Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Żałoba po spermie.

Polecane posty

otóż to retro- cholera mój mąż jakoś nawet spróbwć swojego nasienia nie chciał i przestał mi się dziwić że najnormalniej w swiecie się brzydzę

\"komiczne bo nie wiedzą co dobre\" to kwestia anatomii a nie wiedzy...

Haris : nic wielkiego :P W każdym razie dla mnie :D:D:D I nie byłoby sprawy, gdyby tylko odmówił w jakiś cywilizowany sposób, jeżeli dwóm osobom na sobie nawzajem zależy, to nawet przy nieco odmiennych upodobaniach da sie wymyślić coś, co bedzie dla obu stron zabawne :) W sumie, gdzie się człowiek nie ruszy, tam się potyka o dobre wychowanie.

to tak jak w tej historii, już j a lkiedyś przytaczałam: Miałaś orgazm? tak To jak sie mówi? dziękuję. Miałaś orgazm? nie To jak sie mówi? Przepraszam :)

ja mam sprawy do których nijak mojego nie moge przekonac :( ale rozumiem rezerwę....nie obrazam się...pozostają fantazje :)

" ciekawe co by faceci powiedzieli jakbyśmy im kazały połykac swoje komórki jajowe" wystarczy, że połykamy wasze soki... dziwicie sie, że facet nie chcial probowac spermy? a jak by wam odpowiadała automineta? :P o ile bylaby anatomicznie mozliwa?

o rany...szaliczek przyniosłam i tyle. :P I było o co robić raban? :D:D:D

ja się nie brzydze ani swoich \"wydzielin\" ani osoby której kocham nie wiem jak by to bylo w przypadku osoby której nie kochałabym ale to już inna historia, wazna jest też kwestia zdrowotna..... kyrene - a mial być strona aktywną czy pasywną, ze się tak przeploszył? ;)

Haris : a byłam uprzejma i zostawiłam wybór :D Mi odpowiada jedno i drugie ;)

ale zeby nie bylo - nie jestem tyranem - nie interesuje mnie sytuacja w ktorej kobieta robi dla mnie loda z połykiem, tłumiąc wymiooty i majac łzy w oczach taki klimat odpada

komiczne ale my się nie podniecamy na mysl o tym , że facet przy okazji robienia nam dobrze cos tam smakuje pije czy jak to chcesz nazywać dla was natomiast "z połykiem" to juz inna odmiana "loda"

komiczne- a skad wiesz - może to łzy szczescia :P

już lepiej moim zdaniem jak kobieta od razu powie że nie, nie polknie i nie ma kwestii natomiast gdybym była facetem zdenerwowałby mnie połyk tylko po to, zeby zaraz cichcem wypluć w chusteczkę :O

komiczne --->no właśnie nic na siłe,zadnego udawadniania władzy.Seks ma sprawiać przyjemność,a nie poczucie wstrętu czy niedosyt.Każdy ma jakieś granice których przekroczyć nie potrafi.Jeśli facetowi nie odpowiadam,to niech szuka innej,a nie zmusza do czegoś czego nie potrafie zaakceptować.Dla mnie to proste dla niektórych trudne do zrozumienia

samica, to wyłącznie kwestia dobrych manier (które, niestety, coraz bardziej idą w odstawkę).

Może to i kwestia manier....ale ja już mam dość.Nie zmieniam zdania,daje do zrozumienia prosto o co mi chodzi...i zawsze trafiam na imitacje facetów z małym ego.jestem dumna,pewna siebie i nie bede sie zmieniać w 5 min dla faceta

nie wszystkie kobiety zgadzają się na \"połyk\" ale i są faceci którzy nie zrobią minetki (rzadziej?) to kwestia osobistych przekonań więc z czego tu robić problem?:P

ike - ale to jest silniejsze od nas... tak jak Tobie robi sie ciepło, gdy facet daje Ci zielsko (kwiaty) a nas kawiaty od kobiety co najwyzej rozsmiesza... a co do poczucia dominacji, to chyba nie rozumiecie o czym pisze... nie chodzi o dominacje odczuwana na poziomie swiadomych decyzji w sferze ego, tylko o dominacje podswiadomą, obierana przez nasze id..