Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria100000

szukam przyjaciolki z Torunia

Polecane posty

Witam Kamelio tak mi przykro,widze że wiele ostatnio na Ciebie spadło,przjmij najszczersze wyrazy wspólczucia,tak czasami bywa,ale musisz pamiętac ze bedzie dobrze.....nie tylko pamietac .....wierzyc w to,bardzo z całych sił.... Znalazłam dziś liście w kolorach czerwieni przysyłam je Tobie niech się dzień Ci mieni uśmiechem szczęśliwym bliskim serc dotykiem przyjaźnią od wszystkich i słońca promykiem…... ...........§ ............§§ ............§\§ ...........§§\§§§ .........§§§§\§§§§ ........§§§§§\\§§§§§§ §§§§§§§§§§§||§§§§§§§§§§§§ ....§§§§§§§§||§§§§§§§§ ........§§§§\§||§/§§§§ .....§§§§§§§\||/§§§§§§§§ _§§§§§§§§§/|| \§§§§§§§§§§ ..._....§§§...||...§§§ ...._..........// •*'—*•.•*—*•.¦ ……. .•* POZDRAWIAM SERDECZNIE

czesc🌻 zaparzyłam dzban kawy dla was ;) ja sie z wami nie napije bo jadę do mamy zaraz ,później sie odezwie miłego dnia 👄-ki

Z ta kawka poczekamy na Ciebie,mam nadzieje że przywieziesz nam od mamy dobre nowiny :) pozdrawiam 😘

czesc robaczki :) kawa czeka !!! maja a ciebie gdzie wywiało ? same z sips tu znowu zostałyśmy ale to nic poczekamy ,i do sąsiadów na kawe i ploteczki zalecimy :) uciekam bo pożądki dziś robie pa

No prosze Kamelio z kad Ty bierzesz tyle energji.....wstajesz rano,zdażyłas zaparzyc kawe,wpaśc na ploteczki ......podziwiwm ,mi w taka pogode jak dzis nic sie nie chce,nawet weny do pisania mi brak... pozdrawiam 🌼

🖐️ Czasem jak dostane pałera to mam na wszystko siłe ale czasem mam lenia niemiłosiernego tak jak dziś ,normalnie nic sie nie chce ale to wina chyba pogody . Powiedz mi kochana jak z twoim zabiegiem jak mi sie znowu nie pomyliło cosik to chyba wczoraj miał być ??? daj znać jak będziesz szła to kciukaski będe trzymać i myslami będe przy tobie .

Kamelio znów mi termin zmienili i wlaśnie sie szykuje,za godzine odwoże dziewczynki do mamy i zmykam na zabieg,pewnie juz dziś sie nie odezwe :( godzina 18.30 to pora spania dla mnie dzis pozdrawiam 😘 dzieki za wsparcie.

czesc kochane dzis ja mam powera do roboty wiec sie rzucam z odkurzaczem, slonce swieci wiatr wieje a ja Was pozdrawiam!

🖐️ Maria nie przemęczaj sie tam na tym odkurzaczu , przerwa wskazana na małą czarną ,fakt pogoda śliczna jak się patrzy przed okno :) kawka poranna zaliczona i trza się zmobilizować do ogarnięcia chatki i jakiś obiadek by się zdało wymyślić . sips 🌻 jak jesteś na siłach daj znać , martwię się

Ja już po obiadku dziś serwowałam śledzia w śmietanie :) Maria gdzieś wsiąkła?zrób sobie przerwę i wypij ze mną kawke .

Dzien dobry:) Byłam zaproszona ,więc zaglądam A tu do wazonika ...zeby się przyjemniej kawkę piło....🌼 🌼 :)

cześć sips oczywiście odpoczywaj należy ci się ale jak w zupełności dojdziesz do siebie to opowiadaj jak było .buziakusie dla ciebie i reszty towarzystwa 👄 lece obiadek robić dziś serwuje kluski :)

a ja mam kochane moje dzisiaj dola, pojechalam na aerobik, zmarzlam, cwiczenia robilam leniwie i sie nie przykladalam, teraz siedze przy kompie i mam wrazenie ze zycie mi przecieka miedzy palcami, do tego moja psiapsiolka jest w Anglii od 7 lat i nikogo nie znalazlam na jej miejsce, jestem samaaaaaa, uuuuu...

Mario tak mi przykro doskonale Cie rozumie,ale nie poddawaj sie zlemu nastrojowi,czasami mamy w zyciu takie trudne chwile,trzeba je poprostu przetrwac,badz dzielna,usmiechij sie,bedzie dobrze....

Witam w ten zimowy poranek a raczej przed obiad:) Maria jak dziś się czujesz ?doły zakopane ?🌻 wiem jak to jest mieć tego cholernego doła bo ja częste miałam oj częste Sips a u ciebie jak samopoczucie mam nadzieje że już dochodzisz do siebie 🌻 Ja dziś kompa mam ograniczonego bo M w domu pa miłego dnia

Witam wszystkich bardzo cieplutko 🌼 Dzieki Kamelio,oczywiscie z dnia na dzień jest coraz lepiej,humorek tez nienajgorszy wiec jest oki. Pozdrawiam i zycze spokojnego dnia buziole pa.

czesc dziewczyny, dziekuje za troske, dzis juz ;epiej, ale nie jest calkiem dobrze, od dluzszego czasu to mnie trzyma i postanowilam isc do lekarza i poprosic o antydepresanty bo nie daje sobie rady z tym smutkiem. Pozdrawiam Was, piszcie do mnie na gg, a jak ktoras by sie zdecydowala, to chetnie na Naszą Klasę Was zaprosze.

Witam :) Mario bedzie dobrze,trzymam kciuki 😘 🌼 Kamelio gdzie się zapodziałas :) miłego dnia zycze i duzo usmiechu :D

🖐️ słoneczka :) sips No zapodziałam się wczoraj bo M w domu był :) uczy się obsługi komputera bo całkiem zielony jest :) a i małemu kupiliśmy nowe gry to już całkiem mnie tu nie dopuścili ,dziś mam luzy jak na razie mały w szkole a duży pojechał załatwiać kilka spraw . Maria co się dzieje z tobą kochana ,tak źle że sięgasz po desperanty ,czasem pomaga wygadanie się wiesz że na nas możesz liczyć ,wysłuchamy przytulimy, będzie dobrze musi być głowa do góry nie załamuj się bo to nic nie da wiem sama po sobie śnieg pruszy :D:D:D zatem zapraszam na kawę

Widzisz Kamelio jeszcze nie przywyklam ze masz meża w domu,a zreszta zapominam ze faceci tez lubia poklikac bo powiem szczerze ze mojego M nic a nic nie interesuje komputer,jemu wystarczy ta jego nawigacja i bajerki takm zainstalowane do tego jakis dobry film i wystarcza mu to do szcześcia...no moze jeszcze piwo do tego ale niestety tylko kiedy jest w domu bo w trasie niezabardzo sie da ;) u nas tez pruszy sniezek...robi sie bajecznie....

Ja też jeszcze nie przywykłam do tego ze M w domu :) nie interesował go komputer dawniej ale stwierdził że musi się nauczyć troszkę bo zielony jest ,nie wie nawet jak włączyć przeglądarkę a gdzie tu dalej :Di daj chłopu komputer :D nie chcę sie chwalić lepiej odpukać ale powiem ci że jak zjechał do domu to ani grama alkoholu nawet piwa i to mnie bardzo cieszy ,naprawia sie ta moja chłopina czy co :) A tobie jak mija ziomowy dzionek ?

no cóż musze przyznac ze strasznie się nudze,narazie lekarz nie pozwolił mi nic robic węc musze go słuchac bo niechce narobic sobie klopotów ale ilez mozna lezec,czytac czy ogladac tv.....oczywiscie kszatam sie troche po kuchni bo obiad zrobic trzeba,ale to troche mało jak na tak dlugi dzień nie wspominajac o strasznie długim wieczorze czy nocy;)

🖐️ sips ty mi tam uważaj na siebie ,bo dupsko zleje jak za jakąś pracę sie mi weźmiesz , odpoczywaj ,odpoczywaj i uważaj na siebie !!!! korzystam z kompa póki chata wolna :) mam coś dziś leniwy dzień ,ale niemogę poddać się lenistwu ,obiadek trzeba zrobić pranie poprasować a ja niecierpię prasowania,u mnie słoneczko co chwile za chmurek wychodzi :) Maria klikaj do nas częściej ;)

ojej Kamelia :D coś groźna sie zrobilas,ale bardzo lubie jak ktos z humorkiem podchodzi do życia,wiec bede grzeczna obiecuje,będe na siebie uwazac :) powiem szczerze ze czasami niewiele trzeba aby sie usmiechnac,nawet człowiek nie zdaje sobie z tego sprawy,dlatego Kamelio wielkie dzieki,jestes debest.... u nas słoneczka ani widu,chyba sie rozpada bo tak sie zachmurzylo :(