Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zero cukru

impreza w stodole.

Polecane posty

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ty byś dostał a ja to nie bo umiem szybko biegać i mam oczy zielone 😆

Zdecydowanie tak, bo oczy zielone życie szalone w ramionach twych warte grzechu :classic_cool:

9 minut temu, Mgła napisał:

Oczywiście że nic dziwnego. Jak ktoś tępy i bezsilny to tylko na tyle go stać by tak napisać, czego nie rozumiesz? 

kazdy za kim chodzi jakis wariat wczesniej czy pozniej powie mu zeby wy..dal. 

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Jak możesz wyzywać tak kobietki z forum Babo Jędzo w czerownym szlafroczku :classic_cool:

Za bardzo się podnieciłeś jakaś kobieta a potem przeniosłeś jej ciało na mnie. Nie wiem kto to i nie wnikam ale to nie byłam ja i nawet nie przepadam za czerwonym. Ani obnażaniem przed incelemi makaronowymi. Jestem w takim wieku juz że pajacowanie mi nie przystoi

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Niedawno z nią się kłóciłaś a teraz wielkie psiapsi bo jedzie po twojej wrogini. I to już iskrze nie przeszkadza lizanie odbytow.

Masz już to mieszkanie? 🤪

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

A ty biedulka myślałaś ze będziesz im ryła dziurę w brzuchu latami przy aprobacie pana buka i uzyskasz jedynie klasę w zamian? No coz , to są te właśnie teorie konta rzeczywistośc 😉 dawno powinnaś oberwać bo jestes irytująca namolna i po prostu głupia. Swoje kompleksy lecz u psychiatry osób postronnych nie interesuje ze ci buk nie pozwala. Jesli myslisz ze możesz sobie z kgoos urządzać worek treningowy (ale coś ci ten bul dupy nie odchodzi - nie doszłaś jeszcze do wniosku ze twoja metoda nie działa?) to sie grubo myslisz dzievico nieświęta.

Dotąd przeczytałam i na tej bzdecie się zatrzymałam bo i reszta pewnie niewiele warta. Miej jakąś resztę honoru i już nie liż doopska bezrefleksyjnie. 

Po pierwsze primo to nie lata, bo od roku, lata to ona hejtuje ludzi już od czasów ero. Pozerka wygrywu siedzi na kafe od lat, jak sama przyznała raz:"była pierwiosnkiem" gdy tu weszła, a teraz +/- 40 na karku. Czyli gnije w swym wygrywie od lat na gufnoforum i to w jakim celu!- to najważniejsze. Beka.

Ja jestem multi kulti muzułmanica bo lubie awokado super niszowe, żodyn tego nie widział w biedrze od 10 lat, żodyn 😃🤣

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Za bardzo się podnieciłeś jakaś kobieta a potem przeniosłeś jej ciało na mnie. Nie wiem kto to i nie wnikam ale to nie byłam ja i nawet nie przepadam za czerwonym. Ani obnażaniem przed incelemi makaronowymi. Jestem w takim wieku juz że pajacowanie mi nie przystoi

Czyli jesteś w wieku starczym? 🤨

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

kazdy za kim chodzi jakis wariat wczesniej czy pozniej powie mu zeby wy..dal. 

Zwłaszcza powie to wariat który nie wie że nim jest i że sobie zasłużył chodzeniem za nim. 

Edytowano przez Mgła

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

A bo to jedno.

Niedawno nie miałaś. Cieszę się, że coś się zmieniło, nawet na forum z dywanem 😄

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Niedawno nie miałaś. Cieszę się, że coś się zmieniło, nawet na forum z dywanem 😄

No tak nie mialam jak i jestem pijaczka

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Nie wygaduj głupot, wrzuciłaś fotę widziałem i możesz po mnie jechać Polcjantko mam to z tyłu :classic_cool:

1 minutę temu, Mgła napisał:

Dotąd przeczytałam i na tej bzdecie się zatrzymałam bo i reszta pewnie niewiele warta. Miej jakąś resztę honoru i już nie liż doopska bezrefleksyjnie. 

Po pierwsze primo to nie lata, bo od roku, lata to ona hejtuje ludzi już od czasów ero. Pozerka wygrywu siedzi na kafe od lat, jak sama przyznała raz:"była pierwiosnkiem" gdy tu weszła, a teraz +/- 40 na karku. Czyli gnije w swym wygrywie od lat na gufnoforum i to w jakim celu!- to najważniejsze. Beka.

Ocho wchodzi broń ostateczna, z cyklu ‚dotąd przeczytałam ‚, ‚nie cytujcie mnie czytam tylko iksinska itd.’.

dobrze wiem ze przeczytałaś 😉

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Nie wygaduj głupot, wrzuciłaś fotę widziałem i możesz po mnie jechać Polcjantko mam to z tyłu :classic_cool:

To pokaz mi mnie sama bo jestem ciekawa 

8 minut temu, draże korsarze napisał:

A ty biedulka myślałaś ze będziesz im ryła dziurę w brzuchu latami przy aprobacie pana buka i uzyskasz jedynie klasę w zamian? No coz , to są te właśnie teorie konta rzeczywistośc 😉 dawno powinnaś oberwać bo jestes irytująca namolna i po prostu głupia. Swoje kompleksy lecz u psychiatry osób postronnych nie interesuje ze ci buk nie pozwala. Jesli myslisz ze możesz sobie z kgoos urządzać worek treningowy (ale coś ci ten bul dupy nie odchodzi - nie doszłaś jeszcze do wniosku ze twoja metoda nie działa?) to sie grubo myslisz dzievico nieświęta.

Krejzi, nie mam słów wdzięczności za Twoją przyzwoitość. I Libeda, a przecież nieraz się prztykaliśmy. Bardzo Ci dziękuję. A u nas będzie dobrze, jak zawsze, już jest, jesteśmy bardzo emocjonalnymi względem siebie ludźmi 😉 Dziękuję raz jeszcze za wszystkie te posty. 

• Haha 1

14 minut temu, konie na ambonie napisał:

moje przekonanie bierze sie m.in z twojego pisania ze byly osmiorniczki a okazalo sie ... etc. 

sami piszecie co wam przeszkadzalo 😄

a demaskacja to jaka byla ? ze ktos napisal do iskry wyp..dalaj ? co w tym dziwnego ?

Nie wiem o czym w ogóle do mnie piszesz, więc daruj sobie odpisywanie na moje posty, bo i pierwszy Twój post był praktycznie nie na temat, a i tak nie był skierowany do Ciebie.

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Ocho wchodzi broń ostateczna, z cyklu ‚dotąd przeczytałam ‚, ‚nie cytujcie mnie czytam tylko iksinska itd.’.

dobrze wiem ze przeczytałaś 😉

No a jest warto? Od ciebie kipi lizaniem dupska bez krzty obiektywizmu i jeszcze urojeniem że lata trwa mój z tamtą spór. Jeszcze tak się nie nudzę by to czytać, sorry.

Przed chwilą, Huldra napisał:

Krejzi, nie mam słów wdzięczności za Twoją przyzwoitość. I Libeda, a przecież nieraz się prztykaliśmy. Bardzo Ci dziękuję. A u nas będzie dobrze, jak zawsze, już jest, jesteśmy bardzo emocjonalnymi względem siebie ludźmi 😉 Dziękuję raz jeszcze za wszystkie te posty. 

Jeju skladaj podzięki i jeszcze serduszkuj. Musisz utrzymać zwolenników, sama nie dajesz rady. Jaka jesteś smieszna.. 

2 minuty temu, Huldra napisał:

😄😄😄

Uwielbiam ten rigcz jak jedna szczekaczka bezmyślowo podpina sie pod druga bo tak wiatr zawiał. 
Aż dziw ze madzialena nie zazdraszcza iskierce nowego popychacza bo chyba były zakusy na malowanca 😄

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

To pokaz mi mnie sama bo jestem ciekawa 

Ty mylisz, że ja incel jestem i zapisuje nudesy ? 

Byłaś w czerwonym wdzianku i Leżak wtedy Ci napisał niezłe gabaryty :classic_cool:

10 minut temu, murb napisał:

Po bimbrze i ośmiorniczkach rzygacsue dalej niż się widzi. 😁 To kiepska zakąska. 😁 

niewazne czym zagryziewsz bimber i tak bedziesz rzygać 😄 

10 minut temu, draże korsarze napisał:

A ty po coś wrocil gamoniu? Ja dzisiaj o 20 miałam z babka odejść na zawsze z pwoodu zaszczucia hejtem ale jak przylazłeś to będzie ciężej 😀

przyszedlem zebyscie nie robily zyciowego bl;edu bo gdzie taka rozrywke znajdziecie jak tutaj chociaz tobie by sie detox przydal podobno wczoraj siedzialas z deb.ilami do 2 w nocy i sie nie wyspalas wiec czas na odpoczynek

9 minut temu, Mgła napisał:

Wielce wykształcona pani doktór, szczyt inteligencji ma za zaletę zaborczość. 

A jej gach siedzi z babą która jest niewiele warta wg jego oceny, ale boi się przyznać. 

Upadła poza obydwu na szczyty inteligencji i poziomu. Mnie już więcej nie potrzeba na ich temat wiedzieć po dzisiejszym wieczorze. Zresztą wiedziałam to od dawna, ale fajnie obserwować samozaoranie.

i znowu wylaza kompleksy. 

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Prawdziwa polska impreza i leżenie i rzyganie w krzakach i całowanie nie wiadomo z kim a potem pokuta i chodzenie na kolanach w wielki piątek 😆

no tak widze podkarpacie 😄

7 minut temu, draże korsarze napisał:

Przypomniałeś mi jak iskra sie kiedys do mnie doyebala ze do wrapa daje awokado i pomidorki koktajlowe i twierdzila ze sie tym wywyższam 😅😂 wysrywom nie było konca

wiec co dopiero jak wlazła na konia pt macocha czy prawdziwa zona 😃 biedna Ewka 😃

tak dlatego to napisalem ze w tym miejscu ludzie uwazaja ze ktos sie wywyzsza bo nie je kielbasy tylko awokado 😄

tu ludzie maja takie kompleksy ze niejeden specjalista bylby potrzebny zeby z nimi toi przepracowac

7 minut temu, big babofon napisał:

nie jest tępa, tylko ma spaczone i ograniczone postrzeganie z powodu wiary, ale to tak samo jak ty, tyle że u ciebie powody są inne xD  tutaj tez cię mają za oszołoma politycznego i betona w wielu kwestiach, więc nie czuj się lepszy od niej

martwilbym sie jakby tu mnie mieli za rownego zioma i jednego ze swoich ludzie twojego pokroju bicu 😄

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Uwielbiam ten rigcz jak jedna szczekaczka bezmyślowo podpina sie pod druga bo tak wiatr zawiał. 
Aż dziw ze madzialena nie zazdraszcza iskierce nowego popychacza bo chyba były zakusy na malowanca 😄

Bełkoczącego Libeda ci zazdroszczę 🤦Ja nie muszę szukać gachów po sieci jak ty i Hugh 🤪Więc odbij tutko 😄

10 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Jak możesz wyzywać tak kobietki z forum Babo Jędzo w czerownym szlafroczku :classic_cool:

Baba jędza to Gina czy nie 🤔

Edytowano przez Onaaaa

2 minuty temu, Huldra napisał:

Spoko jedyne co możesz zrobić to olewać to ona jest chora psychicznie i nie pisze tego jako pojazd tylko serio. To sie nigdy nie skonczy wiec to jest bez sensu po prostu to olej mysle ze większość i tak sie nie wczytuje w te jej wysrywy bo jest nudna i za długie to jest. Wiec olej wizerunek na Kafe zreszta i tak nie ucierpi bo nikt jej nie czyta imo 😃

bez sensu sie zatracać w to forum i żeby Real na tym cierpial;))) to już chyba jest ta granica 

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Ty mylisz, że ja incel jestem i zapisuje nudesy ? 

Byłaś w czerwonym wdzianku i Leżak wtedy Ci napisał niezłe gabaryty :classic_cool:

Pisałeś coś o dywanie ☺️Leżała na dywanie? 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się