Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

fochy kobiece

Polecane posty

Gość favaiolet
eeeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeee cos Ty no ale to tak by odpoczac od facetow i poznac trosze innych :) D

Gość ja sobie nie przypominam zebym
Tak - nie strzelam focha i nie obrazam sie. Bo nie mam tego w naturze. Natomiast tworze sobie we lbie rozne takie teorie, ktore w polaczeniu z jakims nietrafionym sformulowaniem zdania mojego mezczyzny sprawiaja mi wielka przykrosc. Ale on o tym nie wie! Nie mowie, ze to dobrze. Bo stresy zzeraja mnie, to niezdrowe jest... Ale to sie samo dzieje 😭 Wiec jak ktos jest ekstrawertykiem to takie mysli moga powodowac te cale fochy...

Gość favaiolet
hehe to fajnie masz.... ale dla mnie zawze by byl punkt do zastanowienia ...

Mężczyźnie nie uznają naszych fochów bo kompletnie nie rozumieja kobiet;)... A ten który potrafi choc odrobinke wniknac w nasz umysł wie ze najlepszym sposobem na grymasy jest ich zignorowanie i posłodzenie.... wtedy kobieta mieknie i przestaje byc wredna jedza.

Gość powiedzcie mi
ale ilez mozna znosic kaprysy i fochy??? cierpliwosc sie kiedys konczy.

Gość favaiolet
to bylo do "ona-taka jak- ty"

No cóz jeśli sie kocha kobiete to chyba całe zycie;)... Jak pokażecie ze kochacie nas w każdej sytuacji... przestanie nam sie chciec kaprysić;)

Gość powiedzcie mi
a co jak zignorujesz i posłodzisz i to nie przynosi efektu? kobieta jest tak zaperzona w swoim swiece ze nic hoilery nawet zadne tabletki nie pomagaja.

powiedzcie mi .....cięzki przypadek...wiec poprzystan na tym że najgorsza jedza w zyciu jest najbardziej ekscytującą kochanką w łózku;)

Gość dtc
baby strojace fochy nalezy po prostu ignorowac; madrej kobiecie szkoda czasu, zdrowia i nerwow na obrazanie sie na partnera, toczenie jakis prymitywnych wojenek psychologicznych, tylko pustaki i glupie pipy stosuja szantaz emocjonlany; zadna z nich nie jest warta tego aby facet upokarzal sie i w jakikolwiek sposob reagowal na takie zachowanie inna sprawa ze calkiem spora grupa facetow to totalne cipy ktorzy wszystko zrobia zeby tylko nie dostac szlabanu na majtki, dla dupczenia jednej idiotki z druga gotowi sa zeszmacic sie totalnie... i tutaj musze oddac sprawiedliwosc kobietom- dokonale i bezwzglednie taka cipowata postawe facetow wykorzystuja; bardzo dobrze zreszta bo meskie cipy trzeba wykorzystywac

Gość powiedzcie mi
ale tez kobiety sa pazerne i apetyt rośnie w miare jedzenia:)

Gość favaiolet
no powiem tak, ze ogolem to faceci sa dla nas bardziedj przewidywalni niz my dla nich :P lubimy zaskakiwac:P

Gość powiedzcie mi
ojj ciezkie przypadki sa tym swieciea dtc ma racje i ja popieram tak tezę:P

Gość powiedzcie mi
a ja nie chciałbym miec takiej kobiety jak favaiolet.brr ciarki mi przechodza:)

Gość favaiolet
loooo jejjjjjjjjjjjjj ;/ niesmaczna prawda :P wiele fochow powoduje tez zazdrosc o 2 os ...:P sama jestem przykladem

No cóz gdyby faceci byliby choc odrobinę bardziej domyslni pewnie fochy bylyby zbędnym narzedziem uzmyslawiania wam ze robicie cos nie tak!!!!!!!

Gość favaiolet
hahaha czemu taka zla jestem ??? :P wiesz pisac tu , a byc w realu i w zwiazku to troszke sie rozni :) tu jestesmy odwazni

Gość ja sobie nie przypominam zebym
O!! wlasnie!! Meskich fochow doswiadczylam :D Na szczescie krotkotrwalych ;)

Gość dtc
ona-taka-jak-ty dziekuje za propozycje ale nie szukam kobiety

robia z siebie niewiniątka a zachowują się bardzo podobnie do nas....mina na kwinte i pakt milczenia bo zrobilysmy cos wg nich karygodnego;)

Gość favaiolet
mimo tego ze sa facetami to maj cos z baby :P ehmmmm moj facet nie umie mnie czasem dowartosciowac , ostatnio pytam sie go czy mu nie przeszkadza to , ze jestem chuda i mam trosze wiekszy brzueszek a on "wez skoncz" - po tym sie przekonalam , ze facet wcale nie rozumie kobiety :P my lubimy narzekac :P

Gość powiedzcie mi
do "ona tak jak ty" zacznioj odgadywac co facet myśli.i tak wiem ze nie zaczniesz bo nie bedzieci sie chciało.ale mowie Ci ze becke soli zjesz i tak nie domyslisz sie. a ja powtórze jescze raz.Na to bozia dała jezyk zeby sie nim porozumiewac i mozg zeby nim myslec.a takie typy jak ty niestety musz stwierdzic z przykroscia reprezentuja postawe "ni z głowy mowy,ni z dupy piardu"jestes tak zadufana w sobie ze nic innego nie widzisz.typowa egoistka,tipsy solar i podziwiajcie mnie.

Gość powiedzcie mi
do favaiolet. jak ty nie potrafisz sie dowartosciowac to juz twoja sprawa.ale Twój facet kocha ten brzuszek i cała cieb ie wiec w czym problem??dbaj o siebie i o zwiazek a wszystko bedzie si!!!

powiedzcie mi ....wiec mógł jej powiedzieć... no co ty kochanie z brzuszkiem czy bez i tak wygladasz sexownie;)....zamiast weż skoncz;)

Kiedy powiedział weź skoncz musiala sie poczuc jakby jej problemy czy rozterki byly dla niego kompletnie nie wazne....zostala zignorowana zamiast doceniona