Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

Gość zakochany w Tyziku
pa kochana i powiem na dobranoc ze jestem od ciebie 20 lat starszy:-p domysl sie kim jestem👄 😘

Gejsza buziaki na noc i niech ci sie przysni ten wymarzony na bialym koniu ja tez zmykam bo zaraz polnoc papa kolorowych dla wszystkich

w rzucaniu odpowiednich spojrzen jestem zawodowcem ;):classic_cool: czekoladko, tez wymiekam, slodkich snow, do jutra:)

kurcze ale kwas, kolege z dolu okradli :( ktos mu wparowal do pokoju i pozabieral rzeczy :/

hej hej hej Witam wszystkich jak sie spało ?wczoraj spędziłam bardzo miły wieczór ojej aż motylki w brzuchu miałam :P dzisiaj tez mam nadzieje że taki sam będzie :) Jakie plany na dzisiaj ?:P

Siemaneczko piekne :D Lady...przyznawaj sie coz za ciacho doplapalas ? :P Hehe ale ci fajnie...oj ja az tesknie za tymi motylkami w brzuchu...:-( :P Mialam sie opalac a tu zaraz jakas burza bedzie!!! OMG :-0

Hehehe niezapominajka :-) teraz przeczytalam ! Ani mi sie ten wymarzony nie przysnil na koniu ani sam kon :P nic mi sie nie snilo .....:-( :-( Ale dzis nabieram sil ,bo juz mnie nic nie boli.Wiecie co w nocy dzwonil zastrzezony nr gdzies o 3 ja nie odbieram.Za chwile znowu dzwoni...Ja odrzucilam.I dzwoni 3 raz no to ja :slucham ,on -czesc,spisz? ja:kto mowi ? no nie spie bo mnie obudziles ,on-aha,tak tylko pytam to jak spisz to sobie spij a jak nie spisz to probuj spac bo juz pozno papa i sie rozlaczyl :-0 ????? O co kaman? :-0 :D hehe maja ludzie dziwne pomysly :classic_cool:

Witajcie🖐️Dzibus sliczna jestes.A Gejsza niezly ten koles pewnie jakis twoj wielbiciel ktory sie troszczy o to stan twojego snu.A mi sie snilo ze rodzina sie spotkala na jakies imprezie i dawali mi kase zeby mnie wspomoc szkoda ze tak naprawde sie nie dzieje ale moze dzis cos od kogos dostane ale nie wydaje mi sie:A u nas tez sie zbiera na deszcze i burze a w Szczecinie 22 stopnie i slonecznie.O Widze ze zakochany sie zaczernil noi dobrze:)

Ja mialam kiedys takiego znajomego ktory lubil dzwonic po nocy bo wtedy pracowal i jak zaczynal rozmowe to trwala godzinami dwa dni takich nocnych rozmow i w dzien spalam w pracy wiec teraz wylanczam dzwonki lub telefon bo jak ja sie wybudzam w srodku nocy to pozniej juz nie zasne i tobie Gejsza radze to samo:)

niezapominajka :D 🖐️ 👄 Ja wlasnie skonczylam kosic trawe kolo domu :D :D Stwierdzilam ze zrobie cos pozytecznego bo zadnemu osobnikowi plci meskiej w moim domu nie chce sie ruszyc tylka :-0 :P A u mnie zimno i pochmurno :-( A skoda bo myslalam ze poleze na kocyku do sloneczka...

hej hej Dziewczyny! mialam dzisiaj tragiczny sen..bylam w ciazy, urodzilam, malenstwo na oko wielkosci piesci, ktore sie non stop smialo...pepowiny nie mozna bylo odciac, i jakis pies przyszedl i chcial nas zjesc :/ a ja zaraz sniadanko i na plaze :D kozystam, poki mam sporo wolnego, niedlugo zaczne tryb 12sto godzinny :(

Gejsza niezle same obibokow masz w domu ale sie wcale nie dziwie u mnie bylo to samo z tym ze jak ja nawet cos tam zrobilam to i tak bylo cos nie tak lepiej nic nie robic i tez zle.Takim to nigdy sie nie dogodzi najlepiej sprzatac dla siebie bo nit mi przynajmniej nie gada ze zawsze moza byloby to zrobic lepiej i w tej kwestii mam swiety spokoj.A trufelku korzystaj z slonca bo Gejszy i mi nie jest to dane mimo tego ze Gejsza chociaz ma warunki do opalania.A ten sen to koszmar jakis mi sie rzadko cos takiego sni czesciej cos co mma pozniej swoje odzwierciedlenie w rzeczywistosci:)

trufel OMG sen wwwrrrrr :-0 masakra :-( Ale ci fajnie.....plaza mmmmmm 🌻 tez bym chciala... niezapominajka no dokladnie ojciec akurat dzis siedzi w domu bo nie poszedl do pracy,to rozkazuje i dokazuje....Dobrze ze chociaz nie jest po % ..... zreszta on ma marne pojecie o jakiejkolwiek pracy w domu nie mowiac o koszeniu trawy :-) on nawet nie wie jak pralke sie włacza hehe ....:P Ja jak posprzatam to potem moja mama scierka do do reki i wioooo :P poprawia.....no bo napewno cos przeoczylam i niedokladnie zrobilam :-0 :P hehe Juz sie zdazylam przyzwyczaic zadna nowosc :-)

i po plazowaniu :P hehe, Gejsza,znam to\\:P raz mi trol powiedzial, ze nie umiem robic zakupow, to sie tak wscieklam, oswiedczylam mu, ze skoro on wie lepiej to niech to robi sam! i od tamtej pory sam robi zakupy :P przynajmniej nie musze dzwigac :p

No wlasnie najwiecej sie madrza i maja sporo do powiedzenie wlasnie ci ktorzy nie maja o niczym pojecia moj juz ojciec juz nie pierze po tym jak chcial sie pokazac jaki on jest zdolny i powrzucal do pralki wszystkie kolory tylko ze pozniej byla zadyma bo wiekszosc to byly biale koszulki i koszule mojego brata ktore zmienily kolor na rozowy hehhe.Dobrze ze ja tam nic nie wrzucilam do prania:) A u mnie to poprawianie po kims to jest juz od pokolen smiac mi sie chce bo przypomnialo mi sie jak moja babcia ktorej chcielismy pomoc i ubralismy choinke to tuz przed wigilia ja rozebrala i od nowa ubierala.A mama ma to samo bo sadzi ze jest pewfekcjoistka w kazdej dziedzinie i nikt nie zrobi tego lepiej od niej niestety w koncu to pracocholik:O

A u mnie burza,teraz pada ....Taaa bo oni wszyscy by najchetniej rozkazywali a jak przyjdzie im cos zrobic to albo spieprza albo nie zrobia bo nie umieja.... :P Ja sie zrobilam taka senna przez ta pogode i glodna :-0 Niezapominajka moja babcia to jest lepsza bo wczoraj przyszla i zrzedzila godzine co mysmy zrobili z drzewkiem ze uschło,wmawiala nam ze na pewno to przez psa bo tam z nim chodzimy na spacery i on je osikał :D I nie dalo sie jej przegadac ze drzewko szlag trafil przez przymrozki chyba w marcu....:-0 :classic_cool:

No dokladnie wszyscy najmozejsi a my te czarne owce:O U nas padalo 5 minut teraz slonce wychodzi:) A moze twoj pies ma jakis skarzony mocz i musisz oddac jego siki do badania bo jak mu sie zdarzy pusic kropelke w mieszkaniu to dziura na bank i powiedz zeby babcia patrzyla pod nogi bo w dziure po moczu wpadnie jak tak zniszczly to drzewo hehhe my z moim bratem jak ktos tak fantazjuje jak twoja babcia to my od razu w zarcik obracamy:DA moja to juz nikogo nie slucha my jedno ona swoje:O

podszywacze .peel.ing-----> alez ja sie nie gniewam :classic_cool: hehehe niezapominajka----> nastepnym razem jej powiem ze on w ogole ma wscieklizne czy cos i zeby lepiej nawet go nie dotykala ani miejsca w ktorym siedzaial :classic_cool:Ide na piweczko ze znajomymi bo musze sie troche odstresowac,nakumulowalo sie we mnie troche nerwow :-0 do potem 👄 🖐️ papa :-)

hej wszystkim , ja tylko na chwilę:) tak przywitać się chciałam:)