Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to co to

nie mogę już tego słuchać

Polecane posty

Gość mloda andzelina dzoli
lekarz ma byc po medycynie nauczyciel po nauczycielstwie dziennikarz po dziennikarstwie jezeli tak nie jest - mamy kwiatki typu młody Dowbor

Studia według was nie mają tutaj nic do rzeczy? Błąd. Dziennikarz powinien mieć odpowiednie przygotowanie do pracy. Tak jak my swoją pracę wykonujemy dzięki odpowiedniemu wykształceniu, tak osoby pracujące w telewizji (pełniące tak zwaną misję) oprócz wyglądu i dobrego medialnego głosu powinny na swoim fachu się znać.

Gość co to co to
albo lepper... kto go wpuścił bez matury do sejmu

Gość co to co to
przecież jasne, ze jak ktoś ma taki zawód, oglądaja i słuchają go ludzie w całym kraju, to oczywiste jest, że powinien byc wykształcony

Gość co to co to
ale jesli chodzi o te słówka, które nas tak denerwują, to nie zauważyłam związku z wykształceniem... Ci ludzie, których wymienia młoda ang - nie zauważyłam zeby coś mnie u nich narawde denerwowało w zakresie wysławiania się

Olejnik też ma dziwne powiedzonka, przysłu.chaj się jej pytaniom do gości, a raczej stwierdzeniom. Ogólnie w mediach panuje taka nowomowa, od której flaki normalnemu człowiekowi się gotują. Mówią do nas jak do idiotów, bo "generalnie zgadzamy się z nimi, takkkkk" Włączam telewizor i zamiast posłuchać wiadomości, muszę być świadkiem gwiazdorzenia prezentera.

Gość co to co to
masz rację

Gość co to co to
wsłucham się w olejnik, ale szczerze mówiąc, nie zauważyłam do tej pory niczego niepokojącego ;)

I jeszcze Drzyzga. Fajna babka, pomysłowa. Niestety, od jakiegoś czasu również zaczęła zaciągać tymi generalnymi takami.

Gość a co myślisz o
kończeniy zdania no nie? to chyba spłycona wersja tak no nie?

Gość co to co to
w sumie, wszystko kręci się wokół telewizji TVN, czyż nie?

Gość a co myślisz o
ojciecDyrektor przestrzegał was przed tą telewizją szatana ale wy nie słuchaliscie!!!

na studiach miałam wykładowcę, który jako przerywników używał wyrażen "...prawda??" lub "...że tak powiem" miałam niezła uciechę jak tak się wsłuchałam, a na końcu jakiegoś omawianego zagadnienia użył tych przerywników obu naraz "..prawda, że tak powiem"

Gość co to co to
zgadza się, ludzie ułatwiają sobie tymi "no nie' "co nie'... czesto nie zauważają, ze uzywaja tego za często, no i tego nie wypadałoby użyć w tv, w ogóle brzmi to źle pewnie podobnie jest z takami, ale tu w grę wchodzi moda, im się wydaje, że to jest fajne, oni to robią bo im się to podoba

Gość ja do mojego faceta tak mówię
fajnie się wkurza, zawsze, "tak marcin?" albo "prawda?" niektórym trzeba tlumaczyć tak właśnie hahaha

Gość ja do mojego faceta tak mówię
jakaś paranoja, niejeden mój wykładowca kończy zdanie "tak", "prawda", to całkiem normalne zwroty, zastanawialiście się czy nie chorujecie np. na nerwicę natręctw czy coś w tym guście?🖐️:D p.s. LECZCIE SIĘ PSYCHOLE :classic_cool: tak, tak, prawda

Gość prawda że tak
"co to co to" mnie wkurwia twój nick i irytuje niezmiernie ale nie marudzę, co nieeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEE??:classic_cool:

Gość wyzwolona_pogodna_anka
mi się nie podoba jak facet na końcu każdego zdania dodaje zwrot "czy to jasne, szmato?" czuję się wtedy upokorzona :-o

Gość krym
mój nick nie ma dla mnie zadnego znaczenia, oznacza to tylko tyle, ze jeśli nad jednym i drugim postem jest 'co to co to' to posty te pisała ta sama osoba

moja znajoma ma taki przerwnik "jak to tego" np. przyszedł jak to tego i powiedział jak to tego, że nie ma czasu