Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogladajaca nasza klase

glupie i nieprawdziwe komentarze na naszej klasie

Polecane posty

A ja to jestem chyba inny ...jak widze ze znajomy/znajoma okropnie wyglada to pisze szczerze ... \"ale okropnie wygladasz w tych blond wlosach, moglas zostac brunetka\" ... \"po cholere robiles ten tatuaz, jest okropny\" ... no i pozniej wielka dyskusja obroncow sie toczy ... ktorzy mysla tak samo jak ja, ale musze sie popisac ;/ Dobrze ze znajomi sie nie obrazaja .... wiedza ze jestem szczery :P

Gość Nadiki
Od takich komentów typu "jesteś śliczna", "wyglądasz cudnie", robi mi się niedobrze. Bo ile razy można to czytać na kilku portalach, w dodatku np. pod jednym zdjęciem kilka takich podpisów =/. Ja staram się pisać normalne komentarze. Co do fot, to mam (narazie) tylko jedno. Nie potrzebuję mieć ok. 250 i wyżej znajomych. Wystarczy mi ok. 30-stu. Na nonsespoedii : Normalny inaczej użytkownik: Rozsyła zaproszenia do znajomych wszystkim, jak leci (całym szkołom, do których chodził lub chodzi, sąsiadom, rodzicom kolegów, znajomym znajomych etc.). Pragnie, by liczba jego znajomych liczona była w setkach, jeśli nie w tysiącach. Szpanuje czym się da w galerii zdjęć, podpisując fotografie komentarzami typu: To ja i moje kochanie :*, To ja na wakacjach w X, To ja i mój maluch!, To moja wnusia / córka / syn / druga połowa / córka sąsiada cioci przyjaciółki szwagierki używając często słodkiego pokemoniastego pisma (Ja Z P13SsKieM =D). Spamuje na forach. Dodaje zdjęcia jak leci, nawet na nie nie patrząc, w liczbie sięgającej setek. Między imieniem i nazwiskiem ma jakieś znaczki z tablicy znaków lub zapisuje imię i nazwisko pismem pokemoniastym np. ♥Jan♥Kowalski♥, JaN √ιק n0waK. Zapisuje się do wszystkich istniejących klubów lub sam je tworzy. Pisze znajomym komentarze w stylu: "wyglądasz słodziutko", "jesteś śliczna", "pięknie", "wspaniale", "cudownie" z nadzieją, że odwzajemną się tym samym, przez co będzie mógł skutecznie poprawić sobie humor, wierząc w prawdziwość owych wypowiedzi (dotyczy głównie użytkowników normalnych inaczej płci żeńskiej) Tworzy z własnej galerii swego rodzaju fotoblog, gdzie szczegółowo przedstawia swoje przygody, podróże, przeżycia wewnętrzne, relacje z innymi ludźmi itp.

Ale macie problemyyyy. Niemal co tydzień pojawia się na kafeterii temat dot. lansu na naszej-klasie. Dajcie ludziom żyć. Chcą się chwalić, niech się chwalą.

Gość kkkkkkkk
Zgadzam się że coraz mniej normalnych użytkowników znajduje się na naszej-klasie. Większość to pozerzy i zamaskowane idiotki. Komentarze do zdjęć to jakieś nieporozumienie. Laska dodaje sobie codziennie nowe zdjęcie i jej znajomi czują się w obowiązku zostawić u niej chociaż jeden śmierdzący fałszem komentarz. O zdjęciach dzieci wolę się nie wypowiadać, rozumiem jedno czy dwa ale 15 zdjęć małęgo berbecia różniące się jedynie tym co ma na sobie ubrane ... sorry to nie na moje nerwy. Nie rozumiem takich ludzi i razej nie zrozumiem. Mam konto na NK praktycznie od początku istnienia portalu, mam normalną liczbę znajomych ( około 90), ostatnie zdjęcie dodałam w maju... siedze cicho jak mysz pod miotłą i obserwuje co ci moi znajomi wyprawiają i szerze mówiąc zastanawiam się nad usunienciem konta. cześć:) monika

Gość podpisuję się obiema rękami
po waszymi opiniami, smama też miałam profil na nk i tak się cieszę że w porę się wycofałam, teraz patrząc z dystansem stwierdzam że nie ma nic bardziej żałosnego niz lans na nk

Gość podpisuję się obiema rękami
muszę jeszcze to napisać....znajoma mojego męża dodaje dziennie po dwa zdjęcia swojego małego dziecka w galeri ma ich około100 jaki jest tego cel, może mi ktoś wytłumaczyć bo się pogubiłam :(

Gość KingUla D
A cO wy maCie lepSze.? pRzekonajmY się.! ;P xD

Gość KingUla D
żal.pl ;/

Gość Sratatatatatatatatata
enamorada A wy co, jacys szpiedzy z krainy deszczowcow? Po co lazic po profilach obcych ludzi i doszukiwac sie spiskow? Nie przyszlo wam na mysl, ze ktos te komentarze mogl szczerze napisac? zgadzam sie z Toba... wszyscy kurwa jak klony ziobry...tylko zeby kurwa zweszyc spisek,szara siec,pokomentowac,powyzywac:-O wszyscy kurwa nagle tacy pikni,madrzy,bogaci ze maja czelnosc innych komentowac:-O ja nie mam zadnego profilu na nk bo mi sie nie chce w to bawic ale mam w dupie co tam ludzie robia i co pisza...:-P a wlasnie,moze komus podoba sie ta osoba ktora dla was wielcy sprawiedliwi jest pasztetem:-Onie dla kazdego piekna jest sztuczna kurwa z sylikonem,np dla mnie i wielu osob z mojego grona

Gość ukkjkjjhh
Niektorzy mają w galerii np 30 zdjęc swojej twarzy - wszystkie identyczne. Po co?

Gość takkkkkk
łojeja ale wywody......a wiekszych problemów nie macie??????? albo spacer proponuję:)

Gość ojejaaaaaaaaaa
problem do dyskusji niczym koniec świata:) po co wchodzić na profil osoby której sie nie zna i potem komentować, że taki komentarz sobie ktos napisał, wszystkie zdjęcia podobne etc. ku**a!!! a ze znajomymi to juz inaczej, ale naprawde znajomymi, inaczej sie "patrzy" na takie osoby i komentarze wypada pisać powiedzmy, kulturalny ale kto powiedział, że musi on brzmieć "pieknie jak zawsze"? można trochę pomyśleć i napisać coś bardziej oryginalnego:):):)jak komuś to nie odpowiada:) sobota jest, proponuje co niektórym tutaj jakieś wyjście na powietrze lub do klubu w celu wyładowania negatywnej energii jaka tu sieje..........:)

Gość Widziałam jedną taką niunię

Blond włoski na wałki, czarna obcisła kiecka, białe rajstopy i baleriny. Masakra. I do tego okropny uśmiech (jeśli tak to można nazwać). Panna jest z Wieniawy. Brrrr.

Gość azazazaza
to mój i każdego z osobna zas**ny interes jakie i ile zdjęć umieszczam!!!!!!!!! a, że ktoś zazdrości urody to potem sa takie problemy i fora.....jakaś dziewczyna cieszy sie swoim bobaskiem to chce go pokazać znajomym i co w tym złego???nie musisz tam wchiodzić i ogladać!!!!! przecież d*** nie pokazuje;) ale mi tu żal co niektórych, podniecaja sie czyimiś profilami nie wiadomo czemu........:):);)

mylisz podniecenie z niesmakiem. twoj facet cie niezadowala, skoro masz takie skojarzenia?

Gość azaza
podniecają nie w sensie sexua**ym ale takim jak tu, a że ty nie zrozumiałaś przenośni to twój problem. to chyba ciebie nie zadowala jak tak to skojarzyłaś i masz takie mysli bo u mnie wszystko gra dziewuszko......:):):)

Gość Lilijka..
o dzieki za ta fotke wreszcie moja mama zacznie wierzyc w ufo :)__najlepiej napisać taki komentarz (haha)

Gość Lilijka..
o dzieki za ta fotke wreszcie moja mama zacznie wierzyc w ufo :)__najlepiej napisać taki komentarz (haha)

przyznam sie, ze na poczatku szal naszej klasy ogarnal i mnie :P: dodawalam zdjecia, komentowalam, nawet swoje imie przyozdobilam jakimis pokemoniastymi znakami :D, no ale to bylo na poczatku, potem szybko zeszlam na ziemie, zdjec zostalo chyba ze 4, co do znajomych - zablokowalam opcje otrzymywania zaproszen z kont fikcyjnych juz na starcie i nigdy sama ich nie wysylalam do tych typu: szczesliwe posiadaczki imienia Misia, Pysia i Krysia :P tez mnie dziwi to parcie na lans, ale nie ogladam tych profili, nie komentuje i szczerze mowiac mam to gdzies kto i co sobie wrzuca na profil, co tam wypisuje i ilu ma znajomych :)

Gość czekoladka89
enamorada A wy co, jacys szpiedzy z krainy deszczowcow? Po co lazic po profilach obcych ludzi i doszukiwac sie spiskow? Nie przyszlo wam na mysl, ze ktos te komentarze mogl szczerze napisac? zgadzam się z tym . po chuj wchodzić na czyiś profil i komentowac ? niech ma co tam chce .... ja pierdole co za naród ... ;/ mnie to osobiście jebie kto co tam ma na koncie..... interesuje sie swoim i tyle.

Gość o dzizez ja pierdziele
fotki fotkami, ale najbardziej mnie wkurza zapraszanie do znajomych kogos, kogo sie nie zna, zeby tylo byla kolajna osob wiecej. owszem, mam konto na n-k. mam pare fotek, jestem zapisana do szkol, do ktorych chodzilam, wysylam przez n-k maile do znajomych i ogolnie uwazam, ze korzystam z tego rozsadnie. ale zdzierzyc nie moge kont w stylu "wszyscy o imieniu ewa", "wielbiciele zwierzat", "najpiekniejszy usmiech" itp. a najbardziej dziwi mnie fakt, ze przeciez ktos te konta musi zakladac i wchodzic na nie co jakis czas, aktualizowac... jak mozna byc tak tepym zeby zalozyc konto "lubie jesc ciasteczka"! chyba wyraznie sie komus nudzi... na koniec ciekawostka- jakis czas temo dostalam zaproszenie od dawno nie widzianej kolezanki z podstawowki. weszlam wiec na jej profil z mysla, ze moze dowiem sie gdzie teraz mieszka itp. patrze, a tam w rubryce '4 ostatnio dodanych znajomych' sa same konta fikcyjne. z ciekawosci weszlam na jej znajomych (a miala ich ponad 300) i co- patrze a tam prawie same konta fikcyjne. troche glupio mi sie przyznac, ale policzylam ile ich jest. nie zgadniecie- 170!!! na 300 znajomych miala ok 170 kont fikcyjnych. a wszystko po to, zeby tylko nabic sobie liste znajomych... zalosne :/

Gość ja lubie nasza klase
ale faktycznie czasem ludzie niektorzy przesadzaja...ostatnio tego doswiadczylam dostalam zaproszenie od pewnego pana..zdziwiona bo wogole nie kojarze osoby odpisuje ze to chyba pomylka bo my sie nie znamy a on mi pisze!!!! "czy to grzech zaprosic piekna kobiete do swoich kontaktow?" ja: nie nie grzech ale ja dziekuje po czym pan wspaniałomyslnie mnie zablokował :D ubaw po pachy

Gość ja lubie nasza klase
i druga sprawa ktora mnie wkurza..np znajduje osobe ucieszona wysylam jej zaproszenie i zawsze jakas wiadomosc chociaz pare slow i oczywiscie na koniec zeby sie odezwala co uniej poczym ta osoba odbiera zaproszenie i teleecho zadnego odezwu to po co odbiera zaproszenie jesli nie chce kontaktu???????????????? w druga strone bywa tak samo dostaje suche zaproszenie odbieram pisze wiadomosc ze ciesze sie ze sie odnalezlismy itd i znow cisza...wiec po co takie osoby maja konta? oczywiscie to sa jakies przypadki ale niestety zdarzaja sie

ja rowniez mam konto na nk i to calkiem od niedawna.wstawialm tam 3 zdjecia na ktorych jestem ja sama lub z chlopakiem,nie pisze nikomu komentarzy,ja owszem je otrzymuje.wlasnie takiego typu co piszecie. na nasza klase wchodze raz na dwa dni aby tylko zobaczyc czy nikt mi nie napisal jakiejs wiaomosci.fakt ze dzieki klasie odnowilam znajomosc z kilkoma dziewczynami,z ktorymi urwal mi sie kontakt dobrych kilka lat temu.bez nk napewno bym juz nigdy ich nie zobaczyla w tym zyciu.w kazdym badz razie do niczego wiecej klasa mi nie jest potrzebna i nie dostalam mani wstawiania codziennie nowego zdjecia,ale nie zaprzecze ze zdazylam zauwazyc ze takich osob co dostali obsesji na jej punkcie jest multum.ludzie nie dajcie sie zwariowac,to tylko portal,nie przywiazujmy do niego takiej wagi!

ja rowniez mam konto na nk i to calkiem od niedawna.wstawialm tam 3 zdjecia na ktorych jestem ja sama lub z chlopakiem,nie pisze nikomu komentarzy,ja owszem je otrzymuje.wlasnie takiego typu co piszecie. na nasza klase wchodze raz na dwa dni aby tylko zobaczyc czy nikt mi nie napisal jakiejs wiaomosci.fakt ze dzieki klasie odnowilam znajomosc z kilkoma dziewczynami,z ktorymi urwal mi sie kontakt dobrych kilka lat temu.bez nk napewno bym juz nigdy ich nie zobaczyla w tym zyciu.w kazdym badz razie do niczego wiecej klasa mi nie jest potrzebna i nie dostalam mani wstawiania codziennie nowego zdjecia,ale nie zaprzecze ze zdazylam zauwazyc ze takich osob co dostali obsesji na jej punkcie jest multum.ludzie nie dajcie sie zwariowac,to tylko portal,nie przywiazujmy do niego takiej wagi!

I to jest właśnie cecha POLAKÓW ,kiedys program o tym Co wam szkodzi ,że ktoś jest miły dla kogos?????????????????????????????????????????????????? O ile milej się żyje jak ktoś nam powie coś miłego np.ładna fryzura ,modne buty itp. Na zachodzie to jest normalne ludzie są dla Siebie życzliwi!!!! Życzę więcej optymizmu !!!!!!!!! Wszyscy wyglądacie ślicznie i prawdziwi z was PRZYJACIELE Małgorzata

Gość o dzizez ja pierdziele
malgorzato- ale wlasnie o to chodzi, ze to nie jest zyczliwosc pisac komus, kto np. od czasow szkolnych sporo przytyl, komentarz typu: "nic sie nie zmieniles, swietnie wygladasz" itp. to jest po prostu hipokryzja! nie twierdze, ze nalezaloby napisac "jak ty wygladasz, strasznie przytyles", ale mozna byc milym w inny sposob niz klamiac. odbiegajac od sensownosci pisania komentarzy w ogole, mozna napisac chociazby "milo cie widziec". jest to mile, ale nie zaklamane. (jesli oczywiscie cieszymy sie z widoku tej osoby).

Gość upupup
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zdrowy_rozsądek
Witam, Przeczytałem kilkanaście - może kilkadziesiąt komentarzy na tym forum i mam gorącą prośbę do wszystkich (no, prawie do wszystkich) osób, które wpisują tutaj swoje tęskniące za rozumem komentarze. Zanim wpadniecie na pomysł, aby dzielić się ze światem swoimi "światłymi" przemyśleniami, opanujcie zasady gramatyki i ortografii języka polskiego przynajmniej na poziomie szkoły podstawowej. Lekcja pierwsza: Zdanie w naszym pięknym języku zaczyna się wielką literą, na końcu stawia się kropkę. Lekcja druga: Rzeczowniki i przymiotniki odmienia się przez przypadki. Na początek wystarczy. Ludzie! Nie oczekujcie, że ktokolwiek będzie Was (i Wasze komentarze) traktował poważnie, jeśli nie potraficie pisać po polsku na poziomie podstawówki. Tej trudnej sztuki uczą już w czwartej - piątej klasie szkole podstawowej. Śmiejecie się z osób, które wklejają głupie zdjęcia lub komentarze na naszej-klasie. Nazywacie ich burakami, pustakami, ćwokami lub wieśniakami. Spójrzcie na siebie! Jak nazwać kogoś, kto nie potrafi poprawnie zapisać po polsku dwu- trzyzdaniowej wypowiedzi. No, tytanem intelektu to on z pewnością nie jest. I według mnie ktoś taki niewiele się różni od głupiutkiej dziuni, która wkleja na n-k swoje wystudiowane lansfotki. Pozdrawiam