Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś tamn

Czy kobieta w ciazy moze isc na pogrzeb??

Polecane posty

Gość kasia-pyta:) -prawdziwa
Co to za zabobony !!!! Ludzie!!!! I pomyśleć, że taki "katolik" hahhaha biega do kościoła, a potem odpukuje w niemalowane ;) i nie przechodzi pod drabiną żeby pcha nie było... ciemnotą jest wierzenie w takie rzeczy! :( A dlaczego niekiedy się spełniają ? Bo sugestia działa!!! Ot całe wytłumaczenie...

ciekawska - dziękuję ci bardzo za poprawieni mi humoru, najbardziej chyba mi się podobało z tymi ropiejącymi oczami:-D chociaż z kolorem skóry też było dobre ;-)

Gość żarty, żartami
ale czy wiecie ,że w ciąży nie wolno spółkować- bo wtedy wali się dziecko po głowie?

Gość gość
byłam na jednym pogrzebie gdzie nie żegnałam się z nieboszczykiem(daleka rodzina) bo akurat nie zdążyłam do kaplicy tylko na samą mszę, potem kolejny pogrzeb mojej babci i normalnie pożegnałam się z nią ostatni raz - a moje dziecko urodziło się zdrowe i jest naj naj :) także róbcie wszystko z głowa i co wam serducho podpowiada. Teraz razem chodzimy na cmentarz z synkiem

Gość gość
21 wiek...ludzie w kosmos leca, roboty na marsa puszczaja, a 16 latki z zapyzialej Indii znajduja lekarstwo na raka a w polsce ciemnogrod uwaza, ze w ciazy nie mozna chodzic na cmentarz bo dziecko umrze... :O

Gość gość
Oczywiscie, ze moze. Na pogrzeb, slub, imieniny, urodziny, chrzest, kawe z przyjaciolka....