Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _koala_89

nadżerka. ginekolog.

Polecane posty

Gość _koala_89

czytam juz od wczoraj te wszystkie posty o kobietach z nadzerkami.... i szlag mnie trafia... poszłam do ginekologa prywatnie(wywaliłam kupe kasy) i teraz dopiero sie z neta dowiaduje ze nadżerke trzeba koniecznie leczyc. a gin powiedziala ze mam nadżerke i tyle . nic mi o tym nie powiedziala. nie mowila nawet o jakimkolwiek leczeniu. załamac sie mozna. teraz nie mam czasu bo egzaminy maturalne, ale jak tylko sie skoncza to ide do gin...;/ albo nie.. im szybciej tym lepiej. poczekam az mi sie skonczy okres i pojde. tym razem do innego lekarza.

Gość _koala_89
aha.. jeszcze mam takie pytanko... ile około trzeba czekać na zagojenie się rany po "wymrażaniu" nadżerki??

Gość Mysiak83
podobno do miesiaca :)

Gość nie wymrażaj
lepiej sobie nie wymrażaj! jesteś za młoda! chyba że inne sposoby nie pomogą... jestem zwolwnniczką stosowania nijmniej inwazyjnych metod. lekarz ci powinien zaproponować leczenie solcogynem... to taki płyn który się tam nakłada i on złuszcza nieprawidłowy nabłonek... ale możesz trafić do nieuczciwego lekarza który każe ci wymrozić tylko dlatego że na tym więcej zarobi... nadżerke powinno się leczyć ale naprawde spróbuj solcogyn...

Gość agatka8777
moja poprzedniczka ma racje .. jak masz mala to plynem jesli wieksza to laserem ale tylko skrajnie wymrazanie NIE

Gość nie wymrażaj
nie prawda że tylko małą można solcogynem... ja mam dużą nadżerke... fakt...taka kuracja trwa dłużej... (u mnie ok 6 miesięcy)... ale goi się bardzo ładnie... nie trzeba od razu narażać się na wymrażanie czy wypalanie...

Gość aboabo
nadżerki się nie rusza jeśli nie sprawia dolegliwości robiłaś cytologię?

Gość aboabo
nie dawajcie się naciągać na niepotrzebne zabiegi, dziewczyny, na zachodzie nadżerek się nie leczy Dużo zdrowia

Gość na zachodzie w smrodzie
na zachodzie nie leczy sie tez poronien nawykowych, nie przepisuje sie duphastonu na przykrotka faze lutealna, za to na tym swietnie zarabiaja kliniki in vitro na zachodzie nie leczy sie nadzerek, tam wola zarobic na leczeniu raka bo znacznie drozej... strzel sobie w glowke

na zachodzie także ginekolodzy uważają że jak kobieta ma 4 miesiączki w roku to jest wszystko ok A tak poważnie nadżerke należy leczyć ale nie należy brać się od razu za jakieś straszne zabiegi typu wymrażanie czy wypalanie... zwłaszcza jeśli chodzi o młodą dziewczynę

robiłam mam 2grupe cyt. samo nie przejdzie... zreszta nie zamierzam czekac az mnie cos gorszego zaatakuje