Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esther20

nie udalo mi sie zdobyc tableki po? biore leki przeciw depresji

Polecane posty

Gość esther20

hej, przedwczoraj zsunela nam sie gumka i niestety zadne z nas tego nie zauwazylo, nawet nie wiemy kiedy to sie stalo ;( bylam w aptece, na pogotowiu, nie udalo mi sie zdobyc tabletki po, konieczna recepta, baba na pogotowiu powiedziala ze mi nie da bo to niezgodne z jej zasadami ;( nie moge sobie pozwolic na ciaze bo studiuje, biore tabletki przeciwdepresyjne, cierpie na bezsenosc, ogolnie mam slaby organizm, przeciez dziecko urodziloby sie chore ;( a nie moge odstawic tych leków bo ze mna bedzie koniec. dodam ze to moj 24 dzien cyklu (mam zawsze 30 dni) blagam powiedzcie co mam zrobic? teraz juz jest pozno :( nigdy nie poddalabym sie aborcji ale co z dzieckiem ewentualnym? najbardziej sie obawiam o jego zdrowie.... blagam pomozcie

Po takie tabletki to się chodzi do lekarza,moja kumpela była dwa razy i za każdym razem wypisano jej receptę.Jak jest taka sytuacja to odrazu do szpitala a nie na pogotowie

pogotowie = szpitalEsther - podzwoń po lekarzach jeszcze dziś i zapytaj, który Cię przyjmie od zaraz (prywatnie), powiedz, że bardzo pilne, telefony do ginów w Twoim mieście najdziesz choćby w internecie.