Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

Zycia nie bylo bo my sobie poszlysmy a reszta jakos sie nie odzywa teraz jak juz jestesmy to zycie nocne na kafe mozemy zaczynac:)

No wlasnie trzeba ich troszke rozruszac bo siedza i nic nie pisza,Gejsza jak tam nauka krecenia pupa bo z opalaniem to wiem ze nic nie wyszlo?

niezapominajka nie pokrecilam tylkiem po na piwku wyladowalam hehehe :classic_cool:

Tak tez myslalam jak napisalas ze na piwko idziesz:PZawsze mozemy teraz wlaczyc muzyke i powywijac tylkami u mnie i tak nikt nic nie widzi wiec moge robic co mi sie podoba:D

hehe :D ale jutro bede wywijac nie ma innej opcji :D niezapomonajka jak ci dzionek zlecial ?

Mi nawet milo i szybko dzionek zlecial troche sprzatania,zakupow do domu,pogaduszki z kuzynka.A teraz na gg jeden chce mnie porwac na ten drugi dlugi wekend do Gdyni ale nic z tego bo mamy byc tylko on i ja i wiadomo o co chodzi jestem zniesmaczona bo mam tylko takie propozycje a mnie to zupelnie nie interesuje:O

niezapominajka heh..Ojjjj skads znam te niestosowne propozycje :P Mysla ze sobie krzykna a my nogi na za 15 trzecia :-0 wrrr :classic_cool:

ja sie nie opalalam bo u mnie same chmurki byly;) a niezapominajka nic ciekawego u mnie sie nie dzieje jakas dzisiaj jestem strasznie zmeczona;)

No dokladnie Gejsza pstrykna paluszkami a mi juz czekamy na ich wejscie jakas masakra.Najgorsze jest to ze te propozycje mialam nieraz od facetow ktorzy sa w ziazkach a ja do jednego i drugiego ze chyba pomylili adresy bo ja nie pracue w takiej branzy jak laski z odlotow:OA czekoladka czym ty sie tak zmeczylas?

czekoladka hehe cos mi tu nie pasuje :d wolne i zmeczona......:classic_cool: niezapominajka widze ze nastepne podobienstwo z tymi zajetymi :D maja swoje kobiety a mieszaja w glowie wrrr :-0

tez znam facetow ktorzy sa dla zon tacy kochani i opiekunczy a tak na prawde wala po rogach, mam takiego znajomego ktory sam mi powiedzial ze kocha swoja zone a to co robi na boku to nic nie znaczy :o faceci sa smieszni

oo zaczety zostal bardzo drazliwy temat...brrr nie nawidze jak facet zdradza swoja zone i twierdzi ze to nc takiego

malinka my znajdziemy innych a taki wykastrowany juz przegral zycie :classic_cool: heh

chyba ze sobie wibrator na kropelce przyklei :classic_cool: Tyle ze namiot wtedy 24/24 hehe