Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxAngel777xxx

Polskie nastolatki 13,15,16,17,18-latki zapraszam gorrąco 0

Polecane posty

Gość dziewczyna z dolnego śląska
włosozierzyna najpierw powiedz mi ile masz lat :D tylko mów prawdę, bo poznam, że kłamiesz :classic_cool:

Gość szoke
natulusia -to z tego czy ty nsisz podpaski czy tez nie wnosze po twojej wypowiedzi -robic doktorat?zenada ...ale w końcu jestes jeszcze 13 letnim podlotkiem...myślisz pochwą a nie głową:):):)

Gość włosozierzyna
tylko jak pojdziesz to se podpaske zmień.. zeby rybnym nie zajeżdżało

Gość szoke
matura nie czyni cie jeszcze mądrym człowiekiem...dzieciaczku

Gość dziewczyna z dolnego śląska
idę sobie z tego głupiego topicu 🖐️

Gość włosozierzyna
lubię jeść kał

Gość szoke
bo styl twojej argumentacji ma gimnazjanalne rysy:)...cytuje"chyba jestes niedouczony bo nie wiesz ze nie nosze podpasek" hahaha moze trzeba pisac doktorac by wiedziec czy obcy ludzie noszą podpaski czy może tampony...

Gość szoke
ja lubie rybi zapach kobiecego łona(przypomina świerzą surową rybę)...

ja podpasek nie uzywam dziecko...cos chyba niedouczony jestes" to napisalam...ktos chyba ma problem z czytaniem ze zrozumieniem..ojjj

Gość szoke
wiem ze teraz czujesz sie "mała" bo sie zbłaźniłas a teksty o mamusi i dzieciaku które do mnie kierujesz mają podnieśc twoje niskie morale w twych własnych oczach(chcesz sie dowartościowac poniżając innych)...żenada

Gość szoke
wybaczam ci dziewczynko choc przykre jest to ze nie przyznasz sie do swojej rzeczywistej nieudolnosci tylko starasz sie ją zakrzyczec przez używanie epitetów i wulgaryzmów pod moim adresem

Gość a ja nie skończyłam jeszcze 15
gdzież ja napisałam, że jestem bardziej dojrzała od Was? Cele masz, każdy je ma. Posiadanie ich nie oznacza, ze jesteś dorosła. a teksty w stylu "wątpię czy masz takie problemy jak ja" jeszcze bardziej potwierdzają mnie w przekonaniu, że problemy są typowe. Nie znam was - "nie możesz nas oceniać!" Jasne, ze mogę, któż mi zabroni, haha.

będąc na dnie nie możesz isc dziewczynko jeszcze niżej

a powiedz mi czy zostalas sama tylko z rodzenstwem w wieku 15 lat? czy w wieku 17 lat zostalas sama i nagle zwalil ci sie caly dom na glowie i zalatwainie spraw wszystkich dookola? czy zastanawiasz sie teraz co jutro wlozysz do garnka??

i to ze mi rodzice powezyli mieszkanie i pojechali zebym miala co zrec jest chyba dowodem ze dorosla jestem bo gdybym byla zahukana 18-stka watpie ze by tak zrobili...a poza tym przezywal bardzo wiele w zyciu i od malej gowniary musialam byc dojrzala

założę się, że nie widziałaś nigdy dna, a co dopiero na nim być. I dla Ciebie to jest takie straszne? To są normalne sprawy, które bardzo często przytłaczają młodych ludzi. Niekompetencje opiekunów bądź ich brak, życie w biedzie. Spieranie się kto więcej przeżył i teksty w stylu "jaka jestem zajebista, bo coś tam robiłam" są po prostu śmieszne.

ej ale czytaj ze zrozumieniem nie mowie ze jestem zajebista.. ale powiedz mi czy ty podolalabys??bo watpie wierz mi ze jest ciezko jak nagle ci sie wszystko zwala na glowe.tez kiedys mylalam co to takiego prowadzic dom. huja prawda

nie napisałaś tego, ale to WYNIKA Z KONTEKSTU Twojej wypowiedzi. Osobiście nie posiadam młodszego rodzeństwa, ale byłam w podobnej sytuacji. Jeszcze raz powtarzam, że spieranie się o takie błahe rzeczy jest śmieszne.

łagodny spór to inaczej dyskusja :}

dyskusja też nie musi być kulturalna czy delikatna. Nie da się precyzyjnie określić różnic między dyskusją/sporem/kłótnią.

Ja pierodole to forum naprawde schodzi na psy juz nawet normalnie pogadac nie mozna, robcie sobie co chcecie ale ja z takimi gowniarzami nie bede sie wdawac w kłotnie.Nara