Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

No wlasnie....to podstawa.Ale warunki wstepne mozna rozpatrywac w roznych kategoriach...najwazniejsze to chyba wyglad i upodobania w tej kwstii .......:-) No nieeee? :P

No...polemizowalabym troszke :-) Czasem jak jest ktos barzo ladny itd i nie ma z niego zadnego pozytku bo jest jak kloda ,mysli ze wygladem wszystko zalatwi,no nie?:-) A czasem jest ktos przecietny i sobie radzi barzo dobrze ....:D

Nie prawda......wedlug mnie jest tak zarowno w jedna jak i w druga strone....:P

Jarek nie no prosze Cie....To na jakie ty partnerki trafiales ?Ze siedzialy z nogami na za 15 trzecia a reszta nalezala do Ciebie...? No zdazaja sie strony bierne........:-0 Ale strony czynne rowniez wiec to nie jest moje szlachetne przekonanie...:classic_cool:

Lubie :-) Bo mi tak troche smutno dzis i szybko sie denerwuje a nie chce sie denerwowac akurat dzis i sobie zepsuc jeszcze bardziej humoru...:-(....:-(

Zaraz sie pojde kapac ale czekam az sie lazienka zwolni...no i bedzie ciepla woda bo nie mam towarzystwa do zimnego prysznica 😭 U mnie w okolicy co lesze to wyjechalo a co gorsze zostalo wiec wole sama sie wykapac..:P Stresuje sie troche bo nie wiem jak ja sobie dam rade,zakladam pozytywny przebieg tego wyjazdu ale co chwile mi sie wlaczaja nerwy i stres 😭 No powinnnam miec za to duuuzego plusa :D

Ty mi nie dasz duzego plusa to sobie sama dam na pocieszenie :P No..lipa straszna...nawet za bardzo nie ma na co popatrzec..😭 Dobrze ze nie jestem w tym sama :classic_cool:

No powaznie ...:D Przemocy bym nie uzywala zeby wziac to co chce hehe ...ale czasem agresje lubie :-) :-)

Haha ....za marchewke bym sie nie pobila :d moze ten ktos tez by byl glodny,no to bym dala ugryzc :classic_cool:

Nie ,nie zawsze gryze w polowie :D Ale nie raz mialam ochote heh...:-) Mykam sie kapac 🖐️

Ja juz sie wykapalam....milutko bylo :P No wiec spij spokojnie i sie nie przejmuj...bedzie dobrze :-) Tyzik o jakim seksie ? to slowo tu jeszcze nie padlo :P

no bo nie umiecie nazwać rzeczy po imieniu, to wam pomagam :D :P

a dziekuje, mi to tam zwisa, niech sobie ogladaja;)

ale dzis to mialam goscii a spaaaaac mi sie chce, a wiecie co niedawno zrobilam:D uderzylam w jakas barykade na drodze taki kolek bo pasy malowali i tym zagrodzila, i sie przewrocil na samochod jadacy za mna, heh normalnie jestem zajebsta:D

Samo sie zaczelo :P A ja za to nigdy nie spie spokojnie chyba ze padnieta jestem.....:classic_cool: malinowa ty uwazaj bo szarzujesz po tych drogach ostro widze :P

Gejsza to jak nie spisz spokojnie to co robisz:D :D no na szczescie nowy samochod juz ubezpieczony to moge jezdzic heh:D tylko najbardziej mi przeszkadza ze taki dlugi nom i duzo chamstwa teraz jezdzi co mnie denerwsuje

Leze i sie wnerwiam ze zasnac nie moge :-0....wiesz jakie to jest okropne....Wlaczam sobie jakas muze,slucham zeby zasnac a skutek jest odwrotny i kompleetnie mi sie spac odechciewa :P

Za to Jarek robi to niezaleznie od tego czy spi czy nie ...:classic_cool: hehe

No wlasnie mowie ze jak jestem zmeczona to spie jak zabita a w innym wypadku to ciezko mi zasnac ...:-0 :-(