa :0 (nigdy nie wiadomo kto siedzii po drógiej stronie)

Garnier skora musnieta sloncem zmieszany ze Sopotem Ziaji ;) taka mieszanka ale dwa najlepsze dla mnie samoopalacze...no ale troche jest z tym roboty zeby nie miec zadnych zaciekow i wogole wiec ten proces wysmarowania zajmuje mi nawet do 30 minut;);)

haha to na bank moderator ten zakochany w tyziku :D :D!!!!!!!!

zielak heh wiemy wiemy nigdy nie wiadomo.... moze po drugiej stronie siedzi psychol albo zbok:D nie mowiac juz jakie niedawno dostalam zdjecie od jednego mezczyzny z kafe:O:O:O

Chłop miał 200 kur i ani jednego koguta. Poszedł do sąsiada, kupić tak ze trzy na początek. A sąsiad na to: – Ale po co trzy? Słuchaj stary – ja ci sprzedam Kazia. Kazio to jest taki kogut, że ci te wszystkie 200 kur spoko obsłuży. Po trzeciej wódce dobili targu, chłop wrócił z Kaziem do gospodarstwa, wypuścił go z klatki i mówi: – Słuchaj Kaziu – to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj się, jesteś tu jedynym kogutem, nie ma co się spieszyć, tylko mi się nie zmarnuj – kupę kasy za ciebie dałem. Ledwo skończył mówić, SRU! Kaziu wpadł do kurnika. Przeleciał wszystkie kury kilka razy, tylko pierze leciało. SRU! Poleciał do budynku obok gdzie były kaczki – to samo. Chłop krzyczy, próbuje go hamować. Ale gdzie tam! SRU! Poszedł Kazio za stadem gęsi i zniknął w oddali. Rano chłop wstaje, patrzy – leży Kaziu na podwórku, kompletna padlina. Nad nim krążą sępy. Podbiega i krzyczy: – W mordę Kaziu, mówiłem Ci, daj spokój, tyle kasy w błoto… A Kaziu otwiera jedno oko i syczy przez zaciśnięty dziób: – Cśśś, spier****j, bo mi sępy płoszysz… hheheh spokiowłąme ten dzołk :)

Ja korzystam z neta bo jak sie wyprowadze za 3 tyg.to pewnie mnie tu z pol roku nie bedzie :-( A na komputer mnie stac nie bdzie :-) przynajmniej na poczatku :classic_cool: Zreszta dalej troche mnie dol 3ma i jakos nie mam na nic ochoty....wszyscy sie mnie pytaja co mi sie stalo ze nie imprezuje i mnie nigdzie nie widac ,ja im nawet nie tlumacze bo i tak by nie zrozumieli jakie mam zwały ostatnio.....:-0

Zielak buuuehhhheehhheeehheee :D :D :D :D :D :DKaziu byl niezly ogier haha :classic_cool:

Malinka hehe ,bede wpadac do kafejek nic sie nie martw👄 Zielak ja do krk bo wynajmuje mieszkanko i szukam pracy ,mysle ze za 3 tyg mi sie uda juz wszytsko zalatwic :D

Gejsza gdzie ty sie wynosisz?A na kawiarenke raz na jakis czas przeciez bedziesz mogla chyba skoczyc nie?Wiec nie smutaj sie jeszcze sa telefony i smsy.A mnie na razie tak nie lapie ale byl czas ze bylo ciezko teraz jakos leci zobaczymy na jak dlugo.A teraz nigdzie tez nie chodze bo po pierwsze za barzo mi sie nie chce a po drugie to nie ma z kim same nazeczenstwa czy malzenstwa juz dookola niestety:(

Zielak ty znowu browara pijesz :D A ja glupia idiotka bylam dzis na sklepach :D i nie kupilam sobie nic na wieczor :-0 buuuuu