Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .hhhmmmmmm

Do jakiego wieku wypada nosić mini?

Polecane posty

Gość .hhhmmmmmm

tzn. mini spódniczkę, zakładając, że nogi cały czas są zgrabne

zalezy, np. 40-latniej bizneswoman nie wypada ubrac zwykłej dżinsowej miniówki, już bardziej miniówka ale elegancka, np. z satyny

Mam 38-letnią kupelę, która świetnie wgląda w mini. Nie sądzę, żeby zamierzała z niej zrezygnować

Gość Pelagia z Dąbrowy Górniczej
ja mam 64 i jeszcze nosze :)

Gość cerise
ja mam 20 lat i juz mini nie nosze raz ze uwazam ze juz wydaje mi sie ze za duza jestem :P tzn wg mnie mini jest dobre dla 15 latek a dwa..wole troche dłuzsze spodniczki i wszystkiego nie pokazywac

mnie sie zdaża załozyć, ale takie krótkie sportowe (jeansowe) to raczej za miastem, chętnie po plazy latem...większośc spódnic mam tak przed/do kolan i 2 letnie długie, w nich chyba wyglądam najlepiej bo jestem niewysoka, drobna i korzystnie wydłużają sylwetkę :)

Gość nie ma opcji do jakiego wieku
tu nie liczy się wiek w sensie metryki ale wiek estetyczny tzn. czy wyglądasz wystarczająco młodo i jędrnie w mini. Przykładem dla mnie jest taka Jennifer Aniston (nie żebym ją jakoś lubiła) ona ma chyba z 37 lat czy coś około ale nawet w mini wygląda młodo więc moze sobie pozwolić. Ale pewne starsze kobiety nie powinny eksponować gołych nóg. Przykładowo taka Madonna. Może sobie wyglądać świetnie jak na swój wiek ale jak ubierze mini to wygląda to już rażąco i co tu dużo mówić zwyczajnie niesmacznie. Ale są też 25-latki i 30-latki które nie wyglądają już dobrze i nie powinny pokazywać nóg. Także tu nie ma reguły.

Gość hahahahahahhaaaaaaa
satyna elegancka ? :O wiocha jakich mało dajcie spokój:O

Gość cerise
no to w sumie fakt na plaze chodze w miniowkach. ale to tak jak w krotkich spodenkach. normalnie na miasto to nie