Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

fochy kobiece

Polecane posty

Gość foch to dar niebios dla nas
Ja w tym nic złego nie widzę bo mam to co chcę :-p Znasz takie powiedzenie CEL UŚWIĘCA ŚRODKI ? Przemyśl to i nie obrażaj mojego faceta bo jest w nim więcej męskości niż w Tobie On po prostu mnie tak kocha i dlatego spełnia moje zachcianki :-) To nic zdrożnego, on jak mnie o coś poprosi to ja też to zrobię o ile to nie koliduje z moimi planami :-p

"To nic zdrożnego, on jak mnie o coś poprosi to ja też to zrobię o ile to nie koliduje z moimi planami " To gratuluję egoizmu i faceta który jest rozgotowanym makaronem

Gość Ju...
A jak się strzela focha? Czy chodzi o udawanie obrażonej, czy jak?

Gość
Twój facet nawet na splunięcie nie zasługuje. Wszak ludzie, którym sie człowiek otacza, świadczą o nim samym. Po raz pierwszy chyba mam użyć słowa "gówniara" wyłącznie w znaczeniu mocno pejoratywnym.

gówniarą od dawna nie jestem - mam 25 lat dla twojej wiadomości i nie obrażaj mnie bo nie zasłużyłam sobie :-o dlaczego mojego faceta obrażacie ? on mnie kocha i robi wszystko bym była zadowolona, szczęśliwa, jeśli wy nie robicie nic aby wasze kobiety były szczęśliwe to współczuję im :-o

Jak to się robi ? to proste. Nie odzywaj się, odpowiadaj innym tonem, takim bardziej pretensjonalnym, czasami trzeba stroić miny ( tego nie lubię ale to konieczność :-o ). Traktuj faceta obojętnie, lekceważąco, mów że masz inne zajęcia i wogóle to on ci przeszkadza. Wyjdź sobie z koleżanką i nie mów nic o tym facetowi, nie odzywaj sie, nie pisz sms nie dzwon. A wtedy facet przyjdzie z podkulonum ogonem do twoich stóp - gwarantuje ci ;-)

Gość
Ja nie mówię, że być gówniarzem ma cokolwiek z wiekiem, i owszem, jak najbardziej sie należy. Są co prawda bardziej pojebane na tym forum, to jednak nie tak znowu ich wiele. Nie szanujesz swojego faceta wcale, ergo na szacunek nie zasługuje. Niemniej jednak skoro obecny stan istnieje, to się chyba w korcu maku dobraliście. :o

Gość
*że bycie gówniarzem

foch to dar niebios dla nas----->hehehehe jak za Niego wyjdziesz to sie zemści,z resztą Go teraz bawi, boi ze nie znajdzie kogoś lepszego.Módl sie zeby nie opowiedział o tym co robisz jakies swojej koleżance...jest ryzyko ze Ona Go zacznie pocieszać/

Eh, ależ się cieszę, że się związałam z facetem, a nie ciotą, która reagowałaby w ten sposób na moje fochy. Pierwszy raz doceniam, że on ma gdzieś moje fochy ;) No proszę, ile z kafeterii się można nauczyć :p

Gość Ju...
foch to dar niebios dla nas --> dzięki serdeczne.🌻 He he, wygląda na to, że mam focha pernamentnego.:P:o

Możecie mnie obrażać, ale ja dzięki fochom mam wszystko co chcę ;-) I nie ma to nic wspólnego z egoizmem - facet mnie kocha i z wolnej woli robi to o co go proszę. Przecież nie zmuszam go siłą aby coś zrobił. Odpowiednio traktowany facet jest potulny i je nam z ręki a do tego potrzebne są fochy ;-)

\"Odpowiednio traktowany facet jest potulny i je nam z ręki a do tego potrzebne są fochy \" wszystko do czasu

Gość powedzcie mi
tak to prawda co mówi eyes of nighy Wszystko do czasu.i "foch to dla nas niebios dar" i takie podobne osoby padna od swoje broni czyli od fochów.Ja takie przedstawicielki płci pieknej beda miały focha na swojego faceta to on juz bedzie gdzie indziej posuwal inna kobietea wybedziecie sobie z fochami siedziec i smyslec ze on głupi przyjdzie:)

"Odpowiednio traktowany facet jest potulny i je nam z ręki a do tego potrzebne są fochy " A znasz to? Męskie towarzystwo siedzi przy piwie: - Co robicie, żeby wasze kobiety nie brały was pod szpic? - Ja udaję - mówi jeden - że nie widzę jej fochów. Pomarudzi,zrobi nadąsaną minkę, a ja nic... kamienna twraz. W końcu daje za wygraną i robimy to, co ja chcę. - Ja - mówi inny - to moją trzymam krótko! Buda, łańcuch i do garów! A jak mi zaczyna jakieś fochy stroić, to wynocha! Do mamusi! - A ja - MÓWI TWÓJ FACET - udaje, że się na wszystko zgadzam. Jej się wydaje, że jem jej z ręki i robi ze mną co chce. Na razie mam przez to spokój, ale ile można wkur... chodzić..."