Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

Gość iSatsu
w takim razie powodzonka :)

nie dziekuje :) wam tez powodzenia zycze :) ide spac bo nie wstane rano papatki :)

Gość doxx
sazen jest miara dlugosci i wynosil w polsce ok 2m.

Gość MaTEoS
POWODZENIA wszystkim na WOS-ie dzisiaj - sam tez lece pisac...

Gość fajny nick mam ha P
good luck ja mam dzis ustny ang w pt geo potem picie :D

Gość nauczona3456
kto zdaje gere w piątek? jak mysliscie co bedzie?/

Gość kamilo
czuje ze beda gleby i strefa schengen i niestety obawiam sie duzo geologii;/;/;/

Gość maturencja.
chyba jeszcze nikt nie wrócił :) a Tobie ewelina jak poszło ?:)

Gość havanka
a kto 12.05 zdaje biologię? jak przygotowania?

Gość maturencja.
jaaa zdaje 😭 szczerze mówiąc JESZCZE się nie uczyłam :O nie wiem za co mam sie zabrac :o a Ty sie uczysz?:)

maturencja inny zestaw pytan poprosze :P nie no ogolnie byla trudna a napewno trudniejsza od probnej :/ jestem zalamana bo wydaje mi sie ze popisalam bzdury :| boje sie i znowu czekac do 15 w nerwach na odpowiedzi :( wiecie jak rozwinelam skrot NATO? organizacja paktu polnocnej atlantyki !!!!!! cymbal do potegi entej :/ watpie zeby mi to uznali bo wiadomo ze polnocnego atlantyku powinno byc bozeeeeeee masakraaaaaaa ;(

Gość maturencja.
:D oj nie martw sie, moze nie bedzie tak zle jak Ci sie teraz wydaje :) ja tez zcesto myslalam, ze cos beznadziejnie mi poszlo ale nie bylo tak zle moze wczesniej beda dzis odpowiedzi niz o 15

Gość maturencja.
no wiem bo tez widzialam ale polski tez mial byc o 15.00 i byl chyba troche wczesniej :) spoko, doczekasz sie jeszcze .. ja mam tyle nauki... :O

maturencja ale ty chociaz masz troche wiecej czasu na ta nauke a ja co? pojutrze ustny polak :( w takich chwilach zaluje ze sie nie uczylam wczesniej i w ogole ze olewalam troche ta nauke przez 4 lata :P

Gość havanka
zaraz idę na balkon z vademecum z Greka z biologii i twardo się zabieram. ale coraz bardziej boję się tej biologii patrząc na to co było z polaka i angielskiego:(

masakra a tobie? za duzo tej konstytucji bylo moim zdaniem.. w ogole popieprzylam RFN z NRD i lipa :/

Gość havanka
właśnie maturzystki WOS-owe ogólnie jak poziom trudności? ciężej niż na próbnej?

rfn tez napisalas?? ja tez tak npisalam ale okropnie trudne bylo naprawde nasrali tej konstytucji

Gość havanka
matkoooo;( ja depresji dostanę przed biologią. na próbnej miałam tylko 54% a była taka prosta. już przeczuwam że poniedziałkowa będzie hardcorowa

kto jutro niemiecki ?? oby juz miec to za soba ale jeszcze 2 najorsze przedemna ustny i pisemny niemiecki bo potem polski to juz luz

Gość maturencja.
no to fakt.. ja biologie w poniedzialek dopiero. havana- tez mam vademecum z greka :D tez sie boje ze bedzie strasnzie skomplikowana... ale i tak poslki poszedl mi kiepsko ang srednio to mnie biologia nie uratuje.. oby mnie nie pograzyla jeszce bardziej.. w ogole nie wiem czy sie brac za biologie prezentacje czu anglik ustny :O tez sie moglam wczesniej uczyc

no dokladnie :( taki glupi blad... nie no tragedia :( to juz polski chyba byl latwiejszy. a w ogole z tego co czytam po necie opinie na temat dzisiejszego wosu to ponoc rozszerzona byla latwiejsza :/

a no tak w koncu jest 100 pytan boze jaka ja malo domyslna:D ze stresu chyba