Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Somewhere and

Nie mogę spać, jeść

Polecane posty

Gość Somewhere and

Mam 21 lat i jestem zakochana w mężczyźnie 43 letnim, któremu nawet na myśl nie przyszłoby co do niego czuję. Mieszkamy na jednym osiedlu, z okna mojej sypialni widzę jego mieszkanie. Obserwuje go. Znamy się jak na sąsiadów przystało, krótka rozmowa od czasu do czasu, niewinny flirt.On prawnik, żona, 10-letni syn, i ja wyjąca z miłości do niego. Jest cudowny, doskonały. Myślę o nim bez przerwy, kiedy wstaje, kiedy zasypiam. Chłone każde jego słowo, każde spojrzenie które kieruje w moją strone. Czuje, że mu się podobam. Wacham się co dalej z tym zrobić, coś zrbić muszę bo dalszy tak stan mnie dobije. Wiem jak do wygląda z boku, jaka muszę być w tym wszystki żałosna. Ale nie potrafię inaczej. A piszę to tylko dlatego, że muszę z sibie to wreszczie wyrzucić choćby odbiorcami byli ludzie których to nie interesuje.

Gość Prowizorka
Nastepna co chce mieszac w cudzym zyciu.

Gość dtc
od "wachania" faktycznie może bolec glowa, szczegolnie kleju a tak na powaznie to co jest w nim takiego cudownego??

Gość może Ci pomogę.
doradzam,ponoc skutkuje :powąchaj jego schodzone majtki i skarpety,skorzystaj z łazienki zaraz jak on zrobi w niej mega kupę,bankowo się odkochasz

Gość Somewhere and
Wszystko. Jest cudownym człowiekiem, inteligentny, zabawny. Cudownie się śmieje, cudownie mówi. Rozpływam sie przy nim. Chce z nim być ponad wszystko. Wiem, że to ten jedyny i tylko z nim będę szczęśliwa.

Gość Somewhere and
z jednym się zgodzę,ma nieswieze majty a na nich ogromne kleksy

Gość dtc
cudownie mowi? w Tusku sie kochasz?

Gość dtc
cudownie mowi? w Tusku sie kochasz?

Gość Somewhere and
On nazywa sie andrzej Lepper

Gość Somewhere and
Jak slysze o tym jak organizuje blokady drog to az sie masturbuje z podniecenia. Czy jest szansa by sie mna zainteresowal?

Gość co za głupie
stworzenie zauroczyła się i jej odwaliło żałosna jesteś, autorko tematu weź się raczej za dokształcanie bo błędy pasują do twojej niskiej inteligencji emocjonalnej