Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 yoii

Chc臋 by膰 dziewczyna do towarzystwa

Polecane posty

Go艣膰 yoii

Czy kt贸ra艣 z was jest lub by艂a? piszcie anonimowo je艣li sie wstydzicie ukazywa膰 sw贸j nick... jak to jest czy mia艂y艣cie jakie艣 bardzo niemi艂e sytuacje albo upokarzaj膮ce? i gdzie najlepiej zamie艣ci膰 og艂oszenie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Speed of life
Ile chcesz brac za godzine?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yoii
chc臋 by膰 przyjaci贸艂k膮 osoba z kt贸r膮 mo偶na pogada膰 mi艂o spedzi膰 wiecz贸r (dla pan贸w kt贸rym trudno nawi膮zywa膰 kontakty i nie mieli jeszcze kobiety) uwielbiam sex i jestem 艣wietn膮 kochank膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 front antyprowokacyjny
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool: :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Udost臋pnij ten post

heh.... czemu wlasciwie chcesz byc dziewczyna do tow. brak pracy? czy tak bardzo kochasz sex ze ciagle mokra chodzisz, a moze to zwykla prowokacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 987779
Ja by艂am przez 2 lata. Pieni膮dze z tego mia艂am naprawd臋 du偶e, ale nie polecam. Teraz jestem inn膮 osob膮. Faceci to dla mnie psy i gardz臋 nimi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xm4874g3
hmm... czyli na kafe, oprocz mnie, ma艂olat i tucznik贸w, siedz膮 r贸wnie偶 dziwki... :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 987779
Jasne 偶e nie wszyscy, bo wierz臋 偶e istniej膮 porz膮dni, ale jestem nieufna, podejrzliwa, uwazam 偶e i tak kazdy facet zrobi wszystko dla orgazmu. Innym minusem jest to - co teraz m贸wi膰 jesli si臋 spotka faceta na kt贸rym b臋dzie zalezalo? Jednemu powiedzialam, zostawi艂 mnie. Niedawno pozna艂am innego i nie mam zamiaru powiedzie膰 mu nigdy. Plusy to takie (opr贸cz kasy), 偶e jestem naprawd臋 dobra w 艂贸偶ku. Od razu wyczuwam co kto lubi. Do tego czuj臋 si臋 atrakcyjniejsza seksualnie, pewna siebie. Og贸lnie - jest wi臋cej minus贸w. Ju偶 na reszt臋 偶ycia b臋dziesz mia艂膮 taki przejebany baga偶 do艣wiadcze艅 i stracisz wiar臋 w facet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sgsfdg
az taka sliczna nie jestes :O

Udost臋pnij ten post

jeste艣 pospolita a przez to 偶e narzucasz sie innym jeste艣 pusta i zdesperowana, 偶e nikt Cie nie ogl膮da, skoro w Twoich w艂asnych idealnych oczkach jeste艣 najpiekniejsza to lustro powinno ci wystarczy膰.

Udost臋pnij ten post

jeste艣 pospolita a przez to 偶e narzucasz sie innym jeste艣 pusta i zdesperowana, 偶e nikt Cie nie ogl膮da, skoro w Twoich w艂asnych idealnych oczkach jeste艣 najpiekniejsza to lustro powinno ci wystarczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolafi
jezeli interesuje cie praca w anglii jako dziewczyna do towarzystwa zapraszam fiolafi@ymail.com komfortowe warunki pracy ,wyzsze zarobki niz w polsce oraz wiecej klientow pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wezme cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skad jestes?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
yoii 2008.05.07 Czy kt贸ra艣 z was jest lub by艂a? piszcie anonimowo je艣li sie wstydzicie ukazywa膰 sw贸j nick... jak to jest czy mia艂y艣cie jakie艣 bardzo niemi艂e sytuacje albo upokarzaj膮ce? i gdzie najlepiej zamie艣ci膰 og艂oszenie x to gdzie zamie艣ci膰 og艂oszenie w du偶ej mierze zale偶y od tego czy jeste艣 atrakcyjna. Je艣li nie jeste艣 艂adna i w miar臋 szczup艂a tonie radz臋 ci pr贸bowa膰 bo tylko si臋 czym艣 zarazisz i du偶o nie zarobisz. Co innego je艣li jeste艣 atrakcyjna. Wtedy mo偶esz by膰 luksusow膮 dziewczyn膮 do towarzystwa i masz pewnych, zadbanych klient贸w na wysokich stanowiskach. Moja kole偶anka jest luksusow膮 dziewczyn膮 do towarzystwa i zarabia naprawd臋 grube tysi膮ce, a dopiero zacze艂a...

Udost臋pnij ten post