Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Damian25

Po 4 miesiącach dziewczyna przyznała się że ma dziecko jak zerwać abynie miała d

Polecane posty

do mnie pretensji, pracujemy w jednej firmie i nie chciałbym miećwniej wroga

Gość no delikatnie

Gość luk 2
ale ona jest twoją dziewczyną i nie powiedziała dotychczas, że ma dziecko? to nie uważam, że byliście w związku... w związku się o takich rzeczach wie od początku przecież. Powiedz jej wprost, że nie jesteś w stanie zaakceptować dziecka. Niestety powinna powiedzieć ci o tym wcześniej.

Gość SZAKTULKA
pusc gadke o braku zaufania;) ze straciles do niej zaufanie, ze boisz sie ze cie oklamuje, ze po jakims czasie znowu sie czegos dowiesz albo ze nie jestes gotowy na taki zwiazek. ze rozczarowalo cie to ze nie mowila ciprawdy od poczatku itp

Gość 6456456
powiedz że bardzo ją lubisz, bardzo ci się podoba, ale nie możesz brać na siebie takiej odpowiedzialności (ewentualnie - że nie mozesz wybaczyc ze przez tyle czasu ukrywała prawdę), przy tym smutna mina nie mow przypadkiem że poznałes inną, bo ta cię znienawidzi nie odsuwaj sie też powoli, nie podając przyczyny, bo też cię znienawidzi

Nie mam do niej żadnej pretensji, gdyby powiedziala to wogóle nie spotykalibyśmy się, a wiele rzeczy miło wspominam

Gość Czyli że co
jak nie wiedziałeś o tym to wtedy była fajna, miła, sympatyczna itp. a teraz gdy sie okazlao że ma dziecko już jest beee?:o

Gość Oczywiste że mu dziecko
nie pasuje.

Gość 6456456
ja go rozumiem, na miejscu młodego, bezdzietnego faceta ktory szuka czegoś powaznego, również nie chcialabym dzieciatej kobiety

poprostu nie chce angażować się w taki związek niedługo wakacje, wiesz jak dzieci utrudniają wyjazdy (takie 4 letnie dzieci)

Wg mnie można zrozumieć, że kobieta "nie chwali" się tym, że ma dziecko gdy tylko się spotyka niezobowiązująco, ale jeśli wchodzi w związek to powinna o tym powiedzieć. Czyli nie zachowała się do końca fair wobec Ciebie i jej to powiedz. A mówi się, że to facetom często brakuje jajec :o

Gość Ano tak wakacje
hmm...to rozumiem, w końcu dziecko to przeszkoda w błogim leniuchowaniu.:O:O:O:O

Gość Bco
OMG nie rozumiem takiego postepowania :o jak mozna ukrywac taki fakt przez 4 miechy??? Na co ona liczyla? Ze facet zostanie? Jak facet nie chce pakowac sie w taki zwiazek to odejdzie. Nie ma znaczenia, czy dowie sie na pierwszym spotkaniu, czy po 2 latach.

Gość Bco
"hmm...to rozumiem, w końcu dziecko to przeszkoda w błogim leniuchowaniu." a po jaka cholere ma wychowywac nie swoje dziecko? Tracic czas i pieniadze? luuuuz

Ogólnie trudno znaleźć teraz porządną dziewczynę

Gość 456564
"hmm...to rozumiem, w końcu dziecko to przeszkoda w błogim leniuchowaniu." ale głupi tekst. :O Piszesz do niego, jakby to on był ojcem. Wtedy oczywiscie są obowiązki. Ale po co ma świadomie pakowac sie w to? Ja go rozumiem i też bym to urwała. Samotne matki NIE są wg mnie spalone, ale powinny szukać raczej wsrod facetow którzy tez maja dzieci.

Gość allllsllsll
@456564 nie tylko wsrod facetow z dziecmi, ale tez wrsrod takich ktorzy ŚWIADOMIE pakuja sie w taki zwiazek a do autora: jak powiedziec ? Na chuj mi kurwa Twoje kwiaty Na chuj mi kurwa Twoje łzy Na chuj mi kurwa te dramaty Na chuj mi kurwa jesteś Ty! Więc nie wylewaj łez Proszę cię najgoręcej Spierdalaj jak najprędzej Kochana ma.. (piosenka o kwiatach)

nie napadajcie na autora bo nie chce aby z dzieckiem- sama przez jakiś czas byłam saotn mama i do choery rozumiałam że nie każdemu facetowi może to pasować - czlowiek wchodzi w związek by być szczęsliwym a nie po to żeby robić z siebie swięta mtkę terese- nie chce dziecka - na dodatek czyjegoś - nie musi- a czy każdez nas zakceptowalo by czyjeś dziecko? to czemu tyle dzieci jest w domach dziecka- przecież mamy obowiązek je wziąśc i się nimi opiekować - tylko brać - która pierwsza?

Gość nieeeeeaaaa
kochasz ja?

Gość nieeeeaaaa
moze we mnie;) ,ja jeszcze nie posiadam dzieci...;)

kto wie ale teraz myślę o poważnym związku, więc taka dziewczyna musi być odpowiednią kandydatką na żonę:D

Gość nieeeaaa
tylko jest jeden problem...mieszkam w Londynie...

problem jest gorszy raczej preferuje panny w wieku 18-20 a coś czuję że masz kilka lat więcej

Gość dzieci dużo miejsca zajmują
a mieszkania teraz małe i drogie

Byles z ta dziewczyna w zwiazku i ona ani raqzu nei wspomniala o dziecku czy po prostu spotykaliscie sie na bzykanko i buzie uzywaliscie do czegos innego??