Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej 1980

uderzylem kobietę....

Polecane posty

Gość Andrzej 1980

Nie jestem damskim bokserem, nigdy nie miałem takich zapędów. Mieszkam ze swoją dziewczyną prawie rok. Ona jest natomiast bardzo porywcza, nerwowa, kłótliwa, już nie raz zastanawiałem się nad tym czy od niej nie odejsc, ale kocham ją i w sumie jest świetną dziewczyną, gdyby nie jej wybuchy (ktore niestety zdarzaja się coraz czesciej :O ). Wczoraj wróciłem z pracy a ona już czekała z awanturą - i to o naprawdę dużą bzdurę, że miałem zadzwonić do jej matki, a nie zrobiłem tego. Na początku ją ignorowałem, próbowałem w spokoju coś zrobić sobie do jedzenia, ale chyba zdenerwowało ją to bardziej, zaczęła mnie szarpać, okładać mnie pięściami, miała przedziwny wyraz twarzy, z grymasem, piszczała, krzyczała, machała rękami, drapala mnie (mam teraz ślad po paznokciach na twarzy), odsuwałem ją, próbowałem uspokoić, a ona z jeszcze większą furią... no i sam nie wiem jak to się stało, ale uderzyłem ją. Naprawdę mocno, z pięści. Teraz mysle że to był tylko odruch, ktoś mnie atakuje wiec sie obroniłem. Uderzylem ją tak mocno, że się przewrócila, od razu do niej przysiadłem i zacząłem przepraszać. PAtrzyła na mnie nie tyle wystraszona co po prostu.... zdziwiona. PRzeciąłem jej wargę :O bo leciała jej krew... pojechala do swojej matki, do teraz nie wrocila. Nie moge sie do niej dodzwonic, ale podejrzewam że to juz koniec :(

Gość wyslij ja na leczenie
psychiatryczne :o

Gość przepraszam bardzo ale
ona cie okladala piesciami drapala!!no ok facet nie powinien bic kobiety ale ona wlasnie robila to z toba bila cie po prostu to watpie za jakis facet by to wytrzymal!!!! idiotka no

Gość Andrzej 1980
no własnie nie wiem, źle się czuje z tym, facet nie powinien bić kobiety...

Gość hush.....
kobiet nie powinno się bić, ale ta laska, z całym szacunkiem, nadaje się do izolatki w szpitalu bez klamek.

Gość bu.
robi pewnie obdukcje hehe

takie baby się faktycznie wysyła do psychiatry, a nie z łapami do nich leci :O faktycznie sytuacja beznadziejna, co nie zmienia faktu, że przywaliłes kobiecie i masz to na swoim koncie. Dla mnie krecha na całej linii, mimo wszytko :O

Gość byl kiedys u drzyzgi
program o tym ze w rodzinie czesto sprawczyniami przemocy sa wlasnie kobiety tylko o tym sie nigdy nie mowi

wiesz co z tego wynika, że Twoja dziewczyna ma problemy emocjonalne i warto, aby poszła do psychologa,może on coś zaradzi...Szczerze Ci współczuję, bo ona Cię niszczy psychicznie..:( mnie kiedys uderzył chłopak i zostawiłam go, bo nie miał prawa tego zrobić, aytuacja była całkiem inna, a ja do dnia dzisiejszego nienawidzę przemocy....ale u Ciebie to ewidentnie co innego i sądze, że to ył odruch a nie chęć uderzenia i sprawienia bólu....3maj się

ty Klaudka nie badz taka feministka, babol porysowal mu pazurami facjate. Mial nadstawic drugi policzek? ...pustak...

Gość jestes bezczelna
uwazaj, bo ona na prawde moze zrobila obdukcje i zalozy Ci sprawe w sadzie skoro to taka furiatka:/

sory ale ja nie rozumiem jednego.facet nie powinien bic kobiety ale ona moze go okladac piesciami? chyba moze sie w jakis sposob obronic?? jakby leciala z tasakiem na niego to tez ma stac jak ciul i nic nie robic bo przeciez kobiet sie nie bije????

Gość jestes bezczelna
i ktos tu dobrze napisal, Ty tez idz sobie zrobic obdukcje tak na wszelki wypadek

nie chodzi o to, że facet ma wytrzymać, bo każdy ma swoją temperaturę wrzenia, mężczyźni też i jak najbardziej autor miał prawo się wkurzyć, zareagować, bronić się, powstrzymywać, ale ... no niestety nie w ten sposób jako facet, który jest silniejszy, ma przewagę fizyczną i w takim momencie, w którym ona była cała w nerwach, równiez psychiczną (zwłaszcza to jest dużą przewagą) miałeś wiele innych możliwości zareagowania

Gość Andrzej 1980
Ja ją naprawdę próbowałem uspokoić, odsuwałem ją, sam się odsuwałem, w koncu zacząłem krzyczeć że ma się uspokoić, trzymałem jej ręce, a ona jeszcze bardziej, biła na oślep, drapała, wykrzywiała usta. Co miałem, uciec do łazienki? Dać się pobić? Niemniej jednak jest mi z tym strasznie źle.

Gość pod pomarańczem powiem...
ja tak mialam , czasem zachowywalam sie jak idiotka, bilam go wyzywalam, kluciallam sie o wszystko ..a on nadal ze mna byl, zawsze wybaczal, kiedys oddal mi w twarz, tylko raz - zdziwilam sie , rozplakalam , dotarlo do mnie to wszystko..rozstalismy sie na jais cas, ale nalegal, przepraszal, wybaczylam, on mi tez.. obecnie jestesmy malzenstwem 2 lata, jest ok. on juz nigdy mnie nie uderzyl mi zdarzylo sie pare razy , od roku biore leki(to nie prowok, ani podszyw)leki uspokajacace,ale mozhe sie po nich uczyc normalnie zyc, i jestem wrszcie ciepla kochajaca kobieta, a nie znerwicowana idiotka, odkad biore leki jest ok nie klucimy sie juz tak(tylko normalnie jak ludzie:P )

bardzo dobrze ze zareagowal ostro, jak widac byla to szybka i skuteczna metoda na pokazanie jędzy, że mezczyzna tez ma swoje granice tolerancji.

ja sie nie dziwie autorowi. jestem dziewczyna i kiedys tez bylam taka tzn mialam moze ze 2 takie syt bo bylam znerwicowana. i moj facet tez sie bronil i takie tam ale dopiero jak pozadnie mna potrzrasnal to sie wystraszylam i ucichlam.wiec nie mowcie ze jakos inaczej mial sie bronic

Andrzej, zadaj sobie pytanie czy ją kochasz i czy chcesz kontynuować związek gdzie panna ma ataki furii i rani Cie ?? czy widzisz was za 10 lat szczęśliwych czy z siniakami....? zastanó się , bo może ona nie zasługuje na ciebie

Andrzej ---> tak, właśnie miałeś trzasnąć drzwiami z drugiej strony, wrócić po jakimś czasie i wyciągnąć konsekwencje podejrzewam, że zaniedbałeś tę ostatnią kwestę nie raz, stąd cała sytuacja ... Jesli się takie rzeczy toleruje przez jakiś czas, puszcza przez palce, to prędzej czy później nadejdzie sytuacja bodbramkowa. Taka jest kolej rzeczy. Niestety, traz w całym tym zamieszaniu to Ty jesteś tym złym :O przerażające jest własnie to, że tak wielu ludzi nie wyciąga wniosków i konsekwencji z pewnych sytuacji

Gość Andrzej 1980
nie wiem... rozmawialiśmy o tym niejednokrotnie, mówila mi albo że przesadzam, albo że taka już jest i nie potrafi panować nad sobą gdy ją zdenerwuję tylko że jak ona nie ma powodów do zdenerwowania (??? :O ???) to jest naprawdę inna, słodka, kochana

problem w tym, że wspólcześnie sie za bardzo przecenia właśnie "rozmowę", a nie docenia innych metod. Rozmawiać!!! - tak, to taaakie modne i tak mądrze brzmi :D , szkoda tylko, że są sytuacje, w których rozmowa jest kompletnie bezużyteczna

idiota

Gość ale z ciebie pacan
mnie tez bili!!!! kurwa smagali mnie penisami po twarzy!!!! chuje i szmaty!!!!! teraz mam trwałego zeza rozbieżnego wodogłowie!! nie zasłużyli na to żebym połykała!!!

e tam kobieta lubi jak sie jej przywali to dostarcza jej wrazen i adrenaliny

Zapewne nie ostatni raz,teraz juz pojdzie z gorki...Bee,nieladnie. Nie kazda kobieta jest dla kazdego.Trzeba sie dobrac.Przypuszczam,ze kiedy ona trafi na wlasciwego(sorry)-bedzie go szanowala.Potrzeba jej kogos kto spelni jej oczekiwania,moze starszego...Kogos kto bedzie potrafil i kochac i pomagac,lagodzic.A nie wyzalac sie(wybacz)na forum.Polecam jej kogos starszego,kto jej zaimponuje;) Tobie zas pasowac bedzie dziewczyna ulegla,zapewne bez charakteru,spokojna,moze nudna.Takie zycie. Sprowokuj jej odejscie i daj jej szanse na znalezienie innego partnera.Nie marnuj jej czasu. Powodzenia!:)

\"trzeba jej kogoś starszego, kto jej zaimponuje i kogo bedzie szanowała\"? tak, jak ja dorwie jakies bydle, ktore bedzie ja cyklicznie okladalo piesciami, to sie moze dziewczyna opamieta i nabierze szacunku :O jak jej Andrzej oddał, to oan była \"zdziwiona\", bo była pewna, ze moze rznąć wariatkę i się na nim wyzywac do woli załosna dziewuszka ona ma cos nie tego z psychiką i emocjami znerwicowana wariatka, nie cierpie takich ludzi