Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

to ja tez juz mam zle kurde a tu trzeba az 30 pkt miec nie wiem co z tego wyjdzie oby sie udalo bo to naprawde glupie i trudne bylo

bedziecie sprawdzaly jak dadza odp ?? ja sie boje bo jeszcze sie okaze ze poleglam :(

no dokladnie.. myslalam ze bedzie troche wiecej wspolczesnej polityki a tu zadnych partii ani nic :/ jeszcze ta glupia konstytucja :/ nawet jej nie czytalam.. tzn kiedys ale dawno juz :(

Gość maturencja.
ja nie zdawałam wosu ale jak beda odp z biloogii to chyba nie sprawdze bo sie zalkamie a na drugi dzien mam ustne ... i wole byc dobrze nastawiona heh..

ja tez sie boje ale lepiej teraz wiedziec mniej wiecej na czym stoje niz czekac do konca czerwca i sie ciagle zastanawiac hehe ja tak mysle nie wiem jak wy

hmmmm yhy a rozwinelas skrot WTO? jak tak to oswiec mnie bo nie mam pojecia co to :P

ja chyba sprawdze ... a powiedzcie mi co to byl za skrot ten ostano nie pamietam go ale w tym pyt zeby rozwinac skroty

światowa organizacja handlu ;/ w zyciu bym tego nie wymyslila :D ale glupie :P

Gość MaTEoS
nie wiem jak podstawka ale rozszerzenie z wosu bylo troche pocisniete - przynajmniej z tymi pierwszymi pytaniami zamknietymi. ale przynajmniej nie bylo za duzo tabelek i wykresow - a jak byly to zwiazane z tekstem. ty masz dopiero w piatek ustny - a ja juz jutro mam polski ustny :/ takze nie jest za ciekawie. a jeszcze nie wiele umiem z mojej prezentacji i na dodatek podobno komisje mam nie zaciekawa :/

nooo juz terz tez wiem ale bezsens ja tez bym nigdy na to nie wpadla

a jak bylo to pytanie o prazydentow co bylo kilka slow napisane i trzebabylo napisac o jakim to prezydencie to co napisalac??

ja kurde mam jaks skleroze bo nie pamietam tych pytan ani co pisalam

Gość zenon ziembiewicz
zakladajcie nowe tematy o maturach, bedzie smiesznie:D bo ja juz wykorzystalam limit:(

to gdzie bylo NATO to dalam kwacha w tym z uchodzstwem nic nie dalam :/ a w tym ostatnim wałese ale to byl juz strzal :p

Gość MaTEoS
powiem ci ze praca nie byla taka zla na koniec do napisania. ale pytania byly poplyniete - mialem 5 mapek z zaznaczonymi panstwami i musialem napisac co to za panstwa i co za misje tam prowadzi Polski Kontyngent Wojskowy - sama ocen czy poplyniete - bo wedlug mnie bardzo :/

zenon a po co? sie uczepilismy sążnistego tematu i taki niech bedzie:D czyli obszerny hahah

poltorej strony glownie bazowalm na tych wczesniejszych tekstach i wykresach ale co z tego wyjdzie to niw eim troche sie w tym zamieszalam szczerze mowiac

ja strzelama w sumie jaruzelkiego gdzies tez wcisnelam walese tez ale kurde nie amietam kolejnosci

Gość MaTEoS
albo pytanie w ktorym byly opisane jakies 3 organizacje zwiazane z handlem, ktore zalozyly takie panstwa jak ukraina czy norwegia - i zgadnijcie co trzeba bylo zrobic?? NAPISAC PELNE POLSKIE NAZWY tych organizacji :/ oczywiscie samemu - bez zadnych podpowiedzi :/

a ja najlepsza jestem... jak bylo pol godziny do konca to dopiero zaczynalam te mapy :D potem juz wszystko na szybciora i doslownie jak baba mowila ze odkladamy dlugopisy to postawilam krope :D na styk normalnie ufff napisalam niecale 2 strony ale kurde mowie to tak na szybko bylo ze nie pamietam nawet o czym pisalam :P

Gość sgdsfs
Jak ktoś będzie miał wyniki z rozsz. to dawać na stronę :P