Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tonessi

Czy związałbyś się z dziewczyną która skończyłą ZAWODÓWKĘ

Polecane posty

Gość Tonessi

przeciez to wstyd i hańba dla faceta. jak sądzicie ?

Gość chłopiec...
wstyd Ci, że ona skończyła, a ty nie?

Gość olakomino
najgorsze są po studiach

Gość akana
t ze jest po zawodóce nie znaczy ze jest w czyms gorsza od tych z wykształceniem

Gość akana
przeciez zawsze są wyjątki

Gość wazniejsze by mezczyzna byl w
zwiazku bardziej wyksztalcony inteligentniejszy ;) Bo mezczyzna do kobiety nie wyrowna... a kobieta bede sie bardziej starala ;)

Gość do debilnego/ej autora/ki
następny albo i ten sam niezrównoważony autor.tobie juz nic nie pomoże pomódl się za przeorany mózg, jeżli w taki sposob weryfikujesz ludzi to swiadczy o twojej tępocie ,biedaku! Kompleksy cie atakują rozumiem hhhhhahhahah :)rzecz jasna! miernota

Gość plaszczyk drętwy
o autorze można wiele rzec :))niewartościowa żywa istotka :) sorry tylko troszke inteligencji mu brak :)) ale tylko troszkę.Zycze mu wykształconej , ktora by go szybciutko spławiła i tyłek pokazała :)))

Gość habakuk
Hejka ja jestem facetem po studiach i ma dziewczyne po zawodówce i jak dla mnie to zaden wstyd miec dziewczyne po zawodówce.Bo to nie jest najwazniejsze ze ona ma zawę i ze jest do duszy.Po dłuzszym poznaniu okazuje sie ze jest wspaniała kobieta która naprawde wiele umie tylko ze w młodzienczych latach przezywała bunt co objawiuło sie niechecia do szkoły.noo i oczywiscie liczy sie ten błysk w oku i ten uśmiech:)

"Inteligentniejszy"? :O Wykształcenie nie świadczy o człowieku, znam ludzi po studiach a głupi są jak polano.. :O

Gość olka.M.
nie bo to idiotka

Gość habakuk
A czy ja powiedziałem ze inteligentniejszy.Dla inteligentnych nie trzeba mówic ze studia sa wbardzo wyspecjalilowanym kierunku i czlowiek jest fachowcem w naprawde jednej dziedzinie. do olkiM. W sumie chodza obiegowe opinie ze dziewczyne w zawodówce maja nasrane we łbie.to sie zgadza ale facet powinienm odkryc kobiete...:) olka M. nie badz taka surowo oceniajaca z gory bo mi sie przypomina magda m.(serial)

Gość Typowy SK
Nigdy w życiu. Szlachta nie powinna się wiązać na poważnie z plebsem. Pan szlachcic może oczywiście od czasu do czasu wydymać dla rozrywki służącą czy chłopkę ale na poważnie to tylko ze szlachciankami.

do autora, nie wierygone że ktoś mógł cos takie go napisać, że liczy sie tylko wykształcenie a nie sam człowiek , i co z tego że dziewczyna jest po zawodówce ma przynajmiej jakiś zawód, zawsze może skonczyc też szkołe średnią tylko musi mieć motywacje, tak naprawde to jej powinną byc wstyd zać tak płytką osobę jak ty aby coś takiego napisać!!!

Hej, Typowy a czy Ty przypadkiem ostatnio nie wspominałeś coś o studiach zaocznych i że to syf.....:o a teraz taka zmiana?

Gość znaczy bardziej
inteligentny... no spalam jeszcze :P co :P

Gość remontowiec-budowlaniec
A ja się też nad tym zastanawiam... On pod budowlance Ona po studiach. Jej jego brak wykształcenia nie przeszkadza, jemu - owszem. I lipa.