Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ętliczek pętliczek

ile kupek robią wasze roczniaki?

Polecane posty

u moejego dziecka 4 to standard-nie moge wyjsc z domu jesli nie zrobi 2 bo na spacerze nie mam jak go przewinąć....więc czekam.Potem jeszcze 2 po poludniu.Czy to nie za duzo?

mam bliziaki mati robi zawszee po sniadanku i po popludniowym mleczku kacper tylko rano

Gość wyglada jak sztuczny i dotego
uwielbiam matki.... nie ma nic bardziej fascynujacego i godnego roztrząsnia na wysokich lotach yntieligięcji jak kupki swoich pociech.

Gość ętliczku
a czy Twoje dziecko nie dostaje za dużo mlecznych posiłków? Jak moje dziecko miało właśnie ok. 12 miesięcy, to też robila często i, że tak powiem, luźne. Okazało się, że dawałam jej za mało stałych posiłków. Po drobnej modyfikacji diety, wszystko wróciło do normy, czyli jednego wypróżnienia dziennie.

moja jedna dziennie, albo jedną na dwa dni... daje jej dwa razy dziennie mleko z kleikiem... teraz leki lyka no i ma troche biegunke wiec to inaczej :(

Gość ętliczku
Spróbuj kaszkę przed obedem zamienić na .. nie wiem, co Twoje dziecko już je, ale może kanapkę? Coś, co nie jest na mleku. Oczywiście zakładam, że taka większa ilość stolców wynika ze zbyt dużej ilości posikłów mlecznych. Według naszego pediatry, dieta rocznego dziecka powinna byc już zbliżona do diety dorosłego człowieka. Oczywiście chodzi o rodzaj posiłków, a nie np. smażone kotelty itp. ;)

Gość moj wali
cztery dziennie takie po kilogramie

Gość inkaaaaaa
mój robi jedna dziennie czasami ale bardzo rzadko dwie.