Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tupti

Wejdź i doradż proszę-najgorsza majówka ze wszystkich

Polecane posty

przeciez napisała na początku-->Nawet zauważyłam,że już sam z własnej inicjatywy nie mówi,że mnie kocha:(Jak ja pytam,to niby powie,że tak,albo zażartuje,że nie,ale się denerwuje,że za często pytam:(

Gość przeciez napisała na początku
ile wy jesteście razem??

Gość lololka
wiem, jak się kogoś kocha to ciężko odejść... ale jeśli mu na Tobie zależy to będzie walczył, a jeśli nie... przemyśl to sobie jeszcze raz, udanego dnia i tylko pozytywnych odczuć ! Pamiętaj , że zasługujesz na miłość, szacunek... Powodzenia

Gość lololka
miało być 🖐️

przeciez napisała na początku-->1.09 byłoby 5 lat:(

lololka-->Dziękuję za wsparcie:)Ja również życzę Ci miłego dnia:)

Gość jeszcze nie
jesteście małżeństwem i nie macie dzieci, wtedy dopiero byś przejżała na oczy, wiem co mówie w takich sytuacjach miłość przechodzi w 5 minut uwierz mi że życie z facetem nie jest takie słodkie jak na początku gdybym wtedy miała ten rozum co teraz...:(

Tupti a moze powiedz mu ze jak sie nie zmieni to zerwiesz z nim, bo masz tego dosc, zobaczysz wtedy na czym stoisz, jak zareaguje smutne jest to co opisalas:( wspolczuje:(

jeszcze nie-->Niestety zaczęłam to zauważać od pewnego czasu:( Co sie u Ciebie wydarzyło jeśli mogę zapytać?

Malinowa trussskawka-->Dziękuję:)Niestety wiem,co powie:(Że chcę zaprzepaścić 5 lat,zniszczyć wszystko przez taką 'pierdołę':(Ostatnio zaczął się porównywać z byłym już facetem koleżanki,który ją zdradzał cały czas i poniżał i doszedł do wniosku,że nie mam na co narzekać,bo on jest niemal doskonały:(

Gość upniętaaaaa