Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

Gość dajcie link do wosu

Gość sgdfs
Nie chce sie otworzyc :/ Moze ktos ma na jakiejs innej stronie?

Gość SOS SOS
Do poziomu rozszerzonego: myślicie, że dostanę punkty za zadanie o integracji europejskiej, tam gdzie trzeba było wpisać cyfry 1 i 4 i datę przystąpienia do UE, jeśli mam wypełnioną całą tabelkę? Dodam że wypełnioną dobrze i że cyfry 1 i 4 a także daty się zgadzają.......

Gość chyba nie na próbnej moja
koleżanka zamiast F napisała "fałsz" i dali jej za to zero :O za niezrozumienie polecenia

Jak dla mnie masacra... licze na te głupie 30 %, ale to i tak nie oznacza, ze załamana nie jestem poziomem tej matury... niczego pewna nie byłąm... NICZEGO :-o

Gość MaTEoS
lol :/ ja tez wypelnilm cala tabelke - ale mam blad bo zamiast jedynki mam dwojke - mimo ze rok dobry to i tak pewnie punktow nie dostane :/ no i oglnie to kiepsko to widze ... moze bedzie zdane... zalezy od pracy :/

Carlanika to dokladnie tak jak ja ale wiem ze 30 bedzie na bank ale co to jest 30 gowno wielkie

ja naliczylam u siebie okolo 48 pkt a za list moze ze 3 pkt dostane :/ no ale wazne ze zdane. naprawde niektore odpowiedzi mnie rozwalily :/

Ja z niczego nie narzekałam, starałąm sie byc dobrej myśli, ale nad tym WOS'em to nie wiem czy płakać z załąmania czy ze śmiechu... ciekawe jak mi pojdzie rozszerzona geografia, jak oni takie podstawy daja... totalna porażka, siedziałąm tak jak jakis turek, nic nie wiedzialam, niczeo pewna nie byłam... Nawet w najglebszych zakamarkach mózgu znalezc odpowiedzi nie umiałam :-O Tylko z Angielskiego jako tako jetsem zadowolona, ale ta dzisiejsza matura mnie przerosła totalnie... Feralny jest nasz rocznik chyba :-O

Carlanika feralny to by byl gdybysmy musieli zdawac mate obowiazkowo oooo to by dopiero byla masakra :P

nie wiem jak wy ale ja po tych maturach pierwsze co to sie porzadnie najebie :D a potem odeśpie to wszystko :P

hmmmm no niby gowno ale wiesz wole miec to minimum niz poprawke pisac i tez nie wiadomo czy by nie byla jeszcze gorsza :/

Ja odrazu 27 maja "(26 mam ustny polski) wsiadam w pociag i jadę do chłopaka, wreszcie po 3 miechach się przytule i odstresuje, bo juz mam lekkie spazmy ;-O Lekkiej paranoi juz dostaje, niby się nie załamuje etc, ale powoli mnie to rozwala wszystko... I tak ps. może lepiej juz matma by mi poszła niz ten WOS:D

no pewnie ze tak ale ja wiecej nie bede miala bo naprawde chyba nie zrozumialam duzo pytan i strasznie mnie odpowiedzi zaskoczyly ale spoko wos mam do przodu:D

nigdy w zyciu matma matko boska bron mnie panie boze:D a czemu to tak dlugo sie z chlopakiem nie widzisz?? ja bym tak nie dala rady

to w sumie nie wiem tylko co z tym polskim pisemnym nawet nie liczylam pkt bo sie boje :P a angol i wos za mną ufff

ja teaz sie pozadnie najebie musze sie odstresowac tylko ze akurat po maturze koncze prawko i znowu stres ale do prawka moe podejsc kilka razy:D

za mna wos i polski racej tez bo sporo pnktow naliczylam ale jutro masakra niemiecki:D

ja spadam na spacerek z chlapakiem musze sie przewietrzyc i odstresowac przed dalsza nauka:D:D 3 majcie sie milej nauki bede jutro:D papa

Bo z chłopakiem jestem na odległośc... 270km :D i ostatnimi czasy tak wyszło, ze sie spotkac nie moglismy... Także czekam na koniec tych paskudnych matur! :-O

Gość nie zdałam wosu
:( :(

Gość PYTANIE JA JA JA
mozecie powiedziec jakie to byly wiersze? nie pisalem matury w tym roku , dopiero za rok, bo w technikumi jestem strasznie ciekawy, co to mogly byc za wiersze. wie ktos? kolezanki mowia, ze bez sensowne

Gość yyyyyyyyyyp
a nie uwazacie ze w tym roku dowalili nam trudne matury?ja widze ze wszystki eprzedmioty pokolei ida w ta strone nikt nie powiedzial ze bylo spoko wszystko trudne

Gość iSatsu
Angielski był spoko ;)

Gość Ja maturę już dawno miałam
zdać, ale dla mnie sążnisty to zajebisty. Nie ma lepszego synonimu.

hej,nie mam -niestety- czasu przeczytac wszystkich postow, a mam ważne pytanie: czy jeżeli ktoś zda wszystkie obowiązkowe matury,ale wynik nie satysfakcjonuje go to czy tez ma szanse poprawy w sierpniu? czy jest to poprawa tylko dla tych,ktorzy jednego przedmiotu nie zdali?