Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieguska2333

co zrobic aby piegi nie wyskakiwaly na twarzy?

Polecane posty

Gość pieguska2333

z natury jestem pieguskiem, ale teraz kiedy slonce zaczyna bardziej grzac to normalnie szok:( jeden pieg na drugim, zwlaszcza w okolicach nosa i na nim

Gość pieguska2333
jasne:> a tak powaznie?:(

Stosować wysokie filtry. Rozjaśniac cerę. Dlaczego nie lubisz piegów?

Gość pieguska2333
na dzien dzisiejszy stosuje krem z filtrem 40, w sumie to przez caly rok stosuje wysokie filtry. lubie swoje piegi, ale kiedy jest ich mniej i kiedy jeden nie nachodzi na drugi:(

Nie prawda !!!! Piegi to cała twoja natura i uroda !!!Ja dzięki piegom miałam największe powodzenie u chłopaków i nikt mnie od piegusów nie wyzywał , wręcz odwrotnie!!!!!!!!!!!

a tak poważnie, dlaczego chcesz się ich pozbyć.Piegi dodają uroku.Sama je mam i nie narzekam.

Gość pieeguska2333
ale ja niechce sie pozbyc swoich piegow:) po prostu niechcialabym aby wyskakiwaly nowe. ogolnie mam jasna cere, moze lepiej by to wygladalo na troche opalonej??? tylko wlasnie czym sie opalic? solarium odpada

Gość pieeguska2333
a moze slyszala ktoras z was o olejmu z palmy czerwonej? zawiera duzo wiecej beta karotenu niz marchew i zreszta na butelce jest napisane ze przyciemnia cere

Gość pieeguska2333
no wlasnie tez tak sie zastanawiam nad jakims kremem brazujacym lub samoopalaczem, ale kompletnie niewiem ktory wybrac:( taki aby dal efekt

Jeżeli jesteś typowym rudzielcem, to wybieraj te z opcją do jasnej skóry. Ja używam Garniera, skóra muśnięta słońcem i jest całkiem przyjemny efekt-złocisty, nie żółty ani brązowy (:P). ładnie to wygląda na mojej skórze - b. jasnej. Nie słyszałam o tym oleju... miałabyś się nim smarowac? To mi się kojarzy z marchewką. tzn. pomarańczowa skóra po marchewce.

ja kocham piegi:) są śliczne, mam je i specjalnie siedze na słoncu zeby mi wyskakiwały:)

pudełko-ja unikam słońca, ale nie ze względu na piegi, które są urocze, prawda? :>

Gość pieeguska2333
ja jestem brunetka. moi rodzice ostatnio kupili ten olej i wlasnie na opakowaniu pisalo ze poprawia kolor cery, oczywiscie jedzac go. moze sprobuje, 1 lyzeczka dziennie oleju nie powinna zaszkodzic:P i ponoc zawiera tez Q10

Gość pieeguska2333
ja to ogolnie nie lubi zbytnio slonca duuuuza ilosc piegow a do tego jestem uczulona na slonko hehe