Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukąsica

dlaczego wszystko muszę robić sama???

Polecane posty

zachciało mi się nieśmiałego chłopaka. myślałam że to będzie prostsze, bo często się do mnie uśmiechał, szukał mnie wzrokiem. zagadałam do niego dwa razy i uznałam że następnym razem to on powinien podejść. nawet chciał podejść. za pierwszym razem wycofał się w połowie drogi, a za drugim łaził koło mnie chyba z 20 minut! 😠 dzisiaj pisał maturę, więc chciałam go złapać na przystanku po maturze, żeby mu wcisnąć mój numer. :-) no i... za późno przyszłam i odjechał 😡 chcę się ustawić na dominującej pozycji, więc rozumiem że będę musiała robić więcej niż on, ale bez przesady! wiem, że raczej nie da sie tego zmienić, chciałam tylko ponarzekać :-)

"dzisiaj pisał maturę, więc chciałam go złapać na przystanku po maturze, żeby mu wcisnąć mój numer. " :D :d to mi sie najbardziej podobało :classic_cool: Ja cos czuje ze musisz sobie poszukac smielszego bo zywiolowa z ciebie kobietka i sie zameczysz z takim niesmialym :D

a ja już mam za sobą mature i na przystankach moge sobie stać godzinami i czekać na jakąś pikna ;) :P

nie zamęczę się. :-) potrzebuję trochę spokoju, a on jest taki cichutki, uroczy :-) ze śmielszym już próbowałam, absolutnie nie było romantycznej atmosfery. wiecznie w dużej geupie ludzi, ciągle było głośno i były fajniejsze rzeczy do roboty niż obściskiwanie i takie tam... :p

Gość zabka rechotka
a moze mu sie nie podobasz, tylko ci sie wydaje cos

bo tacy spokojni jak ja i ... on są najfajniejsi ;) cicha woda.... ;)

Graf--> no to jakaś dziewczyna z Twojej okolicy zapewne będzie miała szczęście ;-) zabka rechotka --> podobam się, przecież to widać ;-) :p :D

Ja sie boje "cichych wod" :D wole juz takiego co stwarza pozory ze jest niegrzeczny a tak naprawde jest porzadny i spokojny :classic_cool:

a ja lubię takich cichutkich i grzeczniutkich :-) a mój to najprawdziwszy aniołek :-)

Gejsza--> nie ma sie czego bać ;) z pozoru stwarzają wrażenie grzeczniutkich, a w środku prawdziwy diabełek sie kryje ;)

Graf no wlasnie ja niby lubie takich.....niegrzecznych i w ogole ale z drugiej strony takie typki to sa nieobliczalne,i wiesz....Pieknie gadaja ,namaca w glowie a potem siebawia toba :-0 :P A jak od razu ktos stwarza pozory takiego wrrrrr :P to zazwyczaj potem sie okazuje taki porzadny i w ogole :classic_cool: chociaz w kazdej regule sa wyjatki :classic_cool:

i po co ci taki nieśmiały chłopak? zawsze miałaś innych. Pewnie by ci się szybko znudził i doprowadził do frustracji... jak tylko z powodu 2 podejść i 1 numeru telefonu tak się ekscytujesz :D

a ja wygrałem życie, widocznie nie rozumiesz, co to jest zauroczenie. pytanie "po co?" jest nielogiczne :p:D:D nie innych, tylko innego, bo wcześniej tylko jeden mi się podobał. poza tym to nie tylko 2 podejścia, ale nie będę przynudzać i wszystkiego opowiadać, bo to już było w innym temacie.