Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoii

Chcę być dziewczyna do towarzystwa

Polecane posty

Gość yoii

Czy któraś z was jest lub była? piszcie anonimowo jeśli sie wstydzicie ukazywać swój nick... jak to jest czy miałyście jakieś bardzo niemiłe sytuacje albo upokarzające? i gdzie najlepiej zamieścić ogłoszenie

Gość Speed of life
Ile chcesz brac za godzine?

Gość yoii
chcę być przyjaciółką osoba z którą można pogadać miło spedzić wieczór (dla panów którym trudno nawiązywać kontakty i nie mieli jeszcze kobiety) uwielbiam sex i jestem świetną kochanką

Gość front antyprowokacyjny
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool: :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

heh.... czemu wlasciwie chcesz byc dziewczyna do tow. brak pracy? czy tak bardzo kochasz sex ze ciagle mokra chodzisz, a moze to zwykla prowokacja

Gość 987779
Ja byłam przez 2 lata. Pieniądze z tego miałam naprawdę duże, ale nie polecam. Teraz jestem inną osobą. Faceci to dla mnie psy i gardzę nimi.

Gość xm4874g3
hmm... czyli na kafe, oprocz mnie, małolat i tuczników, siedzą również dziwki... :classic_cool:

Gość 987779
Jasne że nie wszyscy, bo wierzę że istnieją porządni, ale jestem nieufna, podejrzliwa, uwazam że i tak kazdy facet zrobi wszystko dla orgazmu. Innym minusem jest to - co teraz mówić jesli się spotka faceta na którym będzie zalezalo? Jednemu powiedzialam, zostawił mnie. Niedawno poznałam innego i nie mam zamiaru powiedzieć mu nigdy. Plusy to takie (oprócz kasy), że jestem naprawdę dobra w łóżku. Od razu wyczuwam co kto lubi. Do tego czuję się atrakcyjniejsza seksualnie, pewna siebie. Ogólnie - jest więcej minusów. Już na resztę życia będziesz miałą taki przejebany bagaż doświadczeń i stracisz wiarę w facetów.

Gość sgsfdg
az taka sliczna nie jestes :O

jesteś pospolita a przez to że narzucasz sie innym jesteś pusta i zdesperowana, że nikt Cie nie ogląda, skoro w Twoich własnych idealnych oczkach jesteś najpiekniejsza to lustro powinno ci wystarczyć.

jesteś pospolita a przez to że narzucasz sie innym jesteś pusta i zdesperowana, że nikt Cie nie ogląda, skoro w Twoich własnych idealnych oczkach jesteś najpiekniejsza to lustro powinno ci wystarczyć.

Gość fiolafi
jezeli interesuje cie praca w anglii jako dziewczyna do towarzystwa zapraszam fiolafi@ymail.com komfortowe warunki pracy ,wyzsze zarobki niz w polsce oraz wiecej klientow pozdrawiam

Gość gość
wezme cie

Gość gość
skad jestes?

Gość
yoii 2008.05.07 Czy któraś z was jest lub była? piszcie anonimowo jeśli sie wstydzicie ukazywać swój nick... jak to jest czy miałyście jakieś bardzo niemiłe sytuacje albo upokarzające? i gdzie najlepiej zamieścić ogłoszenie x to gdzie zamieścić ogłoszenie w dużej mierze zależy od tego czy jesteś atrakcyjna. Jeśli nie jesteś ładna i w miarę szczupła tonie radzę ci próbować bo tylko się czymś zarazisz i dużo nie zarobisz. Co innego jeśli jesteś atrakcyjna. Wtedy możesz być luksusową dziewczyną do towarzystwa i masz pewnych, zadbanych klientów na wysokich stanowiskach. Moja koleżanka jest luksusową dziewczyną do towarzystwa i zarabia naprawdę grube tysiące, a dopiero zaczeła...